• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Hepinizin bayramını kutluyorum arkadaşlar. Biz bayram gezmesine çıkacak mıyız kararsızım. Evvelki gün oğlumu giydirirken zorlandım dün dahi karnım ağrıyordu. Bitti derken kanamam oldu.
Kızım da geç emzirince çok huysuz oluyor. Söyleniyor anası kılıklı...

Kızlar gaz için bişey diyin bana bebişim hiç iyi değil.rezene falan korktum icirmedim ama cidden iyi geldi mi Sizinkilere.sab simpleks ve bio gaia veriyorum bana misin demiyo.bi de bebekleriniz bazen hızlı hızlı kısa nefesler alıyo mu ?
Canım ben de aynı durumdayım iki gündür iyiydi tekrsr başladı

9ay 9ay @emy0364 @m_rv_ @diefraunamense @Yazkadini @annensenicoksevecek Mouse Mouse @seker000 R r0s3n @pegasus2304 C CEMSEN _peri_ _peri_ @dlrsordn arkadaşlar yaş kaç :) bir de ne zamandır evlisiniz :) azcık kaynaşalım artık :KK45:Mesleklerini söylemek isteyenler de söyleyebilir

Ben 23 yaşımdayım 1 yıl 1 aydır evliyim meslegim avukatlık olmak üzere avukatlık stajım birti ruhsat basvurusu yapacağım eşim de 25 yaşında web yazılım-grafik tasarım yapıyor

6 haziranda kızımız oldu bizim:KK200:
Isteyen istedigi kdr ayrinti verebilir :)

Canim yaşım 31 .. ekimde 3 yıllık evli olucam..11 haziranda doğum yaptım...mali musavirim.. eşim 38 yaşinda philips marmara bölge dağıtımından sorumlu...

PembeLokum PembeLokum 29 yaşındayım canım , inşaat Yük. Mühendisiyim, kendi işyerim var , 2 yıl 7 aylık Evliyiz , 2. Gebeliğim ilk çocuğumuz , eşim doktor, tam 100 günde tanışıp söZlenmiş nişanlanmış evlenmiş bir Çiftiz :)))
bizimde tanışıp evlenmemiz 7 ay 1 hafta o da eşimin kursu falan vardı o aralar farklı şehirlerde, çıkıp gelme iht yoktu biraz uzadı:))

Kizlar anakucagini kullaniyomusun disari cikarken? Kullaniyosaniz beline ne koyuyosunuz? Bel destegi diye bisey var ondan kullanan varmi?

Kızlar iyi bayramlar!!! Ailenizle beraber nice sağlıklı bayramlar yaşayın inşallah.

Arkadaşlar biz 2-3 gündür şöyle bir durum yaşıyoruz. Bebeğim sabah ve gece çok güzel emiyor ve aralarda 2-3 saat uyuyor. Öğleden sonra uykuya dalamıyor. 15-20 dk uyuyor ancak. Bir süre sonra çok yoruluyor ve ememiyor. Başlar başlamaz gözleri kapanıyor. Böyle saatler geçiyor. Bu arada hiç iyi beslenmediğini düşünüyorum. Size de oluyor mu? Ne yapabilirim?

PembeLokum PembeLokum 32 yaşındayım, 5 yıllık evliyim. Tanışıp evlenmemiz 8 ay sürdü. İstanbul'da yaşıyoruz. Eczacıyım. Evliliğimizin başından beri çocuk istiyoruz. Şimdi kısmet oldu. 10 haziranda doğum yaptım. Kızımız oldu :)

Mandalinam07 Mandalinam07 Benimki senin bebeğinden 4 gün büyük ve her gün bariz gelişiyorlar. Emzirirken bana bakıyor ama tam odaklayamıyor. Benim arkamda bir noktaya bakıyor gibi. Yanından geçince kafasını o yöne çevirdiği oluyor. Bazen bir noktaya (kırmızı) gözlerini dikiyor. Gerçekten bakıp bakmadığını anlamak için o noktayı elimle kapatıyorum ve o zaman gözünü çeviriyor. Ancak öyle anlıyorum baktığını. Daha çok küçükler. Bebeğe yaklaş, 20 cm ve dikkatini çekmeye çalış. Gözleri saçını, yüzünü taramalı. Gülümse ve onu taklit et. Hapşırınca ben de hapşırmış gibi yapıyorum ona çok bakıyor mesela.

