- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #46.501
O an yapmasak sonrasında daha zor olurdu eminim. O yüzden vazgeçmedim. Olmasa da olur diyebileceğimiz bir şey olmadığı için zorladım biraz kendimi :/ bizimki de deneme gibi sayılabilir aman aman çok şey bişey değildi yani :):):):) zordu cidden hem psikolojik olarak( onca zaman ara verildiği için mi bilmiyorum) hem de bedenen zordu. İlkinde bu kadar acı çekmedim yaa :) vajinusmus olcam diye korktum :):):):)
Anladim canim ya darisi basima mi deyim ne deyim:) ben vajinismus gibi bisey oldum zaten esimi ittiriyorum farkinda olmadan ve bacaklarim kilitleniyor acamiyorum..
Sütünü sağıp onu mu veriyorsun biberonla? Ben de buzluğa koymak için sağıyorum arada ama pompa çok canımı yakıyor benim :/ Bebeğim emerken hiç öyle olmuyor daha kuvvetli çekmesine rağmen.
Emziriyorum da artik sadece sut sagip mi versem diyorum emzirmek cok acitiyor sut sagmak acitmiyor

Doğumdan Sonra lohusa kuruluğu mu ne diolar ıslak olmayınca aciomus yani acıdı. Bu arada korunmasıźz tehlike mi ya.öf ilac içmek istemem![]()
![]()
Korunmasiz tehlikeli degil mi yaw :))
Bu lohusa kurulugu cok kotuymus ya
Canım sağarak devam etmen çok zor haklısın. Ben 20 gün yaptım. Kabus gibi günlerdi.
Emmesini sağlamalısın. Kusura bakma belki yazdın önceden ama hatırlamıyorum. Neden emmiyor? Biberona mı alıştı? Neler yaptın emmesini sağlamak için?
Bol da sütün var. Bırakırsan çok yazık olur. Anne sütünde bebek mamasında olmayan en az 400 farklı molekül var. Tümör önleyici, büyümeyi destekleyici, beyim gelişimi destekleyici moleküller, mikroplardan koruyucu canlı hücreler var. Ben de zaman zaman yapamayacağım galiba diyorum. Mesela bugün annem gitti ya çok üzüldüm ve bütün gün çok yoruldum. Bebeğim de hiç uyumadı sürekli emdi ve sonunda açlıktan çığlıklar atmaya başladı. Dün yetiyordu bugün neden ağlıyor, zayıfladı mı, geri mi kalıyor gelişimi diye düşünmekten bıktım artık. Mama verip rahatlayasım geliyor ama onun iyiliği için yapmıyorum.
Canim ben emziriyorum normalde emiyor yani hem de 3 saatte bir duzenli olarak ama o kadar cok aciyor ki bagira cagira emziriyorum artik biktim sadece sut sagarak biberonla mi beslesem diyorum yok mu bu acilarin bi caresi

Annensiz de basa cikarsin cnm merak etme hepimiz basa cikabildik
Geçen gün 2 yıl emzirmek istediğini söylüyordun 2 ay olmadan pes edemezsin en az 6 ay her türlü çileye katlanmalıyız bu emzirme konusunda. İtiraf etmeliyim ki ben de emzirme hissini hiç sevmedim. Göğsümün sürekli ortalıkta olmasından rahatsızz oluyorum ama bebeğim göğsümde huzur buluyor ve bu onun için en sağlıklısı. Emmeyi bırakmasını istemem. Sen silikon uç kullanıyordun onla acımaz ki
Ay evet guya 2 yil emzirecektim 2 ayda pes ettim cok aciyor hem de cook dayanamiyorum nasil bi cozum bulacagim ya..
Silikon ucla da coooook aciyor hem silikonu biraktim bu arada.sen birakabildin mi
Bırakma canım pişman olursun iş işten geçer..biliyorum acı çekiyorsun ama anne sütüyle eş değer hiçbirşey yok
Pisman olurum %100

Sen de aci cekiyor musun emzirirken