• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ben böyle rahat ediyorum ve böyle uyuyorum kızlar. Arkamda 3 yastık karnımda bi tane. Kızım da karinüstu rahat gazini cikariyor. Dizlerimi büküyorum. Oğlumdan karnımi korumam da gerekiyor. Yan yatarken resmim yok :)

Eklentiler

• IMG-20160624-WA0000~2.webp
    IMG-20160624-WA0000~2.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 91
Geçici emzirme krizi, bebeklerin çok kısa bir zamanda, hızlı büyümesinden kaynaklanır. Yani geçici emzirme krizi, bebeğin hızlı büyümeden duyduğu rahatsızlık duygusunu gösterme şeklidir. Bebek, yaşadığı rahatsızlık duygusunu, sürekli annesinin memesinde kalarak aşmak ister. Annenin paniğe kapılıp, bebeğini doyuramadığını sandığı bu süre, neyse ki, ortalama bir hafta sürer. 5-8 gün arasında değişen krizde, annesini daha sık emen bebek, yine de tatmin olmaz, huzursuzluğunu sürdürür.

Geçici emzirme krizi diye bir şey varmış kızlar paniğe kapılmayalım :)

Beni tamamen esir aliyo ama canim ne ben uyuyabiliyorum ne is yapabiliyorum. Birakinca uyaniyo uyaninca yine emmek istiyo ve yine uyuyo boyle aksam ediyoruz
:)) biz de aynı kısır döngüdeyiz demek ki normal emmeye başladığı an gözleri kapanıyor. Çeker gibi yapıyorum bırakmıyor gözler kapalı ama emme işlemi devam tek memeyi emip uyursa doymamış gibi geliyor yatırmıyorum o yüzden uyandırmaya çalışıyorum. Alt değiştirme işini de iki meme arasında yapıyorum iyice uyansın diye. Geçici Bi dönemdir umarım yoksa bize uyuyacak Zaman kalmayacak

Benim bebeğiminde perşembe gecesi düştü 11 günde anca.. Dün doktora gittik sarımsı sıvı vardı iltihapt için antibiyotik şurup verdi doktor birde alkollü solisyonla günde birkaçkez siliyorum.. Fakültede bize hiçbişey sürmeyin dediler onları dinledik iltihap oldu.. Siz sürdünüz mü bişey gönüşüne.. Henüz yıkamadık pazartesi kontrole gidicez. O zaman belli olcak inşallah iyileşir kuzucuk..
1 defa gümüş nitratla yakıldı ama akmaya devam etti. Çocuk cerrahına gittik. Bir şey yapmadı kuruyacak bekleyelim dedi. günde 3 defa madecassol merhem sürün içine kulak çubuğuyla dedi. Yapıyorum 3 gündür şimdi artık akmıyor çok şükür.

Sizin pişik ler nasıl bebemin iki yanlı hani popunun iç kısmı bildiğin yanık gibi yata :KK43: çok üzülüyorum
Bez markasını değiştirdik o gün geçti Can'ım Bi dene bez alerjisi diye bir şey gerçekten var. Çok canını yakıyor bebeklerin pişik. Islak mendil de kullanma

:)) biz de aynı kısır döngüdeyiz demek ki normal emmeye başladığı an gözleri kapanıyor. Çeker gibi yapıyorum bırakmıyor gözler kapalı ama emme işlemi devam tek memeyi emip uyursa doymamış gibi geliyor yatırmıyorum o yüzden uyandırmaya çalışıyorum. Alt değiştirme işini de iki meme arasında yapıyorum iyice uyansın diye. Geçici Bi dönemdir umarım yoksa bize uyuyacak Zaman kalmayacak
Aynen canim insallah oyledir. Bide surekli geriniyo kivraniyo uyurken sizinde oylemi? Sanki huzursuz rahatsiz hep

Bez markasını değiştirdik o gün geçti Can'ım Bi dene bez alerjisi diye bir şey gerçekten var. Çok canını yakıyor bebeklerin pişik. Islak mendil de kullanma
Olabilir de Prima da.oldu . Can bebe kullaniorum. Bunda daha bi arttı. 2 paket almıştım büyük . Bitse di iyiydi. Ne alsam molfix mi denesem bu kez de

Olabilir de Prima da.oldu . Can bebe kullaniorum. Bunda daha bi arttı. 2 paket almıştım büyük . Bitse di iyiydi. Ne alsam molfix mi denesem bu kez de
Canim ben huggies kullaniyorum 2 no cok memnunum gayet guzel. Bi dene istersen yumusak baya bezin ici. Pisik icinde ben ilk gunden beri z.yagi surdum. Azcik kizarmaya basladi mustela pisik kreminide ilave ettim gecti hemen. Iyi geldi bize

Canim cok yandiysa silverdin yanik ilaci suruyorum ben. Bi sabah bi aksam sursen h3men geciyo.. y9ksa cok cani yaniyo.. zarari var mi bilmiyorum ama.. ilk cocugumda da kullandum. Hemen tedavi ediyor

Kizlar ne zamandir yazamadim. Herkes dogurmustur heralde.. hepinize hayirli ugurlu olsun.. kimsede bir sorun yoktur umarim. Benim oglan biraz gazli ama asiri degil.. bi surup biraz pispislayip hallediyorum. Bizimkinin poposunu her marka pisiriyor prima haric.. ilk oglumda aynisiydi.. hep prima kullandim.. yarin 1 aylik oluyoruz. Kalca ultrasonu ve 2. Doz aşimiz var.. Medicana bahcelievler de onerebileceginiz cocuk doktoru var mi?

Kızlar hepinize meraba, ben de
temmuz annesi olacağım inşallah sizlerden doğurmayan azdır herhalde darısı bizlere artık. Normal doğumu çok istiyorum ama hala bebişim doğum kanalına girmemiş bu haftalarda olup da doğum kanalına sonradan giren oldu mu normal mi yaptı merak ediyorum bir de neler yapmam gerek bu süreci hızlandırmak için yardımcı olur musunuz lütfeen :KK16:

Back
X