- 6 Nisan 2016
- 13
- 17
- 3
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #44.021
ben büyüğüne Aptamil kullandım, küçüğüne de kullanıyorum memnunumKızlar mama olarak ne aldınız ben evde bulunması açısından golden goat aldım sanrım aptamilde gdo fln varmış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben büyüğüne Aptamil kullandım, küçüğüne de kullanıyorum memnunumKızlar mama olarak ne aldınız ben evde bulunması açısından golden goat aldım sanrım aptamilde gdo fln varmış
Ağlama krizleri mız yok bizimde bazen çok huysuz olunca oluyor kolik demek mi bu![]()
Sakin uyutma ayni hatayi yaptim 6 saat uyuyo dıe kaldirmadim. Sarilik başlangıcı oldu doktor cok kizdi. Simdi aglayinca rahatliom kendine gelio ve emio.Az emdiyse Saat başı kaldiriyorum. Cok emdiyse 2 saatte 1Kızlar bir de ben çok zor uyandırıyorum bebişi. Yarım saat sürüyor. Sabah emzirdim, üstüne bir de 30 cc sağdığım sütü verdim. Üstünden 2 saat geçti, hala uyuyordu. Kaldırmak istiyorum ama geriniyor, esniyor, gözünü açıyor sonra yine uyuyor. Ev 30 derece ondan olabilir mi?
Canım ilk zamanlar öyle fazla vermiyorum çok az verip yeter sanıyordum simdinarttirdim.60 veriyorum bazen süt leri biriktirip tiloplqyip veriyorumnonlarida almiyirnartik fazla zorla yediriyorumCnm mamayi ne kadar verion. Biraz arttir mamayi. Bende doktor deyince yok artik acliktan olsa kilo alimi az olurdu iyi kilo aliyor nie arttiriyim ki dedim. Ama aklimda kalmasın die denedim .çocuk tam doyunca salar kendini kolu kanadı oynamaz ve o uykudaykende pirtini rahat atar dedi doktor. Ben denedim ise yaradi bide biogaia ve bifiform kullandim ise yaramadi. Sap simplex verdi o iyi. Mama olarak da hipp kullaniom memnunum.
Benimde annem çıkartıyor ama biberonla beslerken gencine kaçırıyor ona sinir oluyorumKakasini yaparken zorlaniyo gaz çıkarmak istiyo ikiniyo kipkirmizi oluyo ağlıyo ben de şu masaj olayını beceremedim bi türlü cikaramiyorum gazını![]()
İnşallah canım çok haklısın bazen istediniz gibi gitmeyebilir her şey daha büyüsüne rahatlayacagiz inşallahAmin inşallah geçecek bu günler de onu elinden tutup parka götüreceğim günleri hayal ediyorum herkesinki nasıl buyuduyse bizimkilerde büyüyecek allahin izniyle
Mamami veriyorsun emiyormuBugun kizim bir aylik oldu ama hâlâ sariligi gecmedi napcam ben![]()
Bizde de durum aynı kıpkırmızı oluyor gaz ve büyük tuv. Yapcam diye :/Kakasini yaparken zorlaniyo gaz çıkarmak istiyo ikiniyo kipkirmizi oluyo ağlıyo ben de şu masaj olayını beceremedim bi türlü cikaramiyorum gazını![]()
Canım spinal sonrası o baş ağrısını ben de çektim. Bir bardak nescafe işi çözdü :) sen de iç.Temmuz annesi olacam derken bende haziran annesi oldum. Cuma gunu 25 haziranda spinal anestezi ile doğum yaptim cok şükür.Suyumuz tamamen sifirlandigi icin 3 hafta önce dogdu.Ama spinalin tum yan etkilerini yasiyorum. Ama en pis olani olağanüstü baş ağrısı. Kızımın keyfini cikaramadim. Bugun biraz daha iyi gibiyiz ama geceler kabus bas ağrısı konusunda...
