• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Bebisler Seviyo serini ne güzel birlikte uyumuşsunuz :) ben de artık altına mutlaka pijama giydiriyorum.dün klima açıktı ona da ayaklı tulum giydirmistim eşim uyutmaya calisiyodu ben de uyumusum o ara bi uyandım çocuğun üstünde pike falan hiç bişey yok öylece uyumuş eşim de akıl etmemis ortmeyi sabahtan beridir kusuyo şimdi bebisim üsüttu mu bilmiyorum.bi de iki üç gündür ıştahsz emmek istemiyo :KK43: doktora götürsem normal diyolar herseye kararsız kaldım :KK43:
Üşütmüş olabilir canım , geçen hafta bende mutfağın camını açık unutmuşum , bebekle beraber oturma Odasında uyuyoruz geceleri , bi uyandım burnum vücudum buz kesilmiş bebeğe baktım iyi gibiydi , 3 gün sürekli kustu... Geceleri pencereyi hiç açmıyorum artık ... Bebekler daha çok etkileniyorlar ... Geçmiş olsun

Gül'e Gül'e kullan canım , bedeni nasıl belirledin , bende bu hafta sonu pentiye yada koma bakayım diyordum , ben bimden ALDığım korseyi giyiyordum ama artık etki etmiyor o , ilk zamanlar toparlıyordu , birde bu Sıcaklarda çok zor cidden ...
Canim ben olculerimi yazdim kadinda bedenimi soyledi. Onu gonderdi

Off bu mama lobisinden cektigimiz nedir ya! Annem esim kv hepsi bir olmus mama ver mama ver. 1 ay mama verdim o da sutum yetmedigi icin degil ilk hafta emziremedigim kilo kaybettigi icindi simdi doktor mamayi azalt dedi hatta tanamen birak. Ama gel de bunlara anlat.2 gundur azalttim mamayi. Sabahtan beri yine uykusu az. tutturdu annem yine mama ver uyusun mama ver uyusun halbuki 1 aydir mama verirken de gunduz uyumuyodu mememi sikiyorum 5 metreye sut fiskiriyo niye mama vereyim ya kendileri bizi mamayla buyutmusler bi halt saniyolar hele kv sutun bollassa da mamayi yine ver onu da alsin sutunde olmayanlari da ordan alir diyo allahim cildiricam!! Gerekliyse tabi ki veriyorum aksamlari sutum azalinca mesela. Insallah onu da birakicaz ama bu insanlarla nasil bas edicem bilmiyorum kafayi yemek uzereyim. Bebegim desen memeden ayrilmiyor gogus uclarimin acisina hic girmiyorum bile.

R r0s3n cnm doktorumuz sana ozel hayatla ilgili bir sure sinirlamasi vermis miydi?
Ben telefonda sordugumda 1. Ay kontrolune geldiginde konusuruz demisti ee ben gidemedim gitmedim gitmeye de useniyorum 44 gun oldu :))
Yasak ne zaman bitiyor ki:işsiz:
yok canım bir şey demedi. İğne yapmam gerektiğinş bile söylememişti :) benim de gidesim yok açıkçası.

Off bu mama lobisinden cektigimiz nedir ya! Annem esim kv hepsi bir olmus mama ver mama ver. 1 ay mama verdim o da sutum yetmedigi icin degil ilk hafta emziremedigim kilo kaybettigi icindi simdi doktor mamayi azalt dedi hatta tanamen birak. Ama gel de bunlara anlat.2 gundur azalttim mamayi. Sabahtan beri yine uykusu az. tutturdu annem yine mama ver uyusun mama ver uyusun halbuki 1 aydir mama verirken de gunduz uyumuyodu mememi sikiyorum 5 metreye sut fiskiriyo niye mama vereyim ya kendileri bizi mamayla buyutmusler bi halt saniyolar hele kv sutun bollassa da mamayi yine ver onu da alsin sutunde olmayanlari da ordan alir diyo allahim cildiricam!! Gerekliyse tabi ki veriyorum aksamlari sutum azalinca mesela. Insallah onu da birakicaz ama bu insanlarla nasil bas edicem bilmiyorum kafayi yemek uzereyim. Bebegim desen memeden ayrilmiyor gogus uclarimin acisina hic girmiyorum bile.
Canım duymazdan gelip mamayı vermemeye devam edeceksin. Söylediklerinin fayda etmediklerini görünce susacaklardır herhalde. Eşin destekçi olsaydı en azından o da karşı gelirdi onlara. Eşine anne sütünün ne kadar faydalı olduğu ile ilgili ve mamayla arasındaki farkları anlatan yazı gönder okusun. O da anneler mama ver dediği için mama faydalı sanıyordur.

