• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
PembeLokum PembeLokum çok geçmiş olsun canım. Allah evlatlarımızı korusun. İyiki annen varmış serin kanlı biri lazım.

Kuzum ya cok gecmis olsun..

geçmiş olsun canım ya, en ufak bi sesleri gelince bakmak lazım ya. ben de emzirirken genzine kaçtı bikaç kere hemen ters çevirdim sırtına vurdum falan birşey olmadı Allah tan. Renginde falan birşey olmamıştı ama ama nefes alışı bi değişti, öksürür gibi bi sesler vs çok korkuyo insan ya. Allah korusun yavrularımızı.

Canım çok geçmiş olsun. Ne kadar korktuğunu tahmin edebiliyorum. Allah bir daha yaşatmasın. Boğazına tükürük mü kaçtı?Ben altını değiştirirken başının altına yastık koyuyorum.

maşallah hepsini içiyor mu? Yazık benimki çok az yiyor sanırım. Ben ancak 70 sağıyorum. O kadar ememiyor olabilir

Tesekkur ederim arkadaslar Allah evlatlarimizin omurlerini hayirli, saglikli, uzun eylesin

H history1985 normalde uyuyakalan, erken uyuyan bi insan degilim uykusuzluga da cok iyi dayanirim

Ama noluyosa gozlerimi acamiyorim bebegim agliyor gozumu zar zor aciyorum uyanmasin geri uyusun diye dua ediyorum resmen

Surekli ama surekli uykum var
Hamileyken de son aylarda hic uyumazdim uykum olmazdi

Gecen bende de 1.5 saatlik kayip var gece saat 3 te gozlerimi actim sonra bebegin sirtini sivazliyorken buldum kendimi esim geldi saat kac dedim 4bucuk dedi o 1.5 saat ne ara gecti o ara naptim anlamadim ustelik oturur pozisyonda duruyordum
Ya aslında tehlikeli bebek elimizde uyuyakaliyoruz :(

Yatak odasina hapsolmus olanlar kimler?

annem bizde kaldigi icin (40i cikana kadar kalacam diyoo) aksamlari babam da geliyor

Ee ben surekli cocuk emziriyorum surekli yatak odasindayim

Emzirirken elime telefon almiyorum tv de yok

Kitap okumayi da sevmem

Ben cok sklyorum annem de 40 gun kalacam diyo 40 gun yalniz birakilamazmisim vs vs

Burdaki akrabalar da geliyo bazen millet icerde tv izliyo ben yatak odasinda otur da otur cook skldim artik

Aksamlari avrupa kupasi maclari izlemek istiorum izleyemiyorum :(

PembeLokum PembeLokum sanslisin ben memlekette dogum yaptim on gunlukken evime geldim annemle on gun durup gitti yani yirmi gunlukken yalniz kaldim cok zorlandim yemek bile yemeye vaktim olmuyo oysaki annem yemegimi temizligimi herseyi yapiyordu sabahlari bebege bakiyo ben uyuyordum simdi uykusuz ac dolaniyoeum ortalikta gittigi gunun sabahina arayip nolur gel diye agladim ama gelemiyor :( bence cok sanslisin o yuzden

PembeLokum PembeLokum sanslisin ben memlekette dogum yaptim on gunlukken evime geldim annemle on gun durup gitti yani yirmi gunlukken yalniz kaldim cok zorlandim yemek bile yemeye vaktim olmuyo oysaki annem yemegimi temizligimi herseyi yapiyordu sabahlari bebege bakiyo ben uyuyordum simdi uykusuz ac dolaniyoeum ortalikta gittigi gunun sabahina arayip nolur gel diye agladim ama gelemiyor :KK43: bence cok sanslisin o yuzden

Ah cnm ya kiyamam ben nankorluk mu ediyorum ki o zaman? Benim annem de kahvalti ogle yemegi aksam yemegi 3 ogun hazirliyor camasir bulasik temizlik fln hep onda

Akrabalarim gelmese bu kdr sklmam belki bu durumdan kafam goturmuyor ya

Canım dusa girme konusunda hergun mu girdin ve o yan yatma pozisyonunu anlamadım benimkide 2 haftadır yüzü belime dönük duruyor, yürüyüşümü evde yapıyorum canım dışarısı malum sıcak duşa da hergun giriyorum gerisini Rabbime bıraktım artık
Beline dönük durmasi gerekliymis sanirim benimki göbege dönüktü o yüzden yan yat demisti doktor. Haklisin cok sicak ben de aksamlari cikiyordum yuruyuse ve her gün duş aliyordum. Bebekler biliyor bu isi diyorlar ya gercekten oyle, hakkinizda en guzeli,sagliklisi olsun

Kızlar 10 buçukta çatı muayenesi oldum şimdi lavaboya gittiğimde peçeteye kan bulaştı ama iç çamaşırımda bişey yoktu yani akmamış..sizce bu nişan mı yoksa çatı muayenesinden dolayı mı oldu? Muayeneden dolayı olsa kaç saat geçti normal mio_O
O lekelenmedir canim ve normal,hic sikma canini. Bende de olmustu. Benim nisanim daha sümüksü bir seydi ve doktorumu arayip durumu anlattim sancilari bekle dedi vee nisandan iki gun sonra dogum yaptim

Ah cnm ya kiyamam ben nankorluk mu ediyorum ki o zaman? Benim annem de kahvalti ogle yemegi aksam yemegi 3 ogun hazirliyor camasir bulasik temizlik fln hep onda

Akrabalarim gelmese bu kdr sklmam belki bu durumdan kafam goturmuyor ya
Ramazan diye Heralde hiç misafir gelmiyor bize. Zaten akraba yok gelecek de arkadaşlar da bayram sonrasını bekliyor Heralde. Misafir işi skıntı ilk Zaman'lar ama annen konusunda şanslısın benim annem de 20.gün arazi oldu.

Back
X