• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Canım serin yerde çok daha rahat uyuyorlar. Sıcak iyi gelmiyor. Sıcakta ne doğru düzgün emiyor benimki ne de uyuyor :) bir de erkek çocukları sıcağı çok sevmezmiş. Doğru demek ki. Üstündekiler çıkınca rahatlamıştıe yavrucak. Ben de sabah banyo yaptırdım giydirdim yatağa yatırdım mızırdanıyordu küveti kaldırana kadar baktım uyumuş. Ayy ne güzel hep böyle kendiliğinden uyusanız dedim :):)
Kaç günde bir yıkıyorsunız bebeklerinizi kızlar?

Hangi hap Can'ım adı ne ?
Cerazette diyebi ilac.

dlrsordn dlrsordn cnm ozellikle sana yaziyrm
Kizlar
Screenshot_20160719-133306.webp

Bu sampuan bebegin uyumasinda bnde etkli oldu aksamlari yikayip emdirip iki saat icinde gece uyjusuna daldiriyorm sakinlesiyo ebebekten aldm tavsiye ederm

Aynen benimde yara yok ama fena aciyo

Sanirim cok hassas goguslerimiz :/

yok canım bir şey demedi. İğne yapmam gerektiğinş bile söylememişti :) benim de gidesim yok açıkçası.

Hmm anladim canim 40in cikinca ordaki doktora fln gitmeyi dusunuyor musun peki

Benimki de çok terliyor yaa

Nasil giydiriyorsun cnm bebegin kac gunluk oldu?

Bende de pco olduğu için uzun süreli bir korunma olmayacak. Eşime kalırsa 6aylık olunca başlayalım anca olur diyor :):) ben de ya tutarsa bebeğim çok küçük diyorum. Zorlaya zorlaya 1 yaşını bekletirm. Tabi bir de sezeryan olduğu için dikiş yeri mevzusu var. Bakalım nasip artık. Bizim için en hayırlı zamanı Allah bilir.

6aydan sonra korunmayi birakmayi mi dusunuyorsunuz cnm?
Ben 2 yil emzirmeyi dusunuyorum hamile kalinca bulantilar vs emziremem bebek de reddedebilir sutumun tadi degisebilor o nedenle 2 yildan once dusunmuyorum 2. Bebegi

Kızlar oğlumun kafasında konak oluşmuş sanırım? Ne yapmalıyım?

Benim kizimda da olusmus bugun doktora soracagim ne diyecek bakalim

Kaç günde bir yıkıyorsunız bebeklerinizi kızlar?

2 gunde bir yikiyoruz her gun yikamaya useniyorum yalan yok:))

Aynen öyle Rabbim ol der ve olur.
Benim iki tüp denemesinde olmadı. Sonra kendiliginden oldu yavrum çok şükür Rabbime.
Kadin dogumcum 40 indan sonra kntrle gel korunma yöntemleri konusuruz dedi. Gitmedim. Bilmiyorki korunmak istemedigimi :)

Korunmayi dusunmuyor musunuz cnm hemen 2. Bebisi mi istiyorsunuz

Ben 2 yil emzirmeyi dusunuyorum hamile kalinca bulantilar vs emziremem bebek de reddedebilir sutumun tadi degisebilor o nedenle 2 yildan once dusunmuyorum 2. Bebegi

Atlet, uzun kol body, patikli pijama altı giydiriyorum canım geceleri klima çalıştırıyoruz gündüz vantilatör ..gündüz çok terliyor sanırım kısa kol giydirmem lazım 21 günlük oldu ..

Biz de 2 günde bir yıkıyoruz

Atlet, uzun kol body, patikli pijama altı giydiriyorum canım geceleri klima çalıştırıyoruz gündüz vantilatör ..gündüz çok terliyor sanırım kısa kol giydirmem lazım 21 günlük oldu ..

Biz de 2 günde bir yıkıyoruz

Aslinda kalin giydirmiyormussun cnm ben de 30 gunluk olana kadar uzun kol giydirdim

Eşim 6ay sonra başlayalım anca olur diyor da ben en az 1 yıl beklerim.
Doktora gidince bana da haber et konak için ne dediğini

Off bu mama lobisinden cektigimiz nedir ya! Annem esim kv hepsi bir olmus mama ver mama ver. 1 ay mama verdim o da sutum yetmedigi icin degil ilk hafta emziremedigim kilo kaybettigi icindi simdi doktor mamayi azalt dedi hatta tanamen birak. Ama gel de bunlara anlat.2 gundur azalttim mamayi. Sabahtan beri yine uykusu az. tutturdu annem yine mama ver uyusun mama ver uyusun halbuki 1 aydir mama verirken de gunduz uyumuyodu mememi sikiyorum 5 metreye sut fiskiriyo niye mama vereyim ya kendileri bizi mamayla buyutmusler bi halt saniyolar hele kv sutun bollassa da mamayi yine ver onu da alsin sutunde olmayanlari da ordan alir diyo allahim cildiricam!! Gerekliyse tabi ki veriyorum aksamlari sutum azalinca mesela. Insallah onu da birakicaz ama bu insanlarla nasil bas edicem bilmiyorum kafayi yemek uzereyim. Bebegim desen memeden ayrilmiyor gogus uclarimin acisina hic girmiyorum bile.
Canım sütün fazlaysa sağ, Biberonla onu ver emzirdikten sonra. İyice doyacağı için mama gibi uyur. Evdekilerde biberondakini görüp tatmin olur :)

Cerazette diyebi ilac.

dlrsordn dlrsordn cnm ozellikle sana yaziyrm
Kizlar
Eki Görüntüle 1859746

Bu sampuan bebegin uyumasinda bnde etkli oldu aksamlari yikayip emdirip iki saat icinde gece uyjusuna daldiriyorm sakinlesiyo ebebekten aldm tavsiye ederm
Elimdekiler bitince denicem bu şampuanı. Hapı da doktoruma sorayım. Ria düşüyorum ben ama bakalım

Back
X