• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Biz aynı gün mü doğum yaptık? 13 haziran?

Evet hııyykk diyor. Çoğumuzunkinde varmış o zaman. Bir de sesi sanki boğazında balgam varmış gibi. Biz balgam çıkarmak için öksürürüz ya benimki de çıkarmaya çalışıyor gibi oluyor.
yok ben 14 ünde öğleden sonra 15.09 da doğurdum. bugün öğleden sonra 27 günüm doldu. perşembe 14 haziranda 30 gün olcak.
ben de balgam gibi birşey değil de böyle hırıltı gibi ama keyiften hani kediler mır mır eder ya onun gibi birşey oluyor kucağımda mayışırken, memede uykuya geçerken falan.

yok ben 14 ünde öğleden sonra 15.09 da doğurdum. bugün öğleden sonra 27 günüm doldu. perşembe 14 haziranda 30 gün olcak.
ben de balgam gibi birşey değil de böyle hırıltı gibi ama keyiften hani kediler mır mır eder ya onun gibi birşey oluyor kucağımda mayışırken, memede uykuya geçerken falan.
Hımm anladım canım benim de sabah 8 14te 29 dolacak inşallah. Uyurken benimki de yapıyor öyle kedi gibi. Uyanıkken ağlayacağında filan boğazında balgam varmış gibi oluyor. Sabah doktora götürcem inşallah her şey yolundadır.

14 temmuz diycektim ya, dün geceki kaka saldırısından sonra uykusuz kaldım bayağı :confused:

kızlar birşey sorcam bebeklerinize oyuncak aldınız mı?
benim kızımın hiç oyuncağı yok 1 tane bile. ne zaman, ne tip oyuncaklar almalıyız, ne gibi oyunlarla iletişim kurmalıyız nasıl başlangıç yapayım bilen var mı. kızım 27 günlük bu arada.

Selam cnm evet biz tatile gittik ama akdenize degil hem normal acik ve kapali havuzlu hem kaplicali olan bi otele gittik bize 1.5 saat mesafedeydi, doktorum havuza girebilirsin ama kaplicaya girme demisti

Bebisle tatil nasildi dersen odadan cikarmadik:) bayram oldugu icin cok kalabalikti otel ben esimle yemege gidecegimde annem durdu basinda gunde 1 saat de havuza girdim

Geceleri bebegim sabaha kdr hic uyumadi hep agladi belki de yerini yadirgadi

Ama esimle bize iyi geldi bu tatil yaji tatil demek pek olmuyo odada surekli bebisle ugrastik :)

Ben emzirdim esim banyo yaptirdi altini degisti giydirdi gazini cikardi vs boyle :))
Şimdi sen böyle yazınca tırstım :)

benim kızımın hiç oyuncağı yok 1 tane bile. ne zaman, ne tip oyuncaklar almalıyız, ne gibi oyunlarla iletişim kurmalıyız nasıl başlangıç yapayım bilen var mı. kızım 27 günlük bu arada.
Ben iki tane çıngırak aldım bondigonun
2. Aydan itibaren çıngıraklar projeksiyonlu oyuncakşar dikkatlerini çekiyormuş

Şimdi sen böyle yazınca tırstım :)
ya misafir gelince veya misafirliğe gidince ki durumlardan pay biçin. sürekli emzirmek alt almak için farklı b
Ben iki tane çıngırak aldım bondigonun
2. Aydan itibaren çıngıraklar projeksiyonlu oyuncakşar dikkatlerini çekiyormuş
iyi bari geç kalmamışım. bağışlayın biraz avamca bir soru olacak ama projeksiyonlu oyuncak nedir?

Bizim bir tane var küçük teyzemizin aldığı Tiny love ın yuvarlak şongırdağından , şu an biz oynuyoruz :) annem 20-25 gün sonra tutmalı şıngırdak alalım dedi o zaman seslere ilgi duyuyorlarmış

emy0364 emy0364 yarım gitmiş mesaj. sürekli müsait oda arayıp gidiyoruz. ne milletle oturuyoruz ne yiyip içebiliyoruz. en iyisi evde pijamaların düğmeleri açık gezmek bebekler her istediğinde bağdaş kura kura bacaklarını gere gere oturup vermek:))
şaka tabu inş 3 aylık olunca beslenme aralığı biraz uzar, etrafa ilgisi artar oyalanır biraz. size de mekan değişikliği olur, hazır güzel açık büfe vs iyi olur.

Bizim bir tane var küçük teyzemizin aldığı Tiny love ın yuvarlak şongırdağından , şu an biz oynuyoruz :) annem 20-25 gün sonra tutmalı şıngırdak alalım dedi o zaman seslere ilgi duyuyorlarmış
ay hemen çıngırak alayım o zaman kızıma. netten mi aldınız e bebekte (mağaza) falan var mıdır hiç dikkat etmemişim.

Selam cnm evet biz tatile gittik ama akdenize degil hem normal acik ve kapali havuzlu hem kaplicali olan bi otele gittik bize 1.5 saat mesafedeydi, doktorum havuza girebilirsin ama kaplicaya girme demisti

Bebisle tatil nasildi dersen odadan cikarmadik:) bayram oldugu icin cok kalabalikti otel ben esimle yemege gidecegimde annem durdu basinda gunde 1 saat de havuza girdim

Geceleri bebegim sabaha kdr hic uyumadi hep agladi belki de yerini yadirgadi

Ama esimle bize iyi geldi bu tatil yaji tatil demek pek olmuyo odada surekli bebisle ugrastik :)

Ben emzirdim esim banyo yaptirdi altini degisti giydirdi gazini cikardi vs boyle :))
Çok enteresan Bi tatil olmuş :)

Yaa hemde çok zor gece mızmızlanıyor hemen kalkıp sütü ısıtıyorum süt ısınana kadar huysuzlaşıyor uykusu azıyor
Başta içmek istemiyor süt soğuyunca acıkıyor hopp tekrar ısıt
Aman pompa pis kalmasın yıka biberonu yıka strelize çok zor çok
Neden göğüs koruyucu denemiyorsun bir hafta falan uğraştım memeyi alsın diye ama çok ağlıyordu sonuç sarılık oldu biz meme vermeye uğraşırken aç kaldığı için hastanede yattık orda hemşireler yönlendirdi bu silikon meme ucuna şimdi gayet de memnunuz. Hiç emmemesinden iyidir

Kizlar, bisey sormak istiyorumm.

Bebegim 15 gunluk, bugun 2 bucukta uyandi sonra 7 bucuga kadar uyutamadim. Memeden ya da kucaktan indirmedigim muddetce aglamadi. Hatta bir ara yanima yatirdim beni dinledi oyalandi biraz ama.. Bu kadar uzun sure uyumayinca ve devamli emzirince dusundum, bu kadar kucuk bebegi emzirmeden oyalamanin bi yolu var midir acaba?? Karin masaji, sirt masaji, sicak banyo, omuzda gezmeler vs.. Hic biri uyutmadi benim cin aliyi :) yapisik ikiz gibi gezdik resmen. En son yine memede emerken uyudu.
Biz de aynıydı, sonunda hem bol emzirdim hem de 80 cc süt verdim ax önce bayıldı

Back
X