Bu kimyon toz kimyon mu ? Yemeklere kattığımız yoksa bitki halinde mi demliyoruz canım?Kızlar ben gaz problemimiz icin yarim çay bardağı suyu kaynatınyorum içine bir çay kaşığı kimyon atıp demlemeye bırakıyorum(tortusu dibe çökünce )bebegime veriyorum.gunde uç dort çay kaşığıni gecmemek kaydıyla kendim de içiyorum bize biraz faydası oldu gibi.sizinle de paylaşmak istedim
Doktor kontrolunuz gelmistir, ne dedi doktor? Bol bol emzirmek iyi geliyor, 2 saatte bir, uyusa bile uyandirip hatta. Allah acik sifalar versin, bir an once kurtulsun minikBugun kizim bir aylik oldu ama hâlâ sariligi gecmedi napcam ben![]()
Anladım canım..bana yarın duş al dedi bandı çıkarıp korkuyorum amaBana 2. Gün hastanede duş aldırmak istediler ama ben 3. Gün yine hastanede kendim aldım. Kendimi çok iyi hissettim duştan sonra. Su geçirmeyen bant yapıştırmışlardı dikişin üstüne. Bir de sana bir tavsiyem var. Ben dikişe hiç bakmadım ve hiç dokunmadım. Unuttum onu resmen. Belki o sebeple bir an bile dikiş acısı, sızısı hissetmedim. Benim uzun süre yatıp ayağa kalkınca rahim bölgem acıyor sadece. O da 5-10 sn. Bir hafta hafif kambur yürüdüm bu arada :) hastanedeyken her hareket gerektiren şeyden önce doktorum damardan ağrı kesici verdi. En son da arabaya binip ineceğim için verdi ve öyle taburcu oldum. Evde de 2 gün aldı
5. Gun yeni azaldi. 10 bardak nescafe icmisimdir. Sirtim agriyo simdi. Sezeryansa Ilk ignede tutmadi 3 igne vurdular anca uyustu. Ondan olabilirmiki bu kadar agri. Dayanamıyorum benim hep basim agrirdi tansiyondan ama böylesini görmedimCanım spinal sonrası o baş ağrısını ben de çektim. Bir bardak nescafe işi çözdü :) sen de iç.
Bana yarın al dedi bandajı çıkarıpDoktor 4. Gün demişti.
Anladım canım..bana yarın duş al dedi bandı çıkarıp korkuyorum ama
İnşallah geçecek..bana da yarın yap dedi duş..acıkınca kıyameti koparıyor zatenÇokk zor ama Allah'a şükür geçiyor geçecek diye sakinleştir kendini. Doktorum eve gidince dikişlerine streç sarıp banyo yapabilirsin demişti bana ama ben yine de bir gün daha bekledim sen de doktoruna sor banyo işini. Bebeğini sakin aç bırakma 3 saati bir dakika bile geçmesin
ben sma almıştım ilk 2 gün içinde süt gelene ve biraz oturup daha rahat emzirene kadar verdim. şimdi dolapta duruyorKızlar mama olarak ne aldınız ben evde bulunması açısından golden goat aldım sanrım aptamilde gdo fln varmış
5. Gun yeni azaldi. 10 bardak nescafe icmisimdir. Sirtim agriyo simdi. Sezeryansa Ilk ignede tutmadi 3 igne vurdular anca uyustu. Ondan olabilirmiki bu kadar agri. Dayanamıyorum benim hep basim agrirdi tansiyondan ama böylesini görmedim
Çıktık bugün yürümek hâlâ çok zor..inşallah yarın daha iyi olurumCanım hayırlı olsun öncelikle , Allah analı babalı büyütsün inşaallah , ben 2 saatlik sezeryan ₺miyom ameliyayından çıktıktan sonra narkozun etkisi OLMASINA rağmen Ağrı'dan ağlıyordum , dün doğum yapmıştın galiba , bence çok etken çıkarıyorlar , 2. Gün biraz dah rahat yürüyorsun, kalabiliyorsun bir gün daha kal , ben 2 gece 3 gündüz kalmıştım , 3. Gün baya iyiydim ...
Çıktık çok şükür öyle yaptı o da saraılınca içim gidiyor zatençok yavaş yavaş eşinin kolunda çıkarsın canım. arabaya eşin bindirsin yine çok yavaş hareketlerle. ve eşin dörtlüleri yakıp arabayı çoook yavaş dikkatli kullansın sarsmasın seni. biz öyle geldik eve.