• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
42. Hafta bitiminde hiçbir işaret yok ve ümitsizliğe kapılmışken hafif karın baskısı ile derken akşam 6 da sancım başladı hastaneye gittim ve 8 de bebeğim kendisi doğdu elhamdülillah rabbime kızlar...

Gerisi geride kalanlara ve lütfen doğum anınınızı bekleyin. Şimdi tek isteğim çay içmek:)) elhamdülilah rabbime sonsuz şükürler olsun..
Gozun aydin, allah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah :) bugun itibariyle 41.hafta icindeyim ben de, sabirsizlanmaya basladim artik ama mesajin moral oldu bana resmen :) dunden beri bel agrilarim ve duzensiz sancilarim var.. Bekliyorum ve diyorum ki bebisim bilir ne zaman gelecegini :)

Kızlar! Benim bebeğim nedense kusuyor. İlk başta fazlasını çıkarıyor sandık, sonra midesini üşüttü sandık, sonra vitamin dokundu sandık... Ama sanırım sebebi başka. Emdikten bazen 10 dk bazen 30 dk sonra azar azar kusuyor. Uykusundan uyanıp kusuyor mesela. Zorlanmadan, ağzından akıyor. Neden olabilir :( çok üzülüyorum. Doktora söyledim takip edin dedi. Dün muayene oldu. Görünen başka bir sorunu yok.

Canım emene kadar zorla. Kaldır, indir, gezdir, tekrar tekrar ağzına ver memeyi. Başını sabitle, farklı pozisyonlar dene. Sonunda emecek bak görürsün. Bizimki bir iki kere öyle istememezlik yaptı. Her defasında 1.5-2 saat uğraştık annemle. Kan ter içinde kaldım ama sonunda emdi. Bir daha da yapmadı. Çok isteyerek emiyor. Süt olmadığında bile emiyor. Emmek onları rahatlatıyor. Senin kokun ve sıcaklığın için bile emer sadece.
Canım emiyor şu an sıkıntı yok. Başlarda bi amuda kalkmadığım kalmıştı :):)

• Beğen
Reactions: 9ay
Kızlar kusma yaşayan var mı başka??

superselma superselma canım sen tecrubelisin. Sana bir kaç sorum var. Bebeğin azar azar kusması normal mi? Bir de ben hafif hasta gibiyim. Emzirirken çok terliyorum sonra üşüyorum. Bebeğe geçer mi? Emzirirken Nasıl dolaşıyorsun? Nasıl tutuyorsun?

Canım acele etme.
çalışıyorsun o yüzden senin ihtiyacın olacak biberona da emzige de..
Bence iznin bitmesine yakın kucagindayken alıştır.
Şimdiki tatlı anların büyüsünü bozma bunlara takılarak.
Öncelikle ilk zamanlar sana tamamen doymasi lazım.
gece yanından ayırmak için uyku eğitimi için bile 3ay sonra diyor uzmanlar. Emzik için de erken bence.
Kucağında emzirdikten sonra parmaginla tutarak alıştırırsın.
Ama dedigim gibi erken bence. Bi kaç günde alışır merak etme.
Evet o da ben de alisacagiz:KK68:

15 günlük ve ilk günden beri emzik veriyorum gerektikçe. Avent 0-6 ile başladım sevdi ama çenesinde kızarıklık yaptı. Chicco physio latex aldım, ağzına bile almadı. Aynısın kauçuk olanına bayıldı. Şu an onu kullanıyoruz. Doktora onsuz nasıl giderim bilmiyorum :) eğer tereddütlerin varsa emzirmeyi oturtana kadar biraz bekle. Sonrasında hiç sorun olacağını zannetmiyorum. Eskiden şeker sürüp alıştırırlarmış.
Evet ben de bi sure daha bekleyeyim diyorum tesekkur ederim fikirlerin icin

Kızlar! Benim bebeğim nedense kusuyor. İlk başta fazlasını çıkarıyor sandık, sonra midesini üşüttü sandık, sonra vitamin dokundu sandık... Ama sanırım sebebi başka. Emdikten bazen 10 dk bazen 30 dk sonra azar azar kusuyor. Uykusundan uyanıp kusuyor mesela. Zorlanmadan, ağzından akıyor. Neden olabilir :KK43: çok üzülüyorum. Doktora söyledim takip edin dedi. Dün muayene oldu. Görünen başka bir sorunu yok.

Kızlar! Benim bebeğim nedense kusuyor. İlk başta fazlasını çıkarıyor sandık, sonra midesini üşüttü sandık, sonra vitamin dokundu sandık... Ama sanırım sebebi başka. Emdikten bazen 10 dk bazen 30 dk sonra azar azar kusuyor. Uykusundan uyanıp kusuyor mesela. Zorlanmadan, ağzından akıyor. Neden olabilir :KK43: çok üzülüyorum. Doktora söyledim takip edin dedi. Dün muayene oldu. Görünen başka bir sorunu yok.
Can'ım benim bebeğimde kusuyor bazen de ağzından su geliyor doktor reflü olabilir sola yatırın daima dedi.

Kabız olabilir mi canım. Kabızlıkta da kusuyorlarmış.

42. Hafta bitiminde hiçbir işaret yok ve ümitsizliğe kapılmışken hafif karın baskısı ile derken akşam 6 da sancım başladı hastaneye gittim ve 8 de bebeğim kendisi doğdu elhamdülillah rabbime kızlar...

Gerisi geride kalanlara ve lütfen doğum anınınızı bekleyin. Şimdi tek isteğim çay içmek:)) elhamdülilah rabbime sonsuz şükürler olsun..

çok sevindim allah analı babalı büyütsün ,, darısı başımıza inşallah

Beni tamamen esir aliyo ama canim ne ben uyuyabiliyorum ne is yapabiliyorum. Birakinca uyaniyo uyaninca yine emmek istiyo ve yine uyuyo boyle aksam ediyoruz
Ben de ayni bu durumdayim. Emdikten sonra gazini cikarmaya kalksam uyaniyor sonra yine emiyor sonra sonra yine uyaniyor. Bakalim ne kadar devam edecek boyle

Çok sevindim Allah analı babalı büyütsün inşallah..ne güzel kolay bir doğum olmuş darısı başımıza inşallah hayırlısıyla. .

Kızlar kusma yaşayan var mı başka??

superselma superselma canım sen tecrubelisin. Sana bir kaç sorum var. Bebeğin azar azar kusması normal mi? Bir de ben hafif hasta gibiyim. Emzirirken çok terliyorum sonra üşüyorum. Bebeğe geçer mi? Emzirirken Nasıl dolaşıyorsun? Nasıl tutuyorsun?

Canım geçmiş olsun sana.
Bebeğin çökelek mi kusuyor süt mü?
Benimki de gazını tam çıkarmadan yatırırsam öyle sızdıryor.
Fiskirir gibi değilse korkma bence.
Bi de eğimli yerde yatır doktor sedyesi gibi. Ya da yan yatır boğazına kaçmasın kusmugu.

Emzirirken senin hasta olmanla vücudunda üretilen antikorlar bebeğinin bağımsıklığını güçlendirir.

Oturduğum zaman nasıl tutuyorsam öyle tutuyorum. Bazen bluzumun ucunu agzimla tutuyorum elimi kullanmam gerekirse.

Wrap baby sling gibi yapıyorum yani.

Back
X