Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2veya 3gün taktım sonra çıkardım. Ilk bebeğimde çok uzun süre takmıştım. Bu bebeğim ellerini daha erken farketti. artık tek elinin çarpmasıyla poşete değen sesi farkedip tekrar elini sallıyor mesela.
Ben sadece bir iki kez taktım onun haricinde takmadim cnm tırnaklarını kestim yüzünü cizmesin die herseye dokunsun istedim özellikle emerken elini memë üstüne koyuyor mincikliyo yavruşum :)
2veya 3gün taktım sonra çıkardım. Ilk bebeğimde çok uzun süre takmıştım. Bu bebeğim ellerini daha erken farketti. artık tek elinin çarpmasıyla poşete değen sesi farkedip tekrar elini sallıyor mesela.
Ben de çıkarıyorum bazen ama benimkinin eli kolu durmuyor hele bir de sinirlendi mi :/ tırnağını kestiğim halde öyle bir bastırıyor ki çiziyor yine yüzünü. Geçen gün saçını çekti sonra ağladı :):)
Ben sut peynir ayran yogurt hicbirini yemiyorum gaz yapabilir diye.. Ozellikle dun yedigim meyveler de bebegime dokunduktan sonra yemek yemekten iyice sogudum.. Resmen corba ve suyla besleniyorum artik..
Ben sut peynir ayran yogurt hicbirini yemiyorum gaz yapabilir diye.. Ozellikle dun yedigim meyveler de bebegime dokunduktan sonra yemek yemekten iyice sogudum.. Resmen corba ve suyla besleniyorum artik..
Canım süt grubu tüketmeden nasıl olacak? Çocuğun da senin de ihtiyacın var.
Dengeli beslenmeliyiz.
Ben süt ve ürünlerinit üketiyorum. O kadar da kötü değil. Yumurta gaz yapıyor ona da kimyon serpiyorum. Yemeklere de kimyon serpiyorum.
Herşeyi yiyorum mercimek hariç.
Ben gazımi rahat çıkarırsam veya tuvalete rahat çıkarsam bebegim daha rahat oluyor. Bol su içiyorum o yüzden.
Bebeğim de alıştı esneyip gazını atiyor ben de emzirdikten sonra gazıni çıkarmasına yardım edersem kismuyor ve de rahat oluyor