- 20 Mayıs 2009
- 1.674
- 2.496
- 333
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #45.581
Canbenenin yeni cikan bariyerlisi bizimkiprima yesil sari paketli bezler kokuyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canbenenin yeni cikan bariyerlisi bizimkiprima yesil sari paketli bezler kokuyor.
Ben Hepatit aşısı yaptırmadım. Bende ve babasında olmadığı için ona bulaşma olasılığı çok düşük diye düşündüm. Biraz daha büyüsün o zaman yaptıracağım. Allah korusun korkuyorum yinede.
İslak mendil bile kullanmiyorum pudra ve kremde kullaniyorum surekli ama pisigi gecmiyo bi turlu
Bende bi an önce sunnet yaptirmak istiyorum ama babasi ve dedesi kucuk daha diye yaptirmak istemiyorlar. Yakinda kavga edecem valla.
Prima pişik yaptı sleepy çiş sızdırıyor huggiesde ben çalıştım o yğzden almıyotum bilecanbebe aşırı kalın er ne kaldı geriye kızlar
Kizlar bebegi benimki gibi gunde bi kez kaka yapan varmi yapmiyo bi turluyaptiginda da kabiz degil sulu ayni sekilde ama cok fazla yapiyo. Tum gunde yapmaya calisiyo. 4.gunumuz bu sekilde. Napicam bilmiyorum
Çok tatlisiniz maşallahCanım uyku gecikince bizimki de yapıyo
Herşeyi deniyorum inan, kendi sakinlesince susuyor hu hu diye söylenip emip uyuyor.
ona değil de eşime uyuz oluyorum, yok huysuzmuş falan, bebeğe laf sayıyor, hep gülsün istiyo..
Bu arada ilk defa dün gözlerime bakarak aggu dedi çook hoşuma gitti ben de
Aggu aggum hakkum
bu ilgi benim hakkım
Bu sutler benim hakkım
Diye tekerledim birşeyler
Sohbet ettik bebişimle yani..
3.günde kıpkırmızı oldu Can'ım bezi değiştirdik hemen geçtiPrima kullananan var mi sizdede pisik yapti mi
Benim.bebeğim onunicince saatlerce uyuyo dünden beri çocuk gözünü acamadi sab simplekse geri döndüm bendeBizde kullaniyoruz canim ama bi cay kasigi benim bebegimde sevmiyor tadini ama bence ise yariyor ben memnunum
Cnm olay söyle oluyor uyanıyor aç bi şekilde emziriyorum gazını alıyorum sonra uyumak istiyo dalmak istiyo hemen ne yapsam da fayda etmiyor o zamanEn önemlisi o kadar yorgun düşmeden uyutmak. İlk uyku belirtilerini görür görmez uyutmak için uğraşmaya başla. Mesela gözleri kapanıyor, esniyor, karnı tok altı temiz ama ağlıyor. O zaman krize girmeden uyutmuş olursun. Püf noktası bu. Gözün hep bebeğinde olsun
Benimki de aynı işte. Gaz çıkarırken kusuyor çoğu zaman. :/ gaz çıkarmak için omzuma dayadığımda sırtıma kustu birçok kez :) o yüzden midesine çok baskı olmamasına dikkat ediyorum. Bazen de kendini kusturuyor sanki.
Canım ben dün avm deydim 4 bebek ve oyuncak Mağazası'na girdim , yenidoğan oyun Kartı istedim suratıma yenidoğan oyun mu oynarmış der gibi baktılar , bereden bulacağız birde nasıl birşey , internette sevgilibebek diye bir sitede var , o Mu?Arkadaşlar siyah beyaz kartları kullananınız var mı? Bayağı ilgisini çekiyor. Bakıyor ve gülüyor.
Germ yeteneğini geliştirmesine yardımcı oluyormuş. Ayrıca konsantrasyon ve merakını da arttırıyormuş.
Ben internetten buldum. Çıktı alabilirseniz isteyene gönderirim.
iyi canım ya benim bebeğim genel olarak çok sıkıntılı değil. arada bazı günler kucaktan inmiyor kısa kısa uyuyor o zaman yorucu oluyor ama hiç önemli değil o iyi olsun yeterUykusuz gidiyor :)) allah hepimizin yardımcısı olsun kazasız belasız büyütelim bebeklerimizi de gerisi boş.. Sen nasılsın? Bebişin nasıl?
İstersen koy ben bebek deterjanından koymuştum azıcık o kadar..
Ya da serum fizyolofiklerden brunoşarsan damlat açılsın canım. Hastalık yoksa duş aldırmak da burnunu açar..
