- 8 Aralık 2008
- 2.236
- 1.276
- 133
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #44.961

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım yarın gideceğim. Bakalım çok heyecanlı. Bugün uyudu çok şükür. Benim de sütüm birikti ve güzel emdi. Ama uyutmak için 2 kişi uğraştı ben o arada uyudum :) uyku problemini çözsek süt problemi de çözülecek gibi9ay ne yaptın dr gittin mi kilo alımı nasıl bebeğinin? bence o gün içinde o istedikçe sık sık emzirdiğin için doyuyordur. uykusu her bebeğin aynı olmaz, bazı bebeklerin gündüz uykusu pek olmuyormuş. emzirme esnasında o emme hareketi yaparken memeyi onun ağzına engel olmayacak şekilde geriden sağar gibi sıkarak kompres yap biraz süt akımı artar o daha biraz daha uzun emip, biraz daha çok uyuyabilir bi ihtimal.
canım bişey niye olsun durup dururken. ne şanslı bebeklerimiz anneleri hep başlarında gözlerinin içine bakıyoruz, seslerini dinliyoruz, çişli kakalı bezlerini sayıp oh bugün de kotayı erkenden doldurdu. oh oh ne güzel besleniyor diye onlar altına ettikçe biz neşeleniyoruz. kakasının rengi bi ton değişse, oburluk yapıp biraz fazla emse ve fazlasını çıkarsa kusmuğunun kıvamından şeklinden, akış hızına ağzından mı çıktı burnundan mı çıktıya kadar inceliyoruz sürekli iş başındayız yani. kimsen yoksa Allah var, o masumun da Allah ı var, Rabbim bu kadar çabaya ne bizi ne onu çaresiz bırakmaz inş. bizler varız, bi soru sor bin cevap al kafana yatanı uygula :)))Mandalinam07
9ay
seker000 insallah atlaticam hep sukrediyorum bebegim saglikli hic bi sorun cikmadi cok sukur sutim geldi doyuruyorum cok asiri huysuz degil esim cok yardimci sagolsun hepsini biliyorum ama hakim olamiyorum kendime. Hep bisey olurda derdini anlamazsam bisey yapamazsam diye dusunmekten kendimi alamiyorum. Buda yalniz olmamdan kaynaklaniyo sanirim. Ilk bebegim ve tecrubesizim. Bilmedigim biseyde danisicak kimsem yokm kaynanam sanki hic cocuk buyitmemis gibi hic bisey bilmiyo. Altini bile degistirirken nasil yapicaz diyo pes dedim artik.zaten geldigide yok gunde bi kez ugruyo ustumde oturmasina ragmen.
ben bile heyecan yaptım senin bebeğinin kilosuna hadi bakalımYok canım yarın gideceğim. Bakalım çok heyecanlı. Bugün uyudu çok şükür. Benim de sütüm birikti ve güzel emdi. Ama uyutmak için 2 kişi uğraştı ben o arada uyudum :) uyku problemini çözsek süt problemi de çözülecek gibi
ya benim kızımın hareketleri anlaşılıyor. bir de pek bağırsak gazı sorunu yok şimdilik kendi hareket ede ede çıkartıyor. benim referansım çoğunlukla emme şekli. şöyle açlıktan ağlıyorsa memeye böyle cuk cuk yumuluyor çok iyi emiyor, azıcık meme gecikti ise arada böyle ağlar gibi hüü hüü diyor tamam kızım özür kızım bişeyler diyorum emmeye devam ediyor. altı kirli veya emmenin yarısında mide gazı varsa emmiyor ağzının içinde ki memeyi arar gibi hareketler yapıyor. uykusu varsa da sakin sakin emip bikaç dakikaya gidiyor gözler.Peki gazdan mı açlıktan mı uykusuzluktan mı kendini parçaladığını Nasıl anlıcaz :) bazen çok fazla telaşa kapılıyorum
Esi yardimci olanlar cok sanslisiniz. Benimki çocuğu kendi kendime yapmışım gibi davranıyor. Ne susturabiliyor, ne goz kulak olabiliyor. Cok sinir oluyorum.Canim neden kendini kötü hissettin...bende öyle oluyorum...şimdi tatil eşim evde çok iyi gidiyor..ama p.tesi o ise gidecek..benim ise donmem lazim donemiyorum...telefonlarim susmuyor (iş)..bunalima girmek için çok sebebim var..