PembeLokum PembeLokum 25 yaşındayım 10 aylık evliyim u.lojistik mezunuyum evlendiğimde hemen hamile kaldığım için 1 senedir çalışmıyorum :)
Eşimde özel bi eğitim kurumunda proje sorumlusu
İstanbulda yaşıyorum
12 haziranda Kumsal kızımı kucağıma almış bulunmaktayım
Şuanda da saçını taramaya vakit bulamayan kilolarıyla başı dertte bir anneyim :)

Kızlar gaz için bişey diyin bana bebişim hiç iyi değil.rezene falan korktum icirmedim ama cidden iyi geldi mi Sizinkilere.sab simpleks ve bio gaia veriyorum bana misin demiyo.bi de bebekleriniz bazen hızlı hızlı kısa nefesler alıyo mu ?
evet benimki bazen alıyor emerken ya da kucağımda uyuturken.

Mandalinam07 Mandalinam07 Benimki senin bebeğinden 4 gün büyük ve her gün bariz gelişiyorlar. Emzirirken bana bakıyor ama tam odaklayamıyor. Benim arkamda bir noktaya bakıyor gibi. Yanından geçince kafasını o yöne çevirdiği oluyor. Bazen bir noktaya (kırmızı) gözlerini dikiyor. Gerçekten bakıp bakmadığını anlamak için o noktayı elimle kapatıyorum ve o zaman gözünü çeviriyor. Ancak öyle anlıyorum baktığını. Daha çok küçükler. Bebeğe yaklaş, 20 cm ve dikkatini çekmeye çalış. Gözleri saçını, yüzünü taramalı. Gülümse ve onu taklit et. Hapşırınca ben de hapşırmış gibi yapıyorum ona çok bakıyor mesela.
Valla çok denedim, gerçi bugün sanki baktı gibi bakalım birkaç güne değişir belki. 1. aya kadar düzelir inş.

Kizlar bayadir yazamiyorum. Alistiniz mi bebise?
Ve gezmelere basladiniz mi? Ben dogum yapali 25gun oluyo. Oyle bebege adapte olmustum simdi tekrar takip ediyorum sizleri:)
Bu arada sezeryan oldum ve hala acisi duruyo. Ve kasık agrilarim var sizlerde de oluyor mu

Kizlar anakucagini kullaniyomusun disari cikarken? Kullaniyosaniz beline ne koyuyosunuz? Bel destegi diye bisey var ondan kullanan varmi?
Bizim anakucaginda sozde yenidogan icin bel destegi var ama yine de icine koyunca iki buklum oluyo yavrum cenesi gogsune yapisiyo gomulup kaliyo icinde. Bi de bel destegi olmasa ne olacakmis merak ediyorum. Biz de onun altina iki tane havluyu katlayip destek yaptik bi nebze daha iyi oldu poposunu biraz kaldirdi sanki ama yine sahane degil. Her cikisimizda ojce anakucagina koyup sonra yari yolda rahat edemedi deyip kucaga aliyoruz:) merak ettigim acaba o cok pahali anakucaklari bu konuda gercekten kullanisli mi? Maxi cosiler falan..

Kızlar iyi bayramlar!!! Ailenizle beraber nice sağlıklı bayramlar yaşayın inşallah.

Arkadaşlar biz 2-3 gündür şöyle bir durum yaşıyoruz. Bebeğim sabah ve gece çok güzel emiyor ve aralarda 2-3 saat uyuyor. Öğleden sonra uykuya dalamıyor. 15-20 dk uyuyor ancak. Bir süre sonra çok yoruluyor ve ememiyor. Başlar başlamaz gözleri kapanıyor. Böyle saatler geçiyor. Bu arada hiç iyi beslenmediğini düşünüyorum. Size de oluyor mu? Ne yapabilirim?

PembeLokum PembeLokum 32 yaşındayım, 5 yıllık evliyim. Tanışıp evlenmemiz 8 ay sürdü. İstanbul'da yaşıyoruz. Eczacıyım. Evliliğimizin başından beri çocuk istiyoruz. Şimdi kısmet oldu. 10 haziranda doğum yaptım. Kızımız oldu :)
Ayni seyi ben de yasiyorum su anda oglen 12den beri yatir kaldir yapiyorum 10 dk uyuyup geri uyaniyor tekrar meme tekrar gaz.. telef oldu yavrucak artik. uykusuzluktan zor duruyo hala agzini aciyo meme icin.

Back
X