2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Doğumuyla barışmayan anneler, doğum anında kalan anneler daha agresif sabırsız saldırgan ve mutsuz oluypr. Lphusa depresyonuna yatkın oluyorlar..
9ay 9ay ve vorones vorones
İkiniz de sezaryan oldunuz. Biriniz tercih ettiniz biri istemiyordu. Ama buna takılmak sizi üzmekten başka bir şey yapmaz. Bebekleriniz yanınızda ve sağlıklılar. Sizler de dokuz ay boyunca bunun için dua ettiniz. Acısız bir doğum ya da normal doğum için vs değil...
Doğum olayı geride kaldığı gibi acılar da geçecek bebeğinize odaklanın:) mutlu olun:)
Aynen canım doğru tespit . Allah var ya ben hiç stresli nefretlı olmadım. Sadece karnima acıma belki de bana bı kere olsun normal yap demeyen sezeryan yanlisi doktoruma kızdım nefret ettim. Bebeme istediğim gibj bakamadigim için duruma kızdım. Ama ne zaman minnakim ı dusunsem bana mis gibi geldi hersey geri de kaldı..

Seni görünce ben niye acele ediyorum diyorum:) sağlıkla gelsin bebekler inşallah
Evet canım bir de benim daha önceden doğumum var. Her şey vaktinde olacak. Hamileliğin radını çıkar:) bebeklerimiz allahın izniyle doğacaklar bir şekilde..

Aynen canım doğru tespit . Allah var ya ben hiç stresli nefretlı olmadım. Sadece karnima acıma belki de bana bı kere olsun normal yap demeyen sezeryan yanlisi doktoruma kızdım nefret ettim. Bebeme istediğim gibj bakamadigim için duruma kızdım. Ama ne zaman minnakim ı dusunsem bana mis gibi geldi hersey geri de kaldı..
Canım normal doğum yanlısı doktorun olsa değişecek miydi ki? Olmuş bitmiş artık.
Bak benim doktorum ramamen doğalcı. İlk doğumum da öyle gerçekleşti ama şimdi belki de sezaryn olacağım. Elimizden geleni yapsak da olacakları biz seçmiyoruz doğum şeklimizi de öyle kader diye bir şey var bihayetinde.. Azıcık tevekkül teslimiyet gerekiyor..
Küçücük bir grip oluyoruz da sırtımız kaburgalarımız kırık gibi ağrıyor canından can çıktı her türşü ağrısı olacak.. Ama moralini çökerterek kendine eziyet etme. Olmuş bitmiş nasip böyleymiş. Artık bebekli hayata odaklanma zamanı:)

Cnm bende senin gibiyim. 16 gundeyiz bizde.
Bende sutum yetiyor die mamayi kademeli birakmistim. Ama yetmiomus sutum. Dun 3 saat dolu memelerden 60cc cikti. Dun doktordaydik kilo almamis hatta 30 gr vermis yavrum. Hemen mana takviyeli emzirme dedi doktor.
Bu arada sutun yetip yetmedigi yani doydugu cisli bez sayisindan anlasilirmis.
Ciski bezi azalirsa doymuyor demekmis.
Peki artacak mı acaba canım ya? Yapmadığım şey kalmadı. Mama verince de memeden soğuyor. İnşallah kısa Zaman'da artar da mamayı keseriz

mrb kızlar biz hala oğluşumu bekliyoruz dün kontrolüm vardı nst gayet güzel çıktı ama ultrasonda bacak boyu kısa çıktı suyum az çıktı :KK42:oysa daha geçen hafta her şey çok normal di sonra prof. geldi baktı bağdaş kurmuş ondan tam ölçemiyor olabiliriz falan dedi en son sordum bacak boyu nasıl şimdi sonuç olarak dedim yapısal bi kısalık olabilir falan dedi ama hiç içimi rahatlatmadı 2 gün sonra başka bi doktora gideceğim dua edin bi sorun çıkmasın yaa:dua:

Peki artacak mı acaba canım ya? Yapmadığım şey kalmadı. Mama verince de memeden soğuyor. İnşallah kısa Zaman'da artar da mamayı keseriz

Walla cnm artmasi icin elimizden geleni yapcaz ama ben artik cok takmiyorum kafaya. Sonucta onların sagligi onemli. Mama ilede büyür diyorum sutumu goturebildigim yere kadar vericem pes etmem ama uzulmucemde. Eskiden mama verince sucluluk duygusu hissediyordum yetemiyorum gibi. Ruh hallerimizde etkiliyor sutu.
Baktim yavrum ağlıyor kilo vermis dedim nolmus yani mamada .oyuzden takmiom kafaya

Ben yurtdışındayım canım, tercihim sağlık sorunu olmadığı müddetçe dışarıdan öüdahale edilmemesi..
Türkiye'de işler pek öyle yürümüyor diyorlar da canım benim doktorum arada sezeryan demeye başladı bile Allah bebeğimiz ve bizim hakkımızda hangisi hayırlıysa onu nasip eder inşallah

mrb kızlar biz hala oğluşumu bekliyoruz dün kontrolüm vardı nst gayet güzel çıktı ama ultrasonda bacak boyu kısa çıktı suyum az çıktı :KK42:oysa daha geçen hafta her şey çok normal di sonra prof. geldi baktı bağdaş kurmuş ondan tam ölçemiyor olabiliriz falan dedi en son sordum bacak boyu nasıl şimdi sonuç olarak dedim yapısal bi kısalık olabilir falan dedi ama hiç içimi rahatlatmadı 2 gün sonra başka bi doktora gideceğim dua edin bi sorun çıkmasın yaa:dua:
canım bu haftalarda ölçümler güvenilir değil. Bir sorun olsa çok önce ortaya çıkardı. Üzülme inşallah her şey yolundadır

Kızlar bugün bebeğimle buluşmaya gidiyorum. Geçen hafta bugün doğum yapmıştım, ilk emzirme için çağırdılar, ilk kez oğlumu kucağıma alacağım inşallah. Ne olur dua edin bizim için herşey güzel geçsin ve ben de kavuşayım en kısa zamanda yavruma :nazar::nazar::nazar::KK200:
Allâh hepinizin yavrusunu bağışlasın..

Kızlar bugün bebeğimle buluşmaya gidiyorum. Geçen hafta bugün doğum yapmıştım, ilk emzirme için çağırdılar, ilk kez oğlumu kucağıma alacağım inşallah. Ne olur dua edin bizim için herşey güzel geçsin ve ben de kavuşayım en kısa zamanda yavruma :nazar::nazar::nazar::KK200:
Allâh hepinizin yavrusunu bağışlasın..
En güzel dileklerim bebişin ve seninle

Ben kendimi o kadar bakımsız yaşlı hissediyorum ki
Kendime baksam dışarı çıkmıyorum
Kızımla ilgileniyorum akşam nasıl oluyor anlamıyorum
Annem çoğunlukla ilgilendiği halde böyleyim kendi evine gidince napacağım bilmiyorum..

Ben 2.haftada gezmeye başladım bugün 23.gün okuldan Öğrt. Ark. Bebek görmeye geliyor.yaklaşık en az 15 kişi . Asıl depresyona şimdi girdim

Back
X