- 7 Kasım 2014
- 1.871
- 2.132
- 133
- 38
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #43.801
Mama yapmayı annemden öğrendim canım :) ablamdan tecrübeli geçen yıl , annemler 3 ay sonra İzmire geçecekler , o da istiyor ki kendim bakmasını öğreneyim zaten 3 ay sonra ben bakacağım en azından şimdi rahat edeyim diyorum anlamıyor , bebeğimi emziremediğimden göğsümde uyutayım diyorum , neymiş efendim alıştırma hep ister, Alışsın 6 ay hiç dışarı çıkmadan yatarak bekledim kuzumu tadını çıkarmak istiyorum biraz ama anlamıyor ... Bugun artık ilk defa beşiğine götürdüm gece 12 den sahura kadar hepimiz mışıl mışıl uyumuşuz, ikimizde korkuyorduk beşiğinde uyuduğunda hemen Gözümüzün önünde oldun diyeoturma Odasında yatıyordum, artık sonunda beşikte yatırmaya ikna ettiğime mutlu oluyorum :)))bu sene eşimin son senesi artık , eskisine göre daha rahat, Allah a şükür ilgilenme konusunda ÇOĞU Erkeğe göre fazlasını yapıyor hatta ben şimdiye kadar hiç gaytalı bez almadım , hep eşim Aldı :))) canım bu arada Kolay gelsin sana bebekle Taşınma faslıda çok zor olur, Allah yardımcın olsun..mamanın ölçüsünü ve su sıcaklığını bi kere göstersen o yapar bence bi dahakine. senin eşin de asistan dr du demi. onun işi de zor dersi var dediğin gibi. annen varken ona yaptırabildiğini yaptır uyumaya bak sen. incir i çok kişiden duydum tek başına, taze veya kuru yiyen veyahutta dediğin gibi sütle kaynatan. işe yarar inş. benim ev de dandini bi halde ama mutfak işleri yürüyor yemek bulaşık vs kızkardeşim hallediyor, temizlikte yaptı biraz da çamaşırlar gardrop ütü etrafta eşyalar vs uçuşuyor da şimdilik sallamıyorum ya ne yapayım. hem iyice iyileşeyim hem de bebeğimle ilgileneyim biraz daha. zaten 1.5 ay sonra taşıncam artık biraz iyileşince bulduğumu koliler kaldırırım.