- 8 Aralık 2008
- 2.236
- 1.276
- 133
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #45.181
Insanlar cok afeedersin b.k atmaya yer ariyo boswer. Seseryanla ne alaka gaz yani. Isi biraktim ewet canim esimin yogun talebiyle! Vardir bi hayir diyelim..insallah alisabilirim. Massalah canim ya ne guzel kilo aldirmssin darisi bize insallah cok merak ediyorum 18indede biz gidicez insallah bakalim. Bende kapak olsun istiyorum herkese. Oglum asiri derecede emmek istiyo surekli sanki acmis doymuyomusta ondan istiyomus gibi alttan alttan laf atiyo k.v. haftaya gorcea bakalim kilo almismi diyo gorcez insalah bakalim bende merak ediyorum dedim hic bozmadan insallah almistirda susar herkes! Bizim skntimiz bize yetmiyomus gibi bide bunlarla ugrasiyoruz ya nedir buBide sezeryanlilar gzli olur diyipsinirimi bozuyolar sutun yetmiyo dediler cocuk bi ayda 1800 kg alms kapak oldu oyle diyenlere. Sen isimi biraktin...
Napcan be kuzum vallagece gunduz karisti bebekli hayat cok zor kimi daha 10 gnlukken fildir filsir geziyo bn daha kizimla bi hastaneue kontrole gttim gece uykusuna donersn insallah canim gece bizimkide bi uyaniyo 12 saat uyumadgni bliyrm