• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
]Arkadaşlar sizinde memelerde taşlaşma oluyor mu hala. 60 küsur gün oldu hergun emziriyorum gece yatmadan önce kalan sut varsa diye sağıyorum ama hala taşlaşmaya engel olamıyorum. Neden olur ki bu acaba. Memelerin terbiye olmuş olması gerekmiyor mu artik. Esim olumlu düşün belki süt artıyordur diyor ama sagdigim süt miktarında artış gözlemlemedim. Birde bebeğim kahverengi bölgeyi tamamen emmesine rağmen uçları hala acıyor yara falan da yok ne zaman geçer ki bu acı hissi. Emzirdikçe hep olacak mi.

Mouse Mouse bizim arabamız ondan canım. Sürüşü çok rahat tipi falan çok güzel ama agir ya. Ben tek başına kullanamıyorum mesela. Senin için bu önemli bir kriterse yarin dikkatli bir incele ağırlığını. Birde biraz yer kaplıyor bagajda. Aracınız varsa katlayıp bir bagajınıza koyun ne kadar yer kaplıyor bir bakin derim.

]Arkadaşlar sizinde memelerde taşlaşma oluyor mu hala. 60 küsur gün oldu hergun emziriyorum gece yatmadan önce kalan sut varsa diye sağıyorum ama hala taşlaşmaya engel olamıyorum. Neden olur ki bu acaba. Memelerin terbiye olmuş olması gerekmiyor mu artik. Esim olumlu düşün belki süt artıyordur diyor ama sagdigim süt miktarında artış gözlemlemedim. Birde bebeğim kahverengi bölgeyi tamamen emmesine rağmen uçları hala acıyor yara falan da yok ne zaman geçer ki bu acı hissi. Emzirdikçe hep olacak mi.

Mouse Mouse bizim arabamız ondan canım. Sürüşü çok rahat tipi falan çok güzel ama agir ya. Ben tek başına kullanamıyorum mesela. Senin için bu önemli bir kriterse yarin dikkatli bir incele ağırlığını. Birde biraz yer kaplıyor bagajda. Aracınız varsa katlayıp bir bagajınıza koyun ne kadar yer kaplıyor bir bakin derim.

Aslında ağır istemiyorum hafif olması daha iyi
Dediğin gibi yarın bakacağım
Bizim arabanın bagajıda küçük sığar mı mechul

C
Kizlar belki takip etmişsinizdir meme yararından en çok çeken benimdir heralde.. Artik mantar bile olmuştu en son... size tavsiyem öncelikle bir cildiyeye mutlaka görünün.. ben dr dua ediyorum..lansinoh falan hikaye dedi..ve bana dezenfekte etmek için sıvı bi sabun verdi ayricada iki tane krem birisi mantar için..birisi ucundaki çatlaklar için...ikinci günün sonunda mantar geçmişti.. çatlak kremini hala kullanıyorum.. çok rahatladım..sıvı sabunu ise bebekte pisik için kullanabilirsin dedi.. bebegimin bir gece bezı dolmuştu..bende yikamamis silmistim... sırtı pisik olmuştu..bir gün boyunca her bezde onu kullandim.. bir günde pisigi geçti..şaka gibiydi..ve bu sabunlar bitkisel..allah hepimizin yardımcısı olsun..ben suan emzirebiliyorsam..herkes emzirir..tabi ben mamada takviye ediyorum..hatta baya baya günde 5 6 kez 120 cc içiyor...cekinmiyorumda mama vermekten..çünkü iki haftalikken gece acile gittik bebek durmuyor diye..beslenme takibine aldılar. Megeer bebgim açmış.. aç bebek gelisemez arkadaslar..size emzirmeyin demiyorum. Dr. Bana önce emzirir sonra mama verirsen biberona alismaz rahat ol dedi. Ve gerçektende öyle.. suan 38 gunluk..
Canim cok sevindim yaralarinin gecmesine. Emziriyosan senin azminden emin ol. Bende mama veriyorum ve cok acken ve cok kendindeyken vermemeye calisiyorum.gunde bikez 100cc kdr veriyorum bazen iki kerede veriyorum max. Ama aliscak diye hala korkuyorum

Yok canım ishal değildir. 7 8 kere bile yapabilirmiş. İshal olsa üşütmüş filandır kokusu değişirdi. Var mı değişiklik? Ya da normalinden daha covık olmalı. Zincoyla sindirim düzene girdiyse geldikçe yapıyordur.
Kokusu rengi aynı ama sayısı çok diye vermeye çekiniyordum Da çok ağladığı Zaman yine vereyim o halde her şey normalse

