Maaşallah, çok iyi olmuş, darısı hala benim gibi bekleyenlerin başına
Amin allah razı olsun canım..
Gozun aydin, allah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah :) bugun itibariyle 41.hafta icindeyim ben de, sabirsizlanmaya basladim artik ama mesajin moral oldu bana resmen :) dunden beri bel agrilarim ve duzensiz sancilarim var.. Bekliyorum ve diyorum ki bebisim bilir ne zaman gelecegini :)
Aynen öyle.. O hazır olunca gelecek:)
Kızlar! Benim bebeğim nedense kusuyor. İlk başta fazlasını çıkarıyor sandık, sonra midesini üşüttü sandık, sonra vitamin dokundu sandık... Ama sanırım sebebi başka. Emdikten bazen 10 dk bazen 30 dk sonra azar azar kusuyor. Uykusundan uyanıp kusuyor mesela. Zorlanmadan, ağzından akıyor. Neden olabilir

çok üzülüyorum. Doktora söyledim takip edin dedi. Dün muayene oldu. Görünen başka bir sorunu yok.
Reflü oşabilir emzirdikten sonra eğimli yatırın..
çok sevindim allah analı babalı büyütsün ,, darısı başımıza inşallah
Amin canım inş allah razı olsun..
Çok sevindim Allah analı babalı büyütsün inşallah..ne güzel kolay bir doğum olmuş darısı başımıza inşallah hayırlısıyla. .
amin canım inş:)
Pinking Tree
çok sevindim canım Allah analı babalı sağlıcakla büyütsün inşallah :) darısı başımıza inşallah
Allah razı olsun amin canım inşallah sağlıkşa kucağınıza alırsınız sizde ve kolaylıkla..
Pinking Tree
peki bu 2 hafta içinde ne sıklıkla doktor kontrolüne gittin yada nelere dikkat ettin canım
41 de haftada bir gittim 42 de üç günde bir gittim ulttasona girmedim nst ile baktılar. Bebek hareketli sancı yok. Ben de beklemek istedim.
Derin nefes aldım ve hala doğurmadın mı doğmadı mı bebek sezaryan ol krtul gibi laflara kendimi kapadım. Bebeğim kendi gelecek dedim...
9ay
benim bebeğimde kusuyor ya bizde midesini üşüttü diye düşünüyoruz :/
Rengide biraz kaçık gibi
Allahım sağlık versin tüm kuzulara.. Geçmiş olsun..
Olabilir de Prima da.oldu . Can bebe kullaniorum. Bunda daha bi arttı. 2 paket almıştım büyük . Bitse di iyiydi. Ne alsam molfix mi denesem bu kez de
Pişikten ailece çekiyoruz.
Bebeğin altını pamuk ıslatarak sil. Islak mendil kullanma
İyice kurula ıslak kalmasın.
Üstüne de mustela 124 barrier krem sür. Aşırı derecede kıpkırmızı ise önce bepanthen sür yakmaması için sonra da mustela stevia pişik tedavi edici kremi sür. Krem şanti gibi kapla pişikli yeri..
Sonra da bezi kapa. Kendin de üşütmemeye bak. Yediğin yiyecekler gazlı olmasın.
Sürekli bez değişimi de bpişik yapar hele bebek yatkınsa. Yeşil prima bana iyi gelmiş diğer iyi pkey seğil de.. Ben yurtdışında yşıylrum tr ye gelirken valizle bebek bezi getiriyorum çünkü kızıö cayır cayır yanıyor anne acıyor diye ağlıyor bir yaşında

(
hayırlı olsun canım sağlıkla büyüt evladını, ya seni görünce 40+5 te sezeryan olduğuma pişman oldum desem. dr un da psikolojik baskısı ile hiçbir belirti yokken yavruma birşey olacak korkusu ile daha fazla beklemeye korktum.
Herkesin hikayesi farklı canım.. Ben burda ylnızm mecburdum kendimi kastım:) kasmaktan boyunfıtığu oldum belki de değmez bile:) hiç takılma bebeğin kucağjnda yeter o.. Benim doktorum da mekonyum yutabilir semişti ben de yutaraa temizlenir hem doğum anında da strese girip mekonyum yapabilir demiştim. O da tamam sen olmuşsun:)) diye gülmüştü. Yani tehlike olsa hrmen alırlar zaten..