evet 1 haftalıkken gittiğimde su geçirmez bantı çıkarıp 40 ın çıkınca gel dedi.Kizlar doktorunuz 40 inizdan sonrada kontrole cagrdimi
Çok geçmiş olsun canım , az buçuk tahmin edebiliyorum araştırma Hastanesi'ndeki hemşirelerin yüzde ellisi büyük insanların kanını bile alamıyor , ilk doğduğunda elinden kan almışlar bebeğimin 15 gün sonra geçti morluğuKızlar bugün berbat bi gün gecirdim bebegimi kontrol için hem üniversite hastanesine hem de özel hastaneye götürüyorum bugün de Üniv hastanesine gittik daha once 15 gün once gitmiştik sarilik değeri 6.5 çıkmıştı bugün bakıldı 6 çıktı doktor da sanirim asistandi Uzamiş sarılık dedi ve nedenlerini arastiralim dedi bizden tahlil için 5 tüp kan istedi kan aldırma gittik nerden bileyim kanin öyle zor alindigini hemşire nasıl alacağını bilemedi evirdı çevirdi en son elinin üstüne batırdı bebisim bastı yaygarayi tabiki sanırım damar yerine başka yere batırdı çünkü kan o.kadar sızıntı şeklinde geliyoduki ve tam yarım saat bir tüp kan için Bebeğimi katila katila aglatti eşim agladi ben ağladım hemşireye diyorum böyle olmaması gerekir yok böyle oluyo diyo artık dayanamadik 5 tüp kan için 3 saat çocuğumu nasıl aglatayim ama.tabiki içimde bir sürü kuşku var troid olabilir bilmem ne hastalığı olabilir die doktor korkuttu çünkü ordan çıktık diğer kendi doktoruna götürdük doktor güldü bize 10 dan aşağı sarılık değeri önemli değil 3 ay böyle sürebilir kilo almış bebeğin hersey gayet normal dedi içimi rahatlatti eve geldik ama bebeğim ben eşim perişan olduk resmen hemen bebisimi yıkadım emzirdim yatırdim minicik eli morardiyani Üniv hastanesinin azizligine ugradik herseyi didik didik yapiyolar aynı hastane arkadaşımın çocuğuna da lösemi ditip hastaneye yatirmisti ki kız gayet sağlıklıydi.hala.kendime gelemedım allahım yavrularimizi korusun.
Benim korkum gece kusması burnundan da geliyo bazen o cok korkutuyor beniinşallah şu gaz illetinden kurtulur da rahat eder bebişler...Birde kusar diye hep yan yatiriyorum bu seferde kafası yamuk olacak diye korkuyorum:)
Kızlar bugün berbat bi gün gecirdim bebegimi kontrol için hem üniversite hastanesine hem de özel hastaneye götürüyorum bugün de Üniv hastanesine gittik daha once 15 gün once gitmiştik sarilik değeri 6.5 çıkmıştı bugün bakıldı 6 çıktı doktor da sanirim asistandi Uzamiş sarılık dedi ve nedenlerini arastiralim dedi bizden tahlil için 5 tüp kan istedi kan aldırma gittik nerden bileyim kanin öyle zor alindigini hemşire nasıl alacağını bilemedi evirdı çevirdi en son elinin üstüne batırdı bebisim bastı yaygarayi tabiki sanırım damar yerine başka yere batırdı çünkü kan o.kadar sızıntı şeklinde geliyoduki ve tam yarım saat bir tüp kan için Bebeğimi katila katila aglatti eşim agladi ben ağladım hemşireye diyorum böyle olmaması gerekir yok böyle oluyo diyo artık dayanamadik 5 tüp kan için 3 saat çocuğumu nasıl aglatayim ama.tabiki içimde bir sürü kuşku var troid olabilir bilmem ne hastalığı olabilir die doktor korkuttu çünkü ordan çıktık diğer kendi doktoruna götürdük doktor güldü bize 10 dan aşağı sarılık değeri önemli değil 3 ay böyle sürebilir kilo almış bebeğin hersey gayet normal dedi içimi rahatlatti eve geldik ama bebeğim ben eşim perişan olduk resmen hemen bebisimi yıkadım emzirdim yatırdim minicik eli morardiyani Üniv hastanesinin azizligine ugradik herseyi didik didik yapiyolar aynı hastane arkadaşımın çocuğuna da lösemi ditip hastaneye yatirmisti ki kız gayet sağlıklıydi.hala.kendime gelemedım allahım yavrularimizi korusun.
geçmiş olsun canım. kıyamam ben ona yaKızlar bugün berbat bi gün gecirdim bebegimi kontrol için hem üniversite hastanesine hem de özel hastaneye götürüyorum bugün de Üniv hastanesine gittik daha once 15 gün once gitmiştik sarilik değeri 6.5 çıkmıştı bugün bakıldı 6 çıktı doktor da sanirim asistandi Uzamiş sarılık dedi ve nedenlerini arastiralim dedi bizden tahlil için 5 tüp kan istedi kan aldırma gittik nerden bileyim kanin öyle zor alindigini hemşire nasıl alacağını bilemedi evirdı çevirdi en son elinin üstüne batırdı bebisim bastı yaygarayi tabiki sanırım damar yerine başka yere batırdı çünkü kan o.kadar sızıntı şeklinde geliyoduki ve tam yarım saat bir tüp kan için Bebeğimi katila katila aglatti eşim agladi ben ağladım hemşireye diyorum böyle olmaması gerekir yok böyle oluyo diyo artık dayanamadik 5 tüp kan için 3 saat çocuğumu nasıl aglatayim ama.tabiki içimde bir sürü kuşku var troid olabilir bilmem ne hastalığı olabilir die doktor korkuttu çünkü ordan çıktık diğer kendi doktoruna götürdük doktor güldü bize 10 dan aşağı sarılık değeri önemli değil 3 ay böyle sürebilir kilo almış bebeğin hersey gayet normal dedi içimi rahatlatti eve geldik ama bebeğim ben eşim perişan olduk resmen hemen bebisimi yıkadım emzirdim yatırdim minicik eli morardiyani Üniv hastanesinin azizligine ugradik herseyi didik didik yapiyolar aynı hastane arkadaşımın çocuğuna da lösemi ditip hastaneye yatirmisti ki kız gayet sağlıklıydi.hala.kendime gelemedım allahım yavrularimizi korusun.