• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Sütümü Nasıl stoklayabilirim? Şu an çocuğuma günlük zor yetiyor gündüzleri sürekli emmek istediği için ama bir ay sonra da iş var buzluğa atmaya başlamam gerek
gece uzun uyuyorsa kalkıp sağabilirsin arada. tek memeyi sağ, diğerini o uyanırsa ver. ben bugün gündüz o uyurken 2 memeyi de sağmak gafletinde bulundum. dibine kadar sağmışım daha memeler dolmadan uyandı. biraz emdi sinirlendi. sağdığımın birini ılıtıp biberonla vermek durumunda kaldım. biraz da memeden emmiş olunca hepsini de içemedi bi 40 ml yakın çöpe gitti yazık.

C CEMSEN acısı azıcık hafifleyene kadar elinle sağsan pompa yerine iyice şişmesin bari. sağmadan önce sıcak kompres uygula iyice açılsın sağ, sonra işin bitince soğuk kompres uygula. bir de dr görün bence yarın. mastit olma bi de.

Kizlar gòğüslerim berbat durumda..ne emzirebiliyorum...ne sagabiliyorum.. yaniyor..kahverengi kisim kabardi..ucu deseniz yarık yarık..göğüs kremi,zeytinyagi,silverdin, buz komplex yaptım yok banamisin demiyor..göğüs pedi bile acıtıyor..bi çare..
Canim bende ayni durumdaydim ne yaptiysam gecmedi. En son ayva fcekirdegi iyilestirdi. Iki gun emzirmedim ayva cekirdegi surdum iyilesti cok sukur.sonrasindada her emzirmeden sonra lansinoh suruyorum.tedavi degil onleyici amacli.ama kesinlikle ayva cekirdegi oneriyorum. Acisini cok iyi bilirim

İyi geceler kızlar moralim çok bozuk ağlıyorum 1 saattir.. Bugün sabah 9 da evden çıktı eşim geceyarısı geldi eve.. Dile kolay 15saat ya.. Gün içinde ne aramak ne sormak ben aradım denize gitti Boğuldun mu öldün mü kaldın mı dedim. Saçlarımı kestrimeye gittik annem bizde kalıyo bebekle bana yardım için.. Eve gelmiş akrabası at yarışında baya 1500 tl paea kazanmış bizim arabayı doldurmuş depoyu yemek ısmarlıcakmış bende tamam madem git dedim az gezeriz dedi saat iftar saatine yakın gitti ebde 5 dk durmadı geceyarısı geldi.. Mesaj yazdım birsürü şeyler.. Aradım 11 buçukta buna rağmen geceyarısı geldi.. Neymiş o gelceği zamanı bilirmiş anneme laf çarpıtıyo.. Kaynanam şişiriyo hep bugün köye gitti denize o yılan dilli anası dolduruyo hep.. Bide ne varmışmış ben aramışmışım bugünde falan.. Geldi bebeğe bakıyo bakma dedim bana babalık yapma bemi geçtim bı sabiyi özlemedin mi dedim.. Yattı şimdi..bugün 4 temmuz ben im doğumgünüm..

gece uzun uyuyorsa kalkıp sağabilirsin arada. tek memeyi sağ, diğerini o uyanırsa ver. ben bugün gündüz o uyurken 2 memeyi de sağmak gafletinde bulundum. dibine kadar sağmışım daha memeler dolmadan uyandı. biraz emdi sinirlendi. sağdığımın birini ılıtıp biberonla vermek durumunda kaldım. biraz da memeden emmiş olunca hepsini de içemedi bi 40 ml yakın çöpe gitti yazık.
Ay çok yazık olmuş tüh işte korkum o sağdıktan sonda uyanırsa süt çıkamAzsa diye

İyi geceler kızlar moralim çok bozuk ağlıyorum 1 saattir.. Bugün sabah 9 da evden çıktı eşim geceyarısı geldi eve.. Dile kolay 15saat ya.. Gün içinde ne aramak ne sormak ben aradım denize gitti Boğuldun mu öldün mü kaldın mı dedim. Saçlarımı kestrimeye gittik annem bizde kalıyo bebekle bana yardım için.. Eve gelmiş akrabası at yarışında baya 1500 tl paea kazanmış bizim arabayı doldurmuş depoyu yemek ısmarlıcakmış bende tamam madem git dedim az gezeriz dedi saat iftar saatine yakın gitti ebde 5 dk durmadı geceyarısı geldi.. Mesaj yazdım birsürü şeyler.. Aradım 11 buçukta buna rağmen geceyarısı geldi.. Neymiş o gelceği zamanı bilirmiş anneme laf çarpıtıyo.. Kaynanam şişiriyo hep bugün köye gitti denize o yılan dilli anası dolduruyo hep.. Bide ne varmışmış ben aramışmışım bugünde falan.. Geldi bebeğe bakıyo bakma dedim bana babalık yapma bemi geçtim bı sabiyi özlemedin mi dedim.. Yattı şimdi..bugün 4 temmuz ben im doğumgünüm..
:( biz de anası yüzünden birbirimize girdik saygısızmışım ben falan filan. Boşver bu kötü şeyleri düşünmeyelim Can'ım neye kime faydası var üzülmenin. Yine kendimize zarar

Nice yaşlara bu arada sağlıkla mutlulukla

Mouse Mouse canm yaraların nasıl oldu benm aynen devam :KK43:
Benim yaralarım geçti canım
Emzirirken acı oluyor yine ama eskisi gibi değil
Ben yara olunca 2 hafta emzirmedim hiç
Sağma makinası aldım sağdım sütümü
Sonra baktım yaralarım geçmiş tekrar emzirmeye başladım ama en önemlisi tekrar emzirmeye başlarken pozisyonuma memeyi verişime dikkat ettim kahverengi bölgeyi elimi makas gibi yapıp tıkıştırıyorum ağzına tekrar yara olmadı çok şükür
Birde Bana lansinoh krem birazda olsa iyi geldi
Sen ne kullanıyorsun yara için?
Bide acaba biraz beklesende yaraların geçsemi belki tekrar yara olmaz

Benim yaralarım geçti canım
Emzirirken acı oluyor yine ama eskisi gibi değil
Ben yara olunca 2 hafta emzirmedim hiç
Sağma makinası aldım sağdım sütümü
Sonra baktım yaralarım geçmiş tekrar emzirmeye başladım ama en önemlisi tekrar emzirmeye başlarken pozisyonuma memeyi verişime dikkat ettim kahverengi bölgeyi elimi makas gibi yapıp tıkıştırıyorum ağzına tekrar yara olmadı çok şükür
Birde Bana lansinoh krem birazda olsa iyi geldi
Sen ne kullanıyorsun yara için?
Bide acaba biraz beklesende yaraların geçsemi belki tekrar yara olmaz
Yaa bende sağıyorum sonra vicdan yapıp geri emziriyorum geri yara oluyo lansinoh hiç iyi gelmedi dr. Hametan sür dedi bakalım birazda onu denycem iyice yıkamam lazımmış ama

Kızlar emzirmek için 1'de uyandırdım. Yarım saat emdi 1.5 saatte uykuya daldı :KK43: saat 3:30 şimdi de benim uykum kaçtı. Nereden çıktı bu uyumama anlamıyorum. Kaç kere uyudu kucağımda beşiğine koyunca uyandı. Şu an eşimin yerinde uyuyor. Yazık eşim salonda yatıyor. Günlerdir sadece yatakta yanımda uyutabiliyorum. Uyurken elimi tutuyor. Hafif bıraksam uyanıyor. İyice dalınca ancak uzaklaşabiliyorum. Düşmesin, ezmeyeyim diye sağına soluna yastık koyuyorum. Organik yatak yaptırdık beşiğine özel. Geldi bizim yatakta uyuyor ya sıpa :)

pegasus2304 pegasus2304 biz de 5 yıldır kavga etmedik bu ara ediyoruz. Belki de lohusa psikolojisini babalarda yaşıyordur. Çok bunalıyorlar. Eşim işe gitmek için saat sayar oldu ama deli gibi seviyor bebeğimizi. Seninki de bunaldı belki. Yaptığı hiç hoş olmamış. Hem de doğum gününde. Umarım kendini affettirir. Ama sen kendini yıpratma. Nice mutlu sağlıklı yıllara inşallah

Kizlar gòğüslerim berbat durumda..ne emzirebiliyorum...ne sagabiliyorum.. yaniyor..kahverengi kisim kabardi..ucu deseniz yarık yarık..göğüs kremi,zeytinyagi,silverdin, buz komplex yaptım yok banamisin demiyor..göğüs pedi bile acıtıyor..bi çare..
Öncelikle hiç merak etme oluştuğu hızda geçecek yaralar. Üstsüz gez her fırsatta. Garmastan çok işe yarıyor. Ama emzirmeden yıkamalısın

Sütümü Nasıl stoklayabilirim? Şu an çocuğuma günlük zor yetiyor gündüzleri sürekli emmek istediği için ama bir ay sonra da iş var buzluğa atmaya başlamam gerek
Can'ım en iyisi gece sağmak. Gündüz de sağabilirsin her emzirmeden sonra. Hem bu yöntem sütü arttırıyor. Çok çıkmaz belki ama birikir.

Onuda yapiyorum canim ama herzaman olmuyo memede uyumak istiyo cunku araniyo emzik veriyorum cogu zaman istemiyo cok uukusu varsa ancak. Gazdan daha yeni uyutabildim :KK43: aglamaktan bi hal oluyorum niye boyleyim bilmiyorum bian once bitsin
Lohusasın ondan. Ama toparla kendini sakın koy verme. Ya ben kendimi yere atıp ağladım hala inanamıyorum. Ne zorluklar yaşadım böyle zayıf olmadım. Doğum insanı çok etkiliyor. Ama karar vererek çıktım o psikolojiden. Yani kendi kendine geçmesini beklemedim. Yeter ben güçlü olacağım bebeğimi tanıyıp yenidoğan günlerinin zorluklarıyla tadını çıkaracağım dedim. Bu yaşadıklarımız çok normal. Yardım alabiliyorsan mutlaka al. Ben annem olmasa ne yapardım bilmiyorum

Yaa bende sağıyorum sonra vicdan yapıp geri emziriyorum geri yara oluyo lansinoh hiç iyi gelmedi dr. Hametan sür dedi bakalım birazda onu denycem iyice yıkamam lazımmış ama
Canım Bebek emince daha çabuk iyileşiyor. Pompa beni mahvetti. Kahverengi kısmını da içine çekiyor. Hem göğsüm küçük hem elastik sanırım ondan. Kahverengi kısmı soyuldu, yarılmış gibi yara oldu ve şişti. Yaralar geçti ama şişlik geçmedi. Şeklini bozdu resmen. Emince ilk başta acır sonra geçer. Güzel tutsun ama. Bazen sadece ucunu tutup çok acıtıyorlar

Gitmiyor Can'ım merak etme. Bir kaç gün akışı yavaşlayabilir ama kesilmiyor böyle stresle
İnşallah sütüm etkilenmez bu üzüntüden
Sorma zaten emme sorunumuz var..şimdi iyiyim.. 2 günlğk lohusayken ağlattı kaynanam mahsus yapıyo sütüm gitsin diye.
Onlar onca şey yaparlar ama sonra kabak gene bizim başımıza patlar

Kizlar gaz problemlerimiz basladi :( yavrum kivrnamaktan uyuyamadi bile dogru duzgun. Masajlar bacaklarini oynatmalar yapmadigim sey kalmadi yardim edin :(

Back
X