Kv ler hic ise yaramaz. Sadece cocugu sevmeye gelirler. Genelde hasta ve yorgun olurlar ama buna ragmen hersey hakkinda bi fikirleri vardir ve en dogru olani onlar bilir.Evet canim..kremler ve verilen sabun çok ise yaradı..gigsumude makinayla en ufak ayarda yavas yavas bosalttim...3.gün emzzirmeye başladım..ama genede mama takviye ediyorum.. bende yalnizim..yarin k.v gelcek.. ama bazen gelmesemi diyorum..bana hiçbir hayri yok..Bide onu memnun etmeye çalışıyoruz.. yemek yap diyemiyorum.. o artık ne zaman bize yaparsa.. ki bu üç haftada 3 kere yemek yapmisligi var..artik sen dusun...
Benim kalca usg randevusunu 3. Aya verdiler yabu arada 1 ayı dolan arkadaşlar bebeklerin kilo alımı ve boy uzaması nasıl? 1. ay da aşısı ve kalça usg si var değil mi? başka bir şey var mı?
Canim neden kendini kötü hissettin...bende öyle oluyorum...şimdi tatil eşim evde çok iyi gidiyor..ama p.tesi o ise gidecek..benim ise donmem lazim donemiyorum...telefonlarim susmuyor (iş)..bunalima girmek için çok sebebim var..
Canim niye boyle hissediyorum bilmiyorum sukretcek cok seyim var farkindayim ama duygularima engel olamiyorum hormonlardan sanirim.benimde esim yanimdayken iyiyim bugun ise basladi gelsin diye bekliyorum kimse yok yanimda. Kendimi yalniz hissediyorum cok..goguslerincnasil oldu iyilestimi canim
Aynı mahalledeyiz 15 20 gün gelmediği oldu ki zaten daha 34 günlüğüz. Tembel bunlar ne yardımı etsinler şu halde bile hizmet bekliyorlarMandalinam07
9ay
seker000 insallah atlaticam hep sukrediyorum bebegim saglikli hic bi sorun cikmadi cok sukur sutim geldi doyuruyorum cok asiri huysuz degil esim cok yardimci sagolsun hepsini biliyorum ama hakim olamiyorum kendime. Hep bisey olurda derdini anlamazsam bisey yapamazsam diye dusunmekten kendimi alamiyorum. Buda yalniz olmamdan kaynaklaniyo sanirim. Ilk bebegim ve tecrubesizim. Bilmedigim biseyde danisicak kimsem yokm kaynanam sanki hic cocuk buyitmemis gibi hic bisey bilmiyo. Altini bile degistirirken nasil yapicaz diyo pes dedim artik.zaten geldigide yok gunde bi kez ugruyo ustumde oturmasina ragmen.
Allah onlardan razı olsunAllah benim eşimden de razı olsun ya, kahvaltı yemek bulaşık vs ilgileniyor sağolsun. kendiliğinden bebeğin altını alıyor çoğu zaman . bir de şarkı yaptı. tertemiz oldu kızmın poposu, miss gibi koktu kızımın poposu, buz gibi oldu kızımın poposu diye diye alıyor altını. melodisi ile söyleyince çok komik oluyor :))) bir de kızımın poposu kızımın poposu diye arada tekrar edip remix yaptım diyor :)))
Kızlar kanamanız devam ediyormu hala bizim bugün 33. Gün azda olsa hala geliyo pişik oldum artık pedlerden
25. Günüm ve hala devam ediyor.Kızlar kanamanız devam ediyormu hala bizim bugün 33. Gün azda olsa hala geliyo pişik oldum artık pedlerden
Bizimki de ikinci aydaBenim kalca usg randevusunu 3. Aya verdiler ya
Aynı mahalledeyiz 15 20 gün gelmediği oldu ki zaten daha 34 günlüğüz. Tembel bunlar ne yardımı etsinler şu halde bile hizmet bekliyorlar
Yanlışlarını da asla kabul etmezlerKv ler hic ise yaramaz. Sadece cocugu sevmeye gelirler. Genelde hasta ve yorgun olurlar ama buna ragmen hersey hakkinda bi fikirleri vardir ve en dogru olani onlar bilir.