• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Bizimki dün 5.5 saat uyumadı , 15-20 dk uyuyor sonra Uyanıyor sonrasında basıyor çığlığı, gazını çıkarttım mamasını vermişim, sinirlerim bozuldu Babasına verdim gittim banyo Yaptım , mememi pompaladım bi guzel uyudum , babasının kucağında yarım saatte uyumuş ... Dediğine göre, bence bi ilaç verdi uyusun diye :))))
Emmiyor mu seni

Peki bebis 3 saati beklemese 1 saat te bi istese emse mik mik sonra bıraksa hatta yarın saate bi. Bunun için bişe dediler mj. Beklesem mi 2 saati 3 saati ağlasa mj. Ya .yok sa memede bişi kalmio o da ben de perişan oluorz
canım bebek ne zaman isterse ver, bazen karnı acıktığı için değil susadığı için azıcık emip bırakıyordur. havalar sıcak sıvı ihtiyacını da ordan karşılıyor bebekler. bu önsüt son süt olayı varya önsüt daha sıvı içerikli, son süt daha yağlı vs. su veya çorba içer gibi azıcık önsüt içip bırakıyordur. çok acıkınca da yemek niyetine dibine kadar son sütü alacak şekilde içiyordur. sırf kilo alsın diye önsütü biraz sağıp sonra emzirin yağlı sütü alsın diyor ya kimileri ben ona karşıyım. önsütten de alacağı şeyler vardır Allah onu boşuna ayrıştırmıyor vardır bi bildiği. kısa kısa emmeleri belki o ihtiyaç yüzündendir bazen. biz koskoca insanlar bile her gün saatli mi besleniyoruz. diyetisyen saat ve liste veriyor uyabiliyor muyuz. ki rahatlamak için yiyecek, içecek , tv, kitap gezmek dolaşmak vs çok şey var elimizin altında. onun ise sadece ANNESİ ve MEME VAR.
bazen sana kokuna sıcaklığına ilgine sarılmana ihtiyaç duyuyordur. ne zaman isterse ver ki güven duygusu gelişsin, anlasın ki her sitediğinde annesi yanında bitiverecek bunun huzurunu ver ona. sadece cilt rengi, çişli bez, kilo alımı ve boy uzaması değil mesele. psikolojik gelişimi içinde önemli anne ile temas. ilerdeki iç huzuru için, sağlıklı insan ilişkileri için...

Benimki emiyor emiyor emiyor. Memeden zor ayrılıyor. Sonra gazını çıkarırken süt de çıkarıyor bazen. Sizde de oluyor mu? İki gündür durum bu. Üşüttü filan mı acaba?

Benimki emiyor emiyor emiyor. Memeden zor ayrılıyor. Sonra gazını çıkarırken süt de çıkarıyor bazen. Sizde de oluyor mu? İki gündür durum bu. Üşüttü filan mı acaba?
Aynen benimkide oyle emiyor doymadi mi doydu mu diye dusuyorum sonra kusuyo baya korkuyorum

Yaaa oyle mi deniyomus. Dun gece benimki tam iki saat boyunca agladi ne yaotiysam susmadi en son dus aldirdim oyle uyudu . Gazi olabikir dedim ama nasil cikarcagimi bilemedim. Siz ne yapiyirsunuz oyle olunca
Cnm ara ara olur ama her zaman olunca sıkıntı.gaz çıkarma masajlari var ben de tam beceremiyorum :(

Yaaa oyle mi deniyomus. Dun gece benimki tam iki saat boyunca agladi ne yaotiysam susmadi en son dus aldirdim oyle uyudu . Gazi olabikir dedim ama nasil cikarcagimi bilemedim. Siz ne yapiyirsunuz oyle olunca

vorones vorones emy0364 emy0364 ben bebeğimin gazını böyle tutarak çıkarıyorum. Kısa bi süre böyle tutunca geğiriyor, ayaklarını ksrnıma değdirip çekiyorjm sanki zıplıyor gibi ama hafifçe.

Huysuzluğu tutunca önce gazını çıkarmaya çalışıyorum.
Terlemiş mi üşümğş mü diye kulağına ensesine eline ayağına dokunuyorum.
Omzuma yaslayarak evde gezdiriyorum,
sinirle emiyorsa kaşını gözünü okşuyorum
uykusu varsa daha çabuk uyuyor okşayınca..
Şarkılar söylüyorum gözlerine bakıyorum
R r0s3n H history1985 seker000 seker000 şimdi resim yükleyecem
@diefraunamense Mandalinam07 Mandalinam07 @Gizlifidan ve etiketleyemefiklerim kusura bakmasın

İşte böyle tutuyorum kızlar
2016-06-30 16.55.18.webp

Yattığım yerden bile rahat oluyo

Canım sütün yetmediğinden değil onun huzursuzluğundan olabilir. Geçen gün gurmebebekte okuyup paylaşmıştım. Büyümekten huzursuz olurmuş bebekler bazen. O yüzden Huzur bulmak için sürekli emmek isterlermiş. Bu bir hafta 10 gün sürermiş. Anneler sütüm doyurmuyor yetmiyor zannedermiş. Buna da geçici emzirme krizi diyorlarmış :)

Back
X