• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
avakados avakados canm ben hatayda oturuyorum çok sick hava klimayida fazla acamiyorum.ssdece citcitli askılı yada kısa kollu giydiriyorum.birde bazen ayakları soğuk oluyor çorap giydiriyorum.ama birkaç güne afyona gudicem oranın hava şartlarına göre sanırım uzun kol badi pijama yada tulumm tarzı belki uykudan uyanınca yelek.oyle devm ederiz.:-)

Kizlar bebeklerinizi nasil giydiriyosunuz bu havada bazen usuyomudur diye dusunuyorum kisa kollu citcitli badi ve pijama kolları usurmuki evimiz güneş gormuyo
Sıfır kollu atlet body üstüne uzun kollu alt üst takım. Banyo yaptırdığımızda ve dışarı çıkarken de yelek ve şapka giydiriyoruz. Eldiven hala takıyoruz

Kızlar emzirme minderi kullanan var mı ?
Ben almayı düşünüyorum kullanışlı mı diye sormak istedim
Birde hamileyken prima bez almıştım 408 li son iki paketimizde bitmek üzere tekrar internetten sipariş vereceğim
Kızıma pişik yapar diye korktum ama olmadı çok şükür

Benim bebeğim 12 sinde 1 aylık olacak kızlar
Bu yüzden kısa kollu giyindirmiyorum
Hele ki çorapsız asla iki tane çorap giyindiriyorum
Yada bi çorap alta üstüne ayaklı zıbın giyindiriyorum
Ufak bi üşütmelerinde sancıları olur
Erkenden kısa kısa giyindirip hasta etmeyelim yavruları

Kizlar bebeklerinizi nasil giydiriyosunuz bu havada bazen usuyomudur diye dusunuyorum kisa kollu citcitli badi ve pijama kolları usurmuki evimiz güneş gormuyo
Ben gunduz aynen
Birde hamileyken prima bez almıştım 408 li son iki paketimizde bitmek üzere tekrar internetten sipariş vereceğim
Bende var ama pek kullandigim soylenemez. Bebegi yerle aci yapacak sekilde yerlestoremiyosun duz oluyo. Ben bacak bacak ustune atarak daha rahat emxiriyorum. Fakat koltukalti pozisyonunda emzireceksen yastik kullanisli. Ben onu beceremedim.

Ben gunduz aynen

Bende var ama pek kullandigim soylenemez. Bebegi yerle aci yapacak sekilde yerlestoremiyosun duz oluyo. Ben bacak bacak ustune atarak daha rahat emxiriyorum. Fakat koltukalti pozisyonunda emzireceksen yastik kullanisli. Ben onu beceremedim.
Bende bacak bacak üstüne atıyorum yada bağdaş kuruyorum ama rahat değil gibi bazen kafasını sağa sola çeviriyor emmek istemiyor alsam mı acaba diye dğşündüm belki kemiklerim acıtıyordur ama bilemedim

Ben sevmedim emzirme minderini Can'ım ama bele bağlananlar varmış belki onlar daha rahattır bilemiyorum. Prima bizde pişik yaptı iki koli bez elele derneğine verdim

Ben de var ama kullanisli gelmedi bana. Mindersiz daha rahat emziriyorum.

Benim bebegim 8 gunluk. Uzun kollu citcitli badi, corap ve ayakli alt giydiriyorum. Terliyse pazen ortusuyle, cok sicaksa da mermersah bezle mutlak sirtini ve ensesini ortuyorum. Bir de yuzunu cizmesin doye mutlaka eldiven giydiriyorum.

Bir de ben emzirirken inanilmaz terliyorum, bebegim de ayni sekilde. Ondan sonra hem bebegim ferahlasin istiyorum hem de usutmesinden korkuyorum.

Bu arada kisa kollu citcitli giydirmeyi dusunuyorum yarin filan, ince mi olur ki??

Benim bebegim 8 gunluk. Uzun kollu citcitli badi, corap ve ayakli alt giydiriyorum. Terliyse pazen ortusuyle, cok sicaksa da mermersah bezle mutlak sirtini ve ensesini ortuyorum. Bir de yuzunu cizmesin doye mutlaka eldiven giydiriyorum.

Bir de ben emzirirken inanilmaz terliyorum, bebegim de ayni sekilde. Ondan sonra hem bebegim ferahlasin istiyorum hem de usutmesinden korkuyorum.

Bu arada kisa kollu citcitli giydirmeyi dusunuyorum yarin filan, ince mi olur ki??
İnce olur tatlım daha çokk küçük bebeğin
Onlar hala kendilerini anne karnında sanıyorlar anne karnındaki ısıyı kaybetmemesi lazım huysuzlasır sancısı olur
Üstüne giyindirdiklerin gayet normal
Bizde emerken çok terliyoruz
Fön makinası ile saçlarını kurutuyorum teri kalmasın diye
Klima varsa eğer açıp klimanın olmadığı bir odada yatırabilirsin bebeğini az da olsa serinlik o odaya da gider çok terlemez

Canım Bebeğin terliyor mu ? Bize doktorlar ilk 1 ay ter bezleri aktif değildir Demişti , hastanede yattığımız gün çocuk üşümesin diye 1 battaniyeye sardı diğer battaniyeyi üstüne örtmüştü , camı da hiç açmamıştık , Ateş'i gece 1 derece yükselmiş bende sıcak gelde terler demiştim doktora , doktorda ilk 1 ay terleme olmaz üşürler yada çok ısınırlar Demişti

Canım Bebeğin terliyor mu ? Bize doktorlar ilk 1 ay ter bezleri aktif değildir Demişti , hastanede yattığımız gün çocuk üşümesin diye 1 battaniyeye sardı diğer battaniyeyi üstüne örtmüştü , camı da hiç açmamıştık , Ateş'i gece 1 derece yükselmiş bende sıcak gelde terler demiştim doktora , doktorda ilk 1 ay terleme olmaz üşürler yada çok ısınırlar Demişti
Benim bebeğim terliyor canım
Emzirirken özellikle birde geceleri sıcak olunca
Saçları sık ve uzun enseye de saç gelince ense terliyor benimkinin

Mouse Mouse ben kullanıyorum canım, uzun emiyor oğlum o yüzden rahat ediyorum. Alırken sert olmasına dikkat et. yumuşak olursa pek verim alamazsın. Hem kolların yorulmuyor hem de uyuyakaldığında üstünde bırakıyorum öylece bazen dinleniyorum

İnce gibi Can'ım

Back
X