Kokusu rengi aynı ama sayısı çok diye vermeye çekiniyordum Da çok ağladığı Zaman yine vereyim o halde her şey normalse
Normaldir canım. Kendimizinkinden düşün yani ishal olunca değişiyor durum :) önce gaz olduğu için toptan yapıyordur şimdi rahatlayınca çoğalmıştır :) ağlayınca verdiğinde hemen etki ediyor mu? Ben düzenli veriyorum. Ama yine de kendiliğinden pırt zor yapıyor. Ben bacaklarını bastırıyorum o ıkınırken öyle yapıyor. Ne anladım bu işten bilmiyorum ama. :)

R r0s3n cnm doktorumuz sana ozel hayatla ilgili bir sure sinirlamasi vermis miydi?
Ben telefonda sordugumda 1. Ay kontrolune geldiginde konusuruz demisti ee ben gidemedim gitmedim gitmeye de useniyorum 44 gun oldu :))
Yasak ne zaman bitiyor ki:işsiz:

Hangi korunma yöntemini tavsiye etti canım? Şimdi ben doktoruma sorsam sen bilirsin der soğuk soğuk:63: sezaryen olmuştun demi?
Ewt sezeryan oldum cnm, bişey sormadım o konuda ben aslında. Bebeğim üç tüp bebekten sonra geldiğinden başka mucize olmaz diye düşünmüştür belki

Bebegim bugun 44 gunluk oluyor ve 40i ciktigindan beri kisa kollu giydiriyorum ayaklarina corap giydiriyorum ama bacaklar ciplak yani pantolon veya pijama giydirmiyorum ustune de citcitli atlet ve body giydiriyorum

Yani gunduzleri
Atlet+kisa kol body+corap

Geceleri
Atlet+kisa kol body+pijama alti+corap giydiriyorum

Eşime kalsa tek citcitli body giydirecek corap bile giydirmemi istemiyor

Havalar cok sicak yauuww ve boyle giydirmeye basladigimdan beri bebegim terlemiyor yoksa her kucagima aldigimda cok terlemis oluyordu

Kizlar bi korse aldim ig den. Icine zor girdim ve 2 saattir icindeyim.. Ins ise yarar. Gobegimin eski haline donmesini istiyorum. Zaten yarik yarik. Kendimi cirkin hissediyorum :KK43:
Gül'e Gül'e kullan canım , bedeni nasıl belirledin , bende bu hafta sonu pentiye yada koma bakayım diyordum , ben bimden ALDığım korseyi giyiyordum ama artık etki etmiyor o , ilk zamanlar toparlıyordu , birde bu Sıcaklarda çok zor cidden ...

H history1985 canım sana uzun kol falan diyordum ya, bugun gündüz bebeğim hiç uyumadı , Gül suyu ile sildim uyudu kaldı giydşrenedim sızdı resmen :))) bende battaniyeyi kundK yapıp sarıp sarmalamadım, Uyanıncaya kısa kol badi giydirdim , Altın'da Şort ve Çorap :))) asm ye aşıya öyle gittik :)))alışan sonrada hemen meme mama derken beraber uyuduk yatakta deliksiz 3.5 saat uyudu :)))

Üçüncü ayın sonunda sone eriyprmuş canım kontrolsuz üretim. Sonrası sadece yetecek kadar ve memeler normale dönüyormuş

Normaldir canım. Kendimizinkinden düşün yani ishal olunca değişiyor durum :) önce gaz olduğu için toptan yapıyordur şimdi rahatlayınca çoğalmıştır :) ağlayınca verdiğinde hemen etki ediyor mu? Ben düzenli veriyorum. Ama yine de kendiliğinden pırt zor yapıyor. Ben bacaklarını bastırıyorum o ıkınırken öyle yapıyor. Ne anladım bu işten bilmiyorum ama. :)
15 dakikaya falan pırtlatıyor yani tesadüfi değilse öyle oldu hep

H history1985 canım sana uzun kol falan diyordum ya, bugun gündüz bebeğim hiç uyumadı , Gül suyu ile sildim uyudu kaldı giydşrenedim sızdı resmen :))) bende battaniyeyi kundK yapıp sarıp sarmalamadım, Uyanıncaya kısa kol badi giydirdim , Altın'da Şort ve Çorap :))) asm ye aşıya öyle gittik :)))alışan sonrada hemen meme mama derken beraber uyuduk yatakta deliksiz 3.5 saat uyudu :)))
Bebisler Seviyo serini ne güzel birlikte uyumuşsunuz :) ben de artık altına mutlaka pijama giydiriyorum.dün klima açıktı ona da ayaklı tulum giydirmistim eşim uyutmaya calisiyodu ben de uyumusum o ara bi uyandım çocuğun üstünde pike falan hiç bişey yok öylece uyumuş eşim de akıl etmemis ortmeyi sabahtan beridir kusuyo şimdi bebisim üsüttu mu bilmiyorum.bi de iki üç gündür ıştahsz emmek istemiyo :( doktora götürsem normal diyolar herseye kararsız kaldım :(

Back
X