• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Var canım emzik ı değiştirdim hatta kiydim paraya yok tutmuo aslında tutuyo gibj ama ağzına bantlamak lazım yoksa pirt atio. Müzikle geçeleri yatio da . Huyu değişti iyice
Canim sakin yapma oyle bisey saka yapiyosun muhtemelen ama burdan okuyup ciddiye alanlar olur simdi:) bebis kusar falan allah korusun emzik agzinda bogazina kacar aman diyelim..

Geçmiş olsun takip et, sakin ol
Doktora gittin mi?
üstünu inceltip alnına koltuk altina kasiklarina serin bez koyup yine ölç.
Düşmezse 39 olur vbi süre 39da kalırsa fitil atarsın.
Annem yanimdaydi neyse ki, fitilin ucte birini verdi, alnina da bez koydu biraz daha iyi gibi. Alnindan olcunce 37 kulagindan olcunce 38 cikiyor su anda da. Isin garibi bende de ayni ates cikiyor o zamandan beri. Aklima asil takilan kusmuguydu ama icimi cok rahatlattin allah razi olsun. Cunku bebegimin huzursuzlugu yok o kusmuk nereden cikti diyordum. Belki kusmaktan bogazi tahris olmustur diye dusunduk ama mantikli bi aciklama yaptin; dedim bu kiz isi biliyor :)

Kizlar benim dikis yerlerim cok aciyo ustune oturamiyorum aksama dogru:KK43: ozellikle yorulunca acisindan duramiyorum. Kanamamda hala devam ediyod bol miktarda. Ama rengi kirmizi degil acik kahve kotu kahve degisiyo. Dikis yerimdende kirmizi kan geldi patlatmis olabilirmiyim bilmiyorum of sinirlerim bozuk :KK43:

@zeyzey3428 @biyologmerve ortadan ikiye boluyorum sarimsak rendesiyle en ince yeriyle rendeliyorum cay kasiginin ucuyla koyup az bisey mama yapiyorum 30 cc kadar cay kasigina damlatip once onu veiryirum pesine hemen biberonu veriyorum yoksa ogurmeye basliyo. Emzirdigimdede gogsume bulasiyo agzindan memeyi istemiyo. Sut saganlar mama yerine sutlede yapabilir tabi.
Ben muskat aldim ama toz seklinde.. Suyun icine mi katsam

Var canım emzik ı değiştirdim hatta kiydim paraya yok tutmuo aslında tutuyo gibj ama ağzına bantlamak lazım yoksa pirt atio. Müzikle geçeleri yatio da . Huyu değişti iyice
Canım bazı bebekler , kaliteli emziği tercih etmiyor, ablam yeğenime 200 lira harcamıştır her markayı Aldı neredeyse , en son wee markayı kabul etti

Hanımlar çocuklar sıcaktan da çok bunalıp mızıklıyorlar varsa klimalı ortamda tutun bebeleri ya da bol bol yıkayın baymasın yavrular.
Canim sende normal dogum yapmistin dikislerin sancilaniyomu cok yoruldugunda:( ben duramiyorum bazen yerimde yurumem bile zorlasiyo. Bide dikis yerimde kanama oldu :(

Hanımlar çocuklar sıcaktan da çok bunalıp mızıklıyorlar varsa klimalı ortamda tutun bebeleri ya da bol bol yıkayın baymasın yavrular.
Benimki dun iyice bunalmisti sicaktan terledi kipkirmizi oldu bi turlu sakinlestiremedik aglaya aglaya emiyodu ki memede hemen susar. Ustunu soyduk fayda etmedi en son bi banyo yaptirdik bebe kendine geldi valla kuzu gibi oldu. Bundan sonra her gun suya sokmaya calisicam.

Kızlar selam bugün 1aylık olduk şükür herşey yolundaa. Oğluşum 5kg ve bez sprumumuz var pişik! Şimdi sizce 3-6kg mu yoksa 5-9mu almalıyım boy olarak 3-6 sleepy almıştıö pişik ve sızdırma yaptı acaba küçük mü geliyor Allahım her konuda acemi ve bilgisiz olmak çok zormuş :(

Annem yanimdaydi neyse ki, fitilin ucte birini verdi, alnina da bez koydu biraz daha iyi gibi. Alnindan olcunce 37 kulagindan olcunce 38 cikiyor su anda da. Isin garibi bende de ayni ates cikiyor o zamandan beri. Aklima asil takilan kusmuguydu ama icimi cok rahatlattin allah razi olsun. Cunku bebegimin huzursuzlugu yok o kusmuk nereden cikti diyordum. Belki kusmaktan bogazi tahris olmustur diye dusunduk ama mantikli bi aciklama yaptin; dedim bu kiz isi biliyor :)

Sağol canım
Senin ateşin niye çıkıyor acaba?
Faranjit var mı sizde?
Benim ilk kızımda 10günlükken ateş düşmedi faranjit olmuş anne babada olunca bulaşıyor. 3gün antibiyotik vermişti doktor

Akıntı bitti mi peki?
Sendeki ateş rahimde falan bi enfeksiyon değildir umarım.
Geçmiş olsun

Son düzenleme:
Kızlar selam bugün 1aylık olduk şükür herşey yolundaa. Oğluşum 5kg ve bez sprumumuz var pişik! Şimdi sizce 3-6kg mu yoksa 5-9mu almalıyım boy olarak 3-6 sleepy almıştıö pişik ve sızdırma yaptı acaba küçük mü geliyor Allahım her konuda acemi ve bilgisiz olmak çok zormuş :KK43:

Annelik yaşanarak öğreniliyor sıkma canını..
Bez sıkmıyorsa sızdırma yapması gevşek baglamaktan olabilir. Bariyerlere dikkat ederek bağlanmalıdır
Benimki 5kgya yakın, 3-6kg bez var bitince 5-9 aldırıcam çünkü sıkıyor bacaklarına iz yapıyor.

Canim sende normal dogum yapmistin dikislerin sancilaniyomu cok yoruldugunda:KK43: ben duramiyorum bazen yerimde yurumem bile zorlasiyo. Bide dikis yerimde kanama oldu :KK43:

Geçmiş olsun. Yorulunca olur canım. Çok yorulma gezinme, dinlenmeye çalış, sarkmalar olmasın.
Kegel egzersizlerine de başla bi araştır. sonra idrar kaçırması vajina veya rahim sarkması olmasın, geçmiş olsun.

Kızlar bebeğim tam bi yapışık oldu. Biraktigim an basio çığlığı . Uykusu var biliorum ama beşiğé koyunca durmuo. Yapmam diodum ama ayakta sallama ile uykuya dalar oldu . Yoksa memede uyuyordu şu ara da emdiği için kustu falan pek durmasını istemeedim. Ağladı ağladı ayakta uyudu .ama hapsolmus gibiyım ayağimi çektiğim an kalkio. Napcam ben ya

Yavaşça ellerinin kıpırdamasına engel olarak bırakmayı dene. Ben ellerine hafifçe bastırarak pışpışlıyorum iyice dalıp gevsediginde bırakıyorum. Yastigin üzerinde uyuyabırakıyorum bazen.. Yastigin iki yanına alttan battaniye havlu gibi şeyleri rulo yapıyorum kendini kucakta sanıyor

bilmiyorum canım ya beni çağırdı, benim göbeğimin altından dikişe kadar olan kısım dokunca acıyor ya. bi sorcam gitmişken.

Benimki de öyleydi. 41günlük olduk. dikislerin hemen üstündeki yer az acıyor şimdi. Benim doktorum daha 1-2ay ağrı olur demişti. Herşey yolunda olur umarım sende de..

Back
X