- 22 Ocak 2012
- 5.885
- 3.889
- 398
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #46.621
Ben küçük almışım. Başta sevmedi şimdi de sığmıyor9ay woombie yi kullaniyor musun
Ben cok agladiginda susmasi icin kullaniyorum baslarda ihtiyacim olmuyordu ama artik oluyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben küçük almışım. Başta sevmedi şimdi de sığmıyor9ay woombie yi kullaniyor musun
Ben cok agladiginda susmasi icin kullaniyorum baslarda ihtiyacim olmuyordu ama artik oluyor
Alternatiflerin olması büyük şansben evde iken 2.yi de yapıp büyüteyim diyorum. eğer üniversitede veya devlette olursam planlamamı ona göre yapıp rapor ücretsiz vs her iki doğumun da haklarını kullancam inş. sonra duruma göre üniversite veya atamaya başvururum olmadı özelde çalışırım. Allah tan mesleğim her yerde kolay iş bulabilen bi meslek. hatta çocuk biraz kendine gelip yemeğini yemeye falan başlayınca cumartesi veya haftaiçi akşamları eşime bırakıp haftada 1-2 gün part time çalışma şansım bile var, benim hastalarıma sadece o güne randevu verirler olur biter.
Evet doktora git demiştim hatta. Benim kız 37.0 oluyor çoğunluklaBen olcuyorum. Belki hatirlarsin gecenlerde 38 oldu diye yazmistim. Kulaktan 38, alindan 37 normalmis
Bugün bizde oldu dediğin sanki sarı renkli su gibi geldi bi de yaparken zorlanıyor bi kaç gündür :/@Dorabusra0172 canm sıvımı geliyo normale göre eğer öyleyse bebeğin bişeye alerjisi oluyo. Benm kızın laktoza varmış ben süt içmiştim bide bebek kaka yaparken huysuzlanıyomu
Bi götür istersen tahlil yapıyorlar koku varmıBugün bizde oldu dediğin sanki sarı renkli su gibi geldi bi de yaparken zorlanıyor bi kaç gündür :/
Yok cnm koku pek almadimBi götür istersen tahlil yapıyorlar koku varmı
taze fasulye gibi yeşil veya içinin kurusu kurufasulye gibi kullanılabiliyor. nette bir sürü tarifi var.HK77 arkadaşımız süt için hangisini tavsiye etti bilmiyorum ama[/QUOTE
Yeşil olan, taze börülce yani
Evet, o gun gitmemistim ama sonra gittigimde sordum o olculer icin normal dedi. Hatta oyle kusmasina da normal dedi(meme ucundaki yaradan kaynaklanirmis) belki mideden bagirsaga gecerse kakasinda da kirmizilik veya siyahlik gorebilirsin korkma, dedi. Yalniz benim yaralar hala gecmedi, gececek gibi de durmuyoEvet doktora git demiştim hatta. Benim kız 37.0 oluyor çoğunlukla
Gunde 10 kere kaka yapmasi normalmis. Buna arada yaptigi azicik kakalar da dahilmis. Buyumesi iyiyse sorun yokmus. (Gecen hafta doktora gittim, bunu da sormustum) ama koku icin yorum yapamayacagimBenimki cok fazla kaka yapiyor ya gunde 5 i buldugumuz oluyor ama basindan beri boyle. Hic ishal olarak dusunmemistim. Kakasida kötü kokar hep. Bi sikinti var mi acep? Ama boyu kilosu buyumesi gayet iyi.
Çok geçmiş olsun cnm. Yok cnm sümüksü değil. O sanırım alerji göstergesi di mi? Ben de süt içiyorum bu ara. Belki ondandır. Yoğurt da mı yenmiyor laktozs alerjisi varsa? Dizanterinin başka belirtisi var mı? Değişik bir koku almıyorum. Uhu gibi gelir bana ama hep öyleydi. Ikınarak ağlamıyor. Öyle boş boş ağlıyor :) oyalayınca susuyor (çoğu zaman)9ay canm bebeğin kakasından sümüksü bi sıvı geliyomu kokusuna dikkat et bide sürekli ıkınarak ağlıyomu benm kızda bu belirtiler vardı dizanteri olmuş. Laktoza alerjisi varmış bende süt içmiştim dokunmuş. Yabana atma şurup veriyolar 1 gaftada geçiyo
Bizdeki bunlardı valla maalesef alerji belietisi.Çok geçmiş olsun cnm. Yok cnm sümüksü değil. O sanırım alerji göstergesi di mi? Ben de süt içiyorum bu ara. Belki ondandır. Yoğurt da mı yenmiyor laktozs alerjisi varsa? Dizanterinin başka belirtisi var mı? Değişik bir koku almıyorum. Uhu gibi gelir bana ama hep öyleydi. Ikınarak ağlamıyor. Öyle boş boş ağlıyor :) oyalayınca susuyor (çoğu zaman)
Git Can'ım mutlak Bi çözümü olmalı çekilir miEvet, o gun gitmemistim ama sonra gittigimde sordum o olculer icin normal dedi. Hatta oyle kusmasina da normal dedi(meme ucundaki yaradan kaynaklanirmis) belki mideden bagirsaga gecerse kakasinda da kirmizilik veya siyahlik gorebilirsin korkma, dedi. Yalniz benim yaralar hala gecmedi, gececek gibi de durmuyocarsamba kirkim dolunca doktoruma gidicem belki bir ilac verir
![]()
Cildiye doktoruna da gidebilirsin bence o anlar6 yasina kadar mi:))
Ov may gat :))
Ben kadin dogum doktoruna mi gidecegim bunun icin? Hangi doktora gidilir?
merhaba,
doktor bize ilac verdi. bizim de butun dile yayilmis![]()