Bebegim bugun 44 gunluk oluyor ve 40i ciktigindan beri kisa kollu giydiriyorum ayaklarina corap giydiriyorum ama bacaklar ciplak yani pantolon veya pijama giydirmiyorum ustune de citcitli atlet ve body giydiriyorum

Yani gunduzleri
Atlet+kisa kol body+corap

Geceleri
Atlet+kisa kol body+pijama alti+corap giydiriyorum

Eşime kalsa tek citcitli body giydirecek corap bile giydirmemi istemiyor

Havalar cok sicak yauuww ve boyle giydirmeye basladigimdan beri bebegim terlemiyor yoksa her kucagima aldigimda cok terlemis oluyordu
Benimki de çok terliyor yaa

@history1985 canım sana uzun kol falan diyordum ya, bugun gündüz bebeğim hiç uyumadı , Gül suyu ile sildim uyudu kaldı giydşrenedim sızdı resmen :))) bende battaniyeyi kundK yapıp sarıp sarmalamadım, Uyanıncaya kısa kol badi giydirdim , Altın'da Şort ve Çorap :))) asm ye aşıya öyle gittik :)))alışan sonrada hemen meme mama derken beraber uyuduk yatakta deliksiz 3.5 saat uyudu :)))
Canım serin yerde çok daha rahat uyuyorlar. Sıcak iyi gelmiyor. Sıcakta ne doğru düzgün emiyor benimki ne de uyuyor :) bir de erkek çocukları sıcağı çok sevmezmiş. Doğru demek ki. Üstündekiler çıkınca rahatlamıştıe yavrucak. Ben de sabah banyo yaptırdım giydirdim yatağa yatırdım mızırdanıyordu küveti kaldırana kadar baktım uyumuş. Ayy ne güzel hep böyle kendiliğinden uyusanız dedim :):)

Benimki de çok terliyor yaa
Canım ben yirmi günlük olduğundan beri kısa kollu giydiriyor içinde atlet tabi. Altına pijama ve çorap. Ama gün içinde altını çıkardığım zamanlar oluyor uyurken çıkarıyorum bazen battaniyeyi bacaklarına örtüveriyorum.
Geceleri uzun kollu tulum giydiriyordum. Artık yarım kollu giydiriyorum birkaç gündür. Senin de 20 güne yaklaşmış olması lazım. Yarım kollu filan giydirebilirsin. Havalar cidden çok sıcak :) bunalıyor kuzular.

Ewt sezeryan oldum cnm, bişey sormadım o konuda ben aslında. Bebeğim üç tüp bebekten sonra geldiğinden başka mucize olmaz diye düşünmüştür belki
Nasip canım. Sıkıntıların ardından Allahın ne mucizeler vereceği bilinmez :) tüp bebekten sonra ya da evlat edindikten sonra kendiliğinden hamile kalanlar çok.
Korunma yöntemini ben de sormadım o da bir şey demedi.

Nasip canım. Sıkıntıların ardından Allahın ne mucizeler vereceği bilinmez :) tüp bebekten sonra ya da evlat edindikten sonra kendiliğinden hamile kalanlar çok.
Korunma yöntemini ben de sormadım o da bir şey demedi.

Aynen öyle Rabbim ol der ve olur.
Benim iki tüp denemesinde olmadı. Sonra kendiliginden oldu yavrum çok şükür Rabbime.
Kadin dogumcum 40 indan sonra kntrle gel korunma yöntemleri konusuruz dedi. Gitmedim. Bilmiyorki korunmak istemedigimi :)

hmm şimdide bayram tatili girdiği için 1 hafta sonra gidebilicem doktora peki sezeryan sonrası kendşnş toparlaman ne kadar sürdü canım hemen emzirebildinmi bebeğini
Kusura bakma bayram tatili girdi araya.yeni bakabildim. Ben ilk zamanlar biraz açılı geçirdim. Ama çoğu psikolojik. Sanki ameliyat yerim de bir sorun olacak piskopatligi vardı bende.şimdi halime gülüyorum. Ben hemen emzirdim canım. Bebegimde nazlanmadan emdi.ilk hafta gece bile 2 3 saate bir kalktım emzirdim.2. Hafta geceleri kendinin kalkmasını bekledim.şimdi 50. Günumuz maşallah emiyor.
Başka sıkıntılar var şimdi gaz ve kaka sancıları.mahvetti bizi

Onu aslında gün içerisinde kullanmak için de düşünüyorum. Çünkü kucaktan inince azıcık durup mızırdanıp sonra ağlıyor. Kucak yetmiyor ayakta gezmek istiyor:)
Evet o is icin de cok iyi. Bizimkini de hep ayakta gezdiricen oturunce bile kopariyo yaygarayi. Rahat edersin elin kolun serbest olur isini de yaparsin.

Benim iki tüp denemesinde olmadı. Sonra kendiliginden oldu yavrum çok şükür Rabbime.
Kadin dogumcum 40 indan sonra kntrle gel korunma yöntemleri konusuruz dedi. Gitmedim. Bilmiyorki korunmak istemedigimi :)
Bende de pco olduğu için uzun süreli bir korunma olmayacak. Eşime kalırsa 6aylık olunca başlayalım anca olur diyor :):) ben de ya tutarsa bebeğim çok küçük diyorum. Zorlaya zorlaya 1 yaşını bekletirm. Tabi bir de sezeryan olduğu için dikiş yeri mevzusu var. Bakalım nasip artık. Bizim için en hayırlı zamanı Allah bilir.

Canım ben yirmi günlük olduğundan beri kısa kollu giydiriyor içinde atlet tabi. Altına pijama ve çorap. Ama gün içinde altını çıkardığım zamanlar oluyor uyurken çıkarıyorum bazen battaniyeyi bacaklarına örtüveriyorum.
Geceleri uzun kollu tulum giydiriyordum. Artık yarım kollu giydiriyorum birkaç gündür. Senin de 20 güne yaklaşmış olması lazım. Yarım kollu filan giydirebilirsin. Havalar cidden çok sıcak :) bunalıyor kuzular.
haklısın canım kısa kola geçme vakti geldi 21 günlük olduk:)

Back
X