2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Süper selmam ya sen çok yasaaa. Minnoslarin eşin ne şanslı. Sen bi meleksin bence . Benim tek minnakim var. Annemlerde kaliorum. Her zaman yemek temizlik her Turlü ise koşan ben . Şimdi yapamıyorum bişi resmen catlio herkes bebem kucagimdan inmedikce ben ilgilendikce. Ama tabi gene de bugun yemek yaptım :KK66: yavrum uyuyunca. Sırtım çok acio ama

Canım sen çok yaşa emi
İyi sabrediyorsun
Ben memlekete bu yüzden taşındım istanbuldan
Tatilleri kendi evimde geçirmek için.
Nerde kalsam nöbetçi gündelikçi oluyordum
Çocuklarımla istediğim gibi ilgilenemiyordum
Senede en az 40gün orda burda
Annem zaten ben kalınca poposunu kaldırmadığı gibi
Yıllık temizliğini de yaptırıyordu
Bi de sinir hastası ayağına yatıp küfür hakaret yağdırırdı..
Kaynamamda dinlenirdim onda daha çok kalırdım.
Orda da bıdı bıdı..
Kaynanam kahvaltı yemek hazırlardı hala da öyle 78 yaşında maşallah
Ama annem uyutmazdı.
Katlananaz hale gelmiştim
Sonunda eşim tayin istedi
Hem müstakil ev hayalimize Kavuştuk hem de huzura

Yani nazlanacağın bi annen olmazsa
Afedersin eşek gibi süper olmak zorunda kaldım

superselma superselma maşallah sana 3 çocuk zor iş valla bana da geçen misafir geldi. Bebekliyken misafir ağırlamak zor Allah yardımcın olsun

Sağol canım inan 3 çocuk ilk çocuktan kolay geliyor
Çünkü o zamanlar zamanımı evimi eşimi yönetemezdim
Sonra öğrenfim ki işi yapanın sözü geçiyor
Yardım alan emir alıyor..

Çok şükür misafirlerim servisi de yaptılar
Hatta makine olduğu hâlde bulaşığı bile yıkayıverdiler
Bi de bebeğimi öyle sevdiler güldürdüler ki
Çuval gibş açunca ağzını yansklarında gamzeleri çıktı bebeğimin,öyle tatlıydı ki yiyesim geldi sevesim geldi
Bu arada hala öpersem kafasını boynunu büveta kıyafetini öpüyorum
Kinseye öptürmüyorum Melikemi

Hiç atletle durdurmadım daha ya. Tek kat uzun kollu zıbın giydiriyorum
Ben gündüz çıtçıtlı atlet giydiriyorum bazen de altına şort. Akşam olunca atletin üstüne şortlu tulum giydiriyorum. Yatacağında da pijama olarak yine şortlu tulum giydiriyorum. Ayakta çorap var tabi. Gün içinde ara ara çorabı çıkartıyorum ayakları dinlensin diye. Gündüz uykusunda çıkarıp mesela ince battaniye örtüyorum bacaklarına.

Kızlar bu arada eşim ailesi ile kavga etti. Hiç hatası olmadığı halde gereksiz alınganlık yapıp üzüyorlar onu. İstanbul'a geleceklerdi torunu görmeye, gelmeyeceğiz demişler. Ben de ikna etmek için aradım bana da tavır yaptılar. Anneme laf söyleme başladılar. Ben de bebek ağlıyor diye kapattım bir daha da açmadım. Eğer konuşsaydım kötü olacaktı çünkü. Neyse sonra eşim barışmaya çalışmış, yok vay efendim sen bize bağırdın biz gelmeyiz ancak karın arar çağırırsa belki geliriz demişler! Ben zaten arayıp çağırdım neden bir daha arayayım? Gelen gelir gelmeyen gelmez. Ama şimdi eşim evde sinirli ve üzgün bir şekilde oturuyor. Ne biçim insanlar ya! Bir huzur vermiyorlar, salak saçma istekleri bir türlü bitmiyor. Yazık yavruma örnek olacak bir aile büyüğü yok. Bemim ailemden de yaşlılar. Artık benimkiler büyüklük yapacak
Torun olunca düzelir Gözüyle bakıyorsun , daha da bi acayip oluyorlar , kaçan kovalanıyor Şekerim , 1.5 senedir aramayı bıraktım , 10 aydır da 3 defa ararsa 1 inde açıyorum :))) hiç sevmem ama 3 maymunu oynuyorum :)) eşin istiyorsa aramanı , eşin yanındayken ara hopörlerden Konuş canım ...

3-6 ay cok da buyuk degil canim benim bebisim 50 gunluk ben sanirim agustos sonu eylul gibi giydirebilirim yani 3 aylikken giydirebilirim

Senin yavru kac gunluk? Benimkinde yaklasik 4bucuk kilo ve 52 53 cm

Ben de cok cok begendim bu firmanin urunlerini benim aldiklarim şunlar

Eki Görüntüle 1862791 Eki Görüntüle 1862792 Eki Görüntüle 1862793

Ben de biraz daha mi alsam diye dusunuyorum valla:))
benimki de 47 günlük :) sanırım 0-3 ayı fazla giyemez ama bana şimdi de lazım. Yıkandıktan sonra ütülenmiş gibi oluyor. Leke tutmuyor rengi solmuyor. En sağdakinden aldım ben de :) hatta bugün üstünde o vardı ama kakası sızınca sarısı ile değiştirdim. Keşke capri tulumlar uzun değil de kısa kollu olsaydı. Bir de sadece 4 desen var. Senin aldığın takımları ben de beğendim ama 0-3 aylık yok diye almadım. Yarın bir daha bakayım :) benim kız kardeşim var. Ona saklarım diyerek gönğl rahatlığıyla alıyorum böyle güzel şeyleri. Yeni gap'ten tulum aldım 60 TL. Şimdi çok pişmanım o paraya acıdım. Çin'de üretiliyor, onun yerine bunu alırdım. Tr de üretiliyor. sen haber vermiştin bana da. Çok sağol canım.

Yine aynı ikilem... Bebeğim biriken sütü bitiremedi, sağsam mı sağmasam mı... Düşünürken zaten bir sonraki beslenme saati geliyor!

benimki de 47 günlük :) sanırım 0-3 ayı fazla giyemez ama bana şimdi de lazım. Yıkandıktan sonra ütülenmiş gibi oluyor. Leke tutmuyor rengi solmuyor. En sağdakinden aldım ben de :) hatta bugün üstünde o vardı ama kakası sızınca sarısı ile değiştirdim. Keşke capri tulumlar uzun değil de kısa kollu olsaydı. Bir de sadece 4 desen var. Senin aldığın takımları ben de beğendim ama 0-3 aylık yok diye almadım. Yarın bir daha bakayım :) benim kız kardeşim var. Ona saklarım diyerek gönğl rahatlığıyla alıyorum böyle güzel şeyleri. Yeni gap'ten tulum aldım 60 TL. Şimdi çok pişmanım o paraya acıdım. Çin'de üretiliyor, onun yerine bunu alırdım. Tr de üretiliyor. sen haber vermiştin bana da. Çok sağol canım.

Evet Turkiye'de uretiliyor olmasi benim de cok hosuma gitti, rica ederim canim ne demek

Ben de gap carters fln alacagima indirime girdikce Turkiyede uretilen organik urunleri alayim diyorum

Organicera var bi de Turkiye'de uretilen bakalim indirime gidecek mi

Ben de modeller uniseks ya diger cocuklarimda da kullanirim diye dusundugumden verdigim paraya deger diyorum

Bir de organik citcitli atlet bulsam bol bol alacagim vucuduna en cok temas eden sey atlet sonucta denk gelirsen bana da haber eder misin?

• Beğen
Reactions: 9ay
Evet Turkiye'de uretiliyor olmasi benim de cok hosuma gitti, rica ederim canim ne demek

Ben de gap carters fln alacagima indirime girdikce Turkiyede uretilen organik urunleri alayim diyorum

Organicera var bi de Turkiye'de uretilen bakalim indirime gidecek mi

Ben de modeller uniseks ya diger cocuklarimda da kullanirim diye dusundugumden verdigim paraya deger diyorum

Bir de organik citcitli atlet bulsam bol bol alacagim vucuduna en cok temas eden sey atlet sonucta denk gelirsen bana da haber eder misin?
Evet kız erkek fark etmez harika desenler. Atlet çok zor buldum ben. Woody marka aldım. Organik değil ama oeko-tex sertifikası var. Body çok kalın oluyor diye her şeyin içine çıt çıtlı atlet giydiriyorum ben. E Bebek'te de atlet var ve çok daha ucuz. Ama çıt çıtı sert, zor kapatıyorum.

Back
X