• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Arkadaşlar bin bir zorlukta emzirerek ninniler söyleyerek uyuttuğum bebeğim yatağa koyar koymaz sanki çivili yatağa koymuşum gibi uyanıyor. Çok yoruldum. Nasıl uyutacağım? Ben de çok uykusuzum. O da uykusuz. Gözleri gidiyor, esniyor ama dalamıyor.
Canim senin bebeklede benim bebek ayni iste. Ben iyice daldigindan emin oluyorum uyusada kucagimdan indirmiyorum hemen. Koyarkende kucagimda nasil tutuyosam o pozisyonda koymaya sikkat ediyorum bazen ise yariyo. Ama dedigin gibi aninda kalmiyolar deli olmamak elde degil. Bugun uyudu suan soktayim insallah gece zorlamaz beni :( gaz sancimiz oluyo bizimde iki gundur ciglik atip agliyo pesine ben agliyorum kafayi yicem bu halimden kurtulmak istiyorum bi ilaci vs yokmu bizi rahatlilaticak bilmiyorum

Kizlar birsey sormak istiyorum.. 5 gun oldu normal dogum yapali. Epizyo yapildi ancak cok fazla agri yasamamistim bugune kadar. Bugun cok fazla batma hissediyorum ve baya koyu pihti gibi bisey dustu koskocaman pedin ustune.. Resmen hissettim dustugunu.. Ciddi bisey yoktur degil mi??

Kizlar birsey sormak istiyorum.. 5 gun oldu normal dogum yapali. Epizyo yapildi ancak cok fazla agri yasamamistim bugune kadar. Bugun cok fazla batma hissediyorum ve baya koyu pihti gibi bisey dustu koskocaman pedin ustune.. Resmen hissettim dustugunu.. Ciddi bisey yoktur degil mi??
Yoktur canm bence benmde oluyodu için temizleniyo dediler.

Canim senin bebeklede benim bebek ayni iste. Ben iyice daldigindan emin oluyorum uyusada kucagimdan indirmiyorum hemen. Koyarkende kucagimda nasil tutuyosam o pozisyonda koymaya sikkat ediyorum bazen ise yariyo. Ama dedigin gibi aninda kalmiyolar deli olmamak elde degil. Bugun uyudu suan soktayim insallah gece zorlamaz beni :KK43: gaz sancimiz oluyo bizimde iki gundur ciglik atip agliyo pesine ben agliyorum kafayi yicem bu halimden kurtulmak istiyorum bi ilaci vs yokmu bizi rahatlilaticak bilmiyorum
9ay 9ay kızlar ben çareyi ayakta sallamakta buldum valla

inşallah benimkide doner canım senin kaçıncı haftada dönmüştü acaba birde normalmı doğum yaptın?
canım aşağıdaki şekilde idi:
32. hafta yan yamıştı hamak gibi kafa sağda popo solda
34. hafta baş gelişli
35. hafta baş gelişli
36. hafta makat gelişli
37+2 de baş gelişli idi ondan sonra da daha dönmedi baş gelişli idi hep ama ben 40+5 bitip hala kanala vs girmediği, gelmediği için bir de yüzü bize dönük old için (oksiput posterior olarak geçiyor), bir de baş çevresi büyük old için almak istedi dr um sezeryan olmak durumunda kaldım

Arkadaşlar bin bir zorlukta emzirerek ninniler söyleyerek uyuttuğum bebeğim yatağa koyar koymaz sanki çivili yatağa koymuşum gibi uyanıyor. Çok yoruldum. Nasıl uyutacağım? Ben de çok uykusuzum. O da uykusuz. Gözleri gidiyor, esniyor ama dalamıyor.
Bizimkini babası ayağında sallamaya alıştırdı malesef.

• Beğen
Reactions: 9ay
Ben de doğmadan önce ayakta sallamaya karşıydım ama şimdi ne işi yararsa onu yapmaya hazırım :)

Canim senin bebeklede benim bebek ayni iste. Ben iyice daldigindan emin oluyorum uyusada kucagimdan indirmiyorum hemen. Koyarkende kucagimda nasil tutuyosam o pozisyonda koymaya sikkat ediyorum bazen ise yariyo. Ama dedigin gibi aninda kalmiyolar deli olmamak elde degil. Bugun uyudu suan soktayim insallah gece zorlamaz beni :KK43: gaz sancimiz oluyo bizimde iki gundur ciglik atip agliyo pesine ben agliyorum kafayi yicem bu halimden kurtulmak istiyorum bi ilaci vs yokmu bizi rahatlilaticak bilmiyorum
Sen sakin ol canım. Senin gerginliğini de hisseder iyice ağlar. Gaz bizde de var maalesef. Bugün bol bol rezene içtim, Emzirirken sık sık gazını çıkardım, bittikten sonra 20 dk dik tuttum yada titreşimli anakucağını dik yatırdım, karnına ılık havlu koydum,?3-4 kere gaz masajı yaptım... Sanki bunlar işe yaradı gibi.,kıvranmadan uyuyor. Sen de dene canım. Geçecek bugünler. Bağırsakları alışacak. Sabret annesi

Hic endiselenme canim. Ben de 16 gun oldu dogum yapali, iki uc kere benden de dustu, adet kanamasi gibi dusun.
Batma hissi bende de oldu, ustune oturma dikislerin dediler ama bu mumkun degil. Ben de tibbi malzemeler satan bir yerden hemorid yastigi aldim( ortasi bos) ondan beri cok rahatim. Sen de al, sikayetin azalip bitecek gorursun

seker000 seker000 canım sağdığını kaşıkla ver. Biberonla verme. Birçoğumuzun başına geldi. Biberona alışıp memeyi emmediler.
En geç 2saate uyandır canım. Benimki altını açınca uyanıyordu öyle yapıyordum. Geceleri zor oluyordu tabi ama mecbur yani onun sağlığı için. Sonra o düzene kendi alışıyor zaten.

Başlarda her kafadan bir ses çıktığı ve sen de çok alışamadığın için ne yapacağını şaşırıyorsun sinirlerin altüst olabiliyor. Bebeğim ağladıkça ben de ağlardım. Ağlaman normal yani. Lohusa psikolojisi :)
Lohusa psikolojisi çok zormuş gerçekten..öyle yaparım canım sağol;)

Kizlar gòğüslerim berbat durumda..ne emzirebiliyorum...ne sagabiliyorum.. yaniyor..kahverengi kisim kabardi..ucu deseniz yarık yarık..göğüs kremi,zeytinyagi,silverdin, buz komplex yaptım yok banamisin demiyor..göğüs pedi bile acıtıyor..bi çare..

Canim bizim oglanlar benziyo saatlerce aglamiyo hergun cok gazli degil şükür. Biz 6.haftaya girdik zaten bu gaz sorunu 4-6 hafta en siddetli sonra azalirmis biraz sabir yani. Ben kendim rezene iciyorum koca bardak ve kimyon tuketiyorum bence iyi geliyo dene istersen
Tamam canım sağolasın. Bağırsakları tembelleştiriyor filan dediler o yüzden bebeğime bir şeyler vermek istemedim. Ben içeyim o halde.

Kizlar gòğüslerim berbat durumda..ne emzirebiliyorum...ne sagabiliyorum.. yaniyor..kahverengi kisim kabardi..ucu deseniz yarık yarık..göğüs kremi,zeytinyagi,silverdin, buz komplex yaptım yok banamisin demiyor..göğüs pedi bile acıtıyor..bi çare..
Çok üzüldüm Can'ım lansinoh kullandın mı başka Bi yol hiç bilmiyorum ben

Sütümü Nasıl stoklayabilirim? Şu an çocuğuma günlük zor yetiyor gündüzleri sürekli emmek istediği için ama bir ay sonra da iş var buzluğa atmaya başlamam gerek

canım göğüs kremi olarak ne kullandın, garmastan genelde işe yarıyor ama sanki yanlış hatırlamıyorsam başka bir topikte birisi sudocrem i göğüs ucu yaraları için denemişti iyi geldiğini söylemişti. sudocremi genelde pişik için kullanıyorlar ama çok işe yarayan çok amaçlı bi krem sanırım. olmadı kendi sütünden azıcık elinle sıkıp sürüp göğüs kalkanı (göğüs pedinden farklı birşey) taksan. aklıma da başka birşey gelmiyor. sen bizden önce doğum yapan mayıs, nisan, mart,şubat bütün topiklere bi yaz bence acilen. sudocremi de sor

Back
X