- 21 Mart 2016
- 2.025
- 2.058
- 53
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #46.801
Başa sürülmeyebilir sormak lazım çünkü bıngıldak daha farklı bi yapıKonak için kullanıldığını bilmiyordum. Benimkinin de başında var biraz. Başa da sürülür mu acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başa sürülmeyebilir sormak lazım çünkü bıngıldak daha farklı bi yapıKonak için kullanıldığını bilmiyordum. Benimkinin de başında var biraz. Başa da sürülür mu acaba?
Kötü bir durumları yoktur umarımBenimki de uyanma evresinde genelde sol kolu titreterek sallıyor , Pediatri norolojiye göstersem miki diyorum !
Heyecanlanıyor ondan mı öyle yapıyor acabaA Alwayshappygirl benimki de bazen sabırsızlanınca acayip hareketlenip bi değişik hıçkırıