• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ya sorma uykusunda kızarıp bozarıyor Çığlık atıyor içim gidiyor resmen ... Ben dün chicconun salıncağını çıkattırdım , titreşimde 10 dk falan yatırdım , rahatladı... Akşamları o şekilde yapıyorum ...

kahverengi Çevrenin tamamını sokuyorsun Bebeğin Ağzına canım , hastanede hemşireler bile sadece ucunu sokmaya çalıştılar , bende sadece ucunu sokmaya çalışıyordum , önce 2 dk pompayla ucunu çıkartıyorum sonra Ağzına sokuyorum yalıyor sadece emme refleksi yapmıyor , emziği biberonu cokgudu cokgudu soruyor ama :KK43:

Ucunu kafaya biz anneler takiyoruz canım. Benim 3. Çocukta bile emdikten sonra çıkıyor. Ilkinde hele içine gömüktü. Kahverengi kısmın tamamını burusturuyoruz.
Önce dudagin üstündeki parmağı sonra alttakini bırakıyoruz.
Canım pes etme yapabilirsın.

22gunluk oldu cnm. Çocuğu emziriom ustune mama veriom gazini cikariom gerci bir kez gak diyor okadar sonra saliyor kendini.heh diyom uyudu yerine koyuyom 15 dk sonra ayaklarini tepe tepe uyandırıyor kendini. Simdi bu gaz degilde nedir ? Doktor gaz olmayabilir diyo kafayi yicem ya
Canım benim de öyle doktor kolik dedi iste şimdi başka doktora gidicem bir sürü damla kullanıyoruz kısmen rahatladım onoylenkivraninca içim parcalaniyor sadece bizim de 22 gunlik bizim 3300 doğdu en 3800 civarı idi bezi falan hesaolplamadik ama ben mama takviyesi de yapıyorum sutum binartiyor bi azalıyor böyle rahatsizngibinolunca emmmek istemiyorncoknagliyor ben de dayanamıyorum vermiyorum dün sagamadim baya gecti :( umarım etkilemez bizimkisi gözleri sisimisti uykusuzluktan ayrıca zinco ve biogiada kullanıyorum ağlama krizleri oluyor mu ?

Gaz gaz gaz :KK43: gün geçtikçe gazlaniyo bu bebiş masajlar gaz ilacı bi işe yaramıyor çok üzülüyorum çocuğum öyle acı çekerken :KK43:

Kızım kolik miş Biogaia damla kullanıyorum.Bi arkadaş uyku yaptığını söyledi.uyuduğu zaman çok şükür güzel uyuyor.ama uyuyana kadar mahvoluyoruz.hem emmek istiyor hem de memeyi itiyor, öyle bi bağırıyor ki sancıdan

zeyzey3428 zeyzey3428 canını sıkma, her şey de vardır bir hayır.ben de ilk kızımda kendimi normal doğuma hazırlamıştım.iki hafta kala doktor sen bunu normal doğuramazsın dedi ve sezeryan oldum.ikinci kızımda sezeryan beni çok zorladı.ben de keşke normal olaydı dedim ama...kendini yıpratma bence

Kızım kolik miş Biogaia damla kullanıyorum.Bi arkadaş uyku yaptığını söyledi.uyuduğu zaman çok şükür güzel uyuyor.ama uyuyana kadar mahvoluyoruz.hem emmek istiyor hem de memeyi itiyor, öyle bi bağırıyor ki sancıdan

zeyzey3428 zeyzey3428 canını sıkma, her şey de vardır bir hayır.ben de ilk kızımda kendimi normal doğuma hazırlamıştım.iki hafta kala doktor sen bunu normal doğuramazsın dedi ve sezeryan oldum.ikinci kızımda sezeryan beni çok zorladı.ben de keşke normal olaydı dedim ama...kendini yıpratma bence
Bi an mesajı görünce ben minyazdim dedim canım bize de öyle söylüyorlar coknuzuldum.kensiminsucladim acincekerkennoluyorum resmen bütün gün ilhilenmekten emmmemesinden sutum kesildindun kalktım derken sağmadim baya da . Siz mwlern yapıyorsunuz ben bi Dr dqha gideyim diyorum inanmak istemiyorum sureklinikiniyordunyavrumnzinco smlex biogia kullanıyorum kaka sorununa sizin var mı

Ben de kullanıyorum cnm o damladan dün aldım ama kolik mi değil mi bilmiyorum

Ya sorma uykusunda kızarıp bozarıyor Çığlık atıyor içim gidiyor resmen ... Ben dün chicconun salıncağını çıkattırdım , titreşimde 10 dk falan yatırdım , rahatladı... Akşamları o şekilde yapıyorum ...

kahverengi Çevrenin tamamını sokuyorsun Bebeğin Ağzına canım , hastanede hemşireler bile sadece ucunu sokmaya çalıştılar , bende sadece ucunu sokmaya çalışıyordum , önce 2 dk pompayla ucunu çıkartıyorum sonra Ağzına sokuyorum yalıyor sadece emme refleksi yapmıyor , emziği biberonu cokgudu cokgudu soruyor ama :KK43:
Bizimki de öyle cnm emerken uyurken ikinma hâlinde çok üzülüyorum bende Salıncak alıyim olmadı

Sürekli ikinma halinde cnm uykusunda bile inliyo emerken yarim kalıyo doktor bişey demedi damla verdi sadece
Ya aynen işte Bizimkide öyle kaka problemi var mı canım ben de dayanamıyorum sesinden çıkmıyor yavrumun bişeyler yapınca susuyoenkolik 3 saat Susmazmis uyurken bile öyleydi bundamlalarinkullandim rahatlatır birazz uyuyor mesela şimdi

Yine de bakıp bakıp şükür ediyorum allah bu duyguyu herkese yaşasın daha beter ağrıları sancıları göstermesin
Amin inşallah geçecek bu günler de onu elinden tutup parka götüreceğim günleri hayal ediyorum herkesinki nasıl buyuduyse bizimkilerde büyüyecek allahin izniyle

Ya aynen işte Bizimkide öyle kaka problemi var mı canım ben de dayanamıyorum sesinden çıkmıyor yavrumun bişeyler yapınca susuyoenkolik 3 saat Susmazmis uyurken bile öyleydi bundamlalarinkullandim rahatlatır birazz uyuyor mesela şimdi
Kakasini yaparken zorlaniyo gaz çıkarmak istiyo ikiniyo kipkirmizi oluyo ağlıyo ben de şu masaj olayını beceremedim bi türlü cikaramiyorum gazını :(

Kızlar ben gaz problemimiz icin yarim çay bardağı suyu kaynatınyorum içine bir çay kaşığı kimyon atıp demlemeye bırakıyorum(tortusu dibe çökünce )bebegime veriyorum.gunde uç dort çay kaşığıni gecmemek kaydıyla kendim de içiyorum bize biraz faydası oldu gibi.sizinle de paylaşmak istedim

Temmuz annesi olacam derken bende haziran annesi oldum. Cuma gunu 25 haziranda spinal anestezi ile doğum yaptim cok şükür.Suyumuz tamamen sifirlandigi icin 3 hafta önce dogdu.Ama spinalin tum yan etkilerini yasiyorum. Ama en pis olani olağanüstü baş ağrısı. Kızımın keyfini cikaramadim. Bugun biraz daha iyi gibiyiz ama geceler kabus bas ağrısı konusunda...

Back
X