Kızlar emzirmek için 1'de uyandırdım. Yarım saat emdi 1.5 saatte uykuya daldı

saat 3:30 şimdi de benim uykum kaçtı. Nereden çıktı bu uyumama anlamıyorum. Kaç kere uyudu kucağımda beşiğine koyunca uyandı. Şu an eşimin yerinde uyuyor. Yazık eşim salonda yatıyor. Günlerdir sadece yatakta yanımda uyutabiliyorum. Uyurken elimi tutuyor. Hafif bıraksam uyanıyor. İyice dalınca ancak uzaklaşabiliyorum. Düşmesin, ezmeyeyim diye sağına soluna yastık koyuyorum. Organik yatak yaptırdık beşiğine özel. Geldi bizim yatakta uyuyor ya sıpa :)
pegasus2304
biz de 5 yıldır kavga etmedik bu ara ediyoruz. Belki de lohusa psikolojisini babalarda yaşıyordur. Çok bunalıyorlar. Eşim işe gitmek için saat sayar oldu ama deli gibi seviyor bebeğimizi. Seninki de bunaldı belki. Yaptığı hiç hoş olmamış. Hem de doğum gününde. Umarım kendini affettirir. Ama sen kendini yıpratma. Nice mutlu sağlıklı yıllara inşallah
Öncelikle hiç merak etme oluştuğu hızda geçecek yaralar. Üstsüz gez her fırsatta. Garmastan çok işe yarıyor. Ama emzirmeden yıkamalısın
Can'ım en iyisi gece sağmak. Gündüz de sağabilirsin her emzirmeden sonra. Hem bu yöntem sütü arttırıyor. Çok çıkmaz belki ama birikir.
Lohusasın ondan. Ama toparla kendini sakın koy verme. Ya ben kendimi yere atıp ağladım hala inanamıyorum. Ne zorluklar yaşadım böyle zayıf olmadım. Doğum insanı çok etkiliyor. Ama karar vererek çıktım o psikolojiden. Yani kendi kendine geçmesini beklemedim. Yeter ben güçlü olacağım bebeğimi tanıyıp yenidoğan günlerinin zorluklarıyla tadını çıkaracağım dedim. Bu yaşadıklarımız çok normal. Yardım alabiliyorsan mutlaka al. Ben annem olmasa ne yapardım bilmiyorum