- 8 Aralık 2008
- 2.236
- 1.276
- 133
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #43.361

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İçeride çok rahat ettirmişiz. Hele sen rekora gidiyor seninki. Rabbim sağlıcakla kuvağımıza almayı nasip etsinseker000 benim de ara ara öyle oluyor geçen nerdeyse hiç oynamadı ağladım korktum eşim dışarı hava almaya çıkardı o zaman kıpırdadı gerginliğimiz direk geçiyor.
O memeyi cekince birden panikle uyanip hemen memeye saldiriyor mu seninki decok komik oluyor ya gozler birden faltasi gibi aciliyoer
![]()
Aynen kafayı da ağzı açık sağa sola sallıyor eller memeye yapışık çekmeye çalışıyor. Oyyy kuzum diyorum :) ne kadar da anneye muhtaçsın.
Biz de dışarıdan geldik şimdi biraz kıpırdadı gibi..çok korkuyorumİçeride çok rahat ettirmişiz. Hele sen rekora gidiyor seninki. Rabbim sağlıcakla kuvağımıza almayı nasip etsinseker000 benim de ara ara öyle oluyor geçen nerdeyse hiç oynamadı ağladım korktum eşim dışarı hava almaya çıkardı o zaman kıpırdadı gerginliğimiz direk geçiyor.
Benim de sütüm gelmedi canım ilk 3 gün falan mama çok az verdim sonra içim rahat etmedi kestim mamayi o ara kilo kaybetti sonra sütüm gelince emzirmeye başladım.incir dereotu sütü arttiriyo canımHep anne sütü olarak gitmişsin be güzel , dün bizde doktordaydık ilk günler 30 Cc mama (sütüm gelmedi ) 4. Günden sonra anne sütü ₺ Mama toplamda 40-50 Cc verdik hiç kilo almamış , doktorumuz 40-50 Cc vermeye devam edin dedi ama 70 Cc yi GÖRDÜ bugun ... Hiç kusmadı demekki 70 Cc yetiyor demekki
İşte son günler olunca korkuyor insan..dua biz de okuyoruz bol bol Rabbim onları korusunBazen karnındaki o hareketleri de özlüyor insan hepsi farklı duygular :) benimki hareket etmeyince babasına dua oku derdim babasının sesine hareket ederdi :) ellerini karnına koy öyle bekle hareketleri. Yeri dar olduğu için hareketler pat küt olmuyordu son zamanda benim. Ellerimle hissediyordum.
Kızlar bende doyma konusunu anlamıyorum. Benimki çok uykucu 4 saat falan uyuyo zorla uyandiriyoruz.emiyo 15 20 dk.sonra geri uyuyo. Ne kadar emdigini bilmiyorum.çok şükür sutum var emiyo ama doyuyomu bilmem.
Bide kızlar herkes sütünü sagip veriyo ama ben goguslerim sizliyo diye sagdim 40 ml kadar annem biberonla verdi ben dustayken yavrum hepsini kusmus.neden acaba yaa.ben dışarı falan ciktigimizda kolaylik olur veririm diyordum
Maşallah iyi almış sin ama iyi de veriyorsun. .A kalmış :)24kiloydu aldığım en son :) şimdi 11 kaldı geriye. 67yim.
Sağol canım bugün alacağım. İnşallah işe yarar bende de. Sabah yarım saat emzirdim, üstüne 50 ml süt verdim ancak doydu. Zaten dolapta 60 ml vardı. Günün geri kalanında yine mamaya talibiz9ay cnm emziren anneler icin bitkisel damla galactago, ben kullaniyorum bi dene istersen?
Suya ya da meyve suyuna 15 damla katarak iciyorsun gunde 3 defa
Hurma yedikten sonra bol su içince benimkinin keyfi yerine geliyor. Bir de muzlu sütü seviyor. Bazen benimki de az oynuyor ya da biz az hissediyoruz içe doğru olunca heralde hareketlerini daha az hissediliyor. Perşembe senin doğumu da başlatacak mı doktorun
Canım bu 70 mama +süt mü yoksa sadece mama mı? Kaç günlüktü senin bebiş? Bizim de bugün doktor kontrolü var. 1 haftadır emdiği ve sağdığım süte ek 30 cc mama ile besledik. Bakalım kilo aldı mıHep anne sütü olarak gitmişsin be güzel , dün bizde doktordaydık ilk günler 30 Cc mama (sütüm gelmedi ) 4. Günden sonra anne sütü ₺ Mama toplamda 40-50 Cc verdik hiç kilo almamış , doktorumuz 40-50 Cc vermeye devam edin dedi ama 70 Cc yi GÖRDÜ bugun ... Hiç kusmadı demekki 70 Cc yetiyor demekki
Bizimkinin de biraz şiş. Normal diye biliyorum. Bugün doktora sorar sana yazarım canımGünaydın kızlar , bebeğimin vajina bölgesinde dudakları şişmiş , birde bira kızarmış pişik mi oluyor enfeksiyon mu oluyor anlamadım Ateş'i yok , sizden bu durumu yaşayan var mı ? Doktora görünmeli miyiz? Eşim nöbette evde tekiz kuzumla ...
Canım biz şu an 10. Günüöüzdeyiz, 2 gün önce doktorumuz anne sütü ₺mama 40-50 Cc dedi ama bizimki aç bildiğin ikisi beraber her 3-4 saate bir 70 Cc veriyoruz , bebeğim beni emmiyor ...Canım bu 70 mama +süt mü yoksa sadece mama mı? Kaç günlüktü senin bebiş? Bizim de bugün doktor kontrolü var. 1 haftadır emdiği ve sağdığım süte ek 30 cc mama ile besledik. Bakalım kilo aldı mı
Çok Sağol canım , şimdi telaşlandırmak istemiyorum , inşaallah önemli birşey değildir ...Bizimkinin de biraz şiş. Normal diye biliyorum. Bugün doktora sorar sana yazarım canım
Bizim hormonlarımızdan etkileniyor o sebeple şişlik oluyor diye okumuştum. Bakalım doktor me diyecekCanım biz şu an 10. Günüöüzdeyiz, 2 gün önce doktorumuz anne sütü ₺mama 40-50 Cc dedi ama bizimki aç bildiğin ikisi beraber her 3-4 saate bir 70 Cc veriyoruz , bebeğim beni emmiyor ...
2 gün öncesine Kadar'da ikisi birlikte 40-50 Cc gidiyorduk 30 gr almışız 8 günde ...
Çok Sağol canım , şimdi telaşlandırmak istemiyorum , inşaallah önemli birşey değildir ...
aslında duruma bakarız gerekirse doğumu başlatırız dedi . belli olmaz acil sezeryana alabiliriz dedi.Herhalde perşembeye kadar doğurmazsam doğurtacak.canım bende hala doğurmadım bekliyorum, bana doktorum salı gel duruma göre bakarız dedi, gerçi çatımda darmış ama bakalım ne olucak perşembe suni sancı mı verilecek, doktorun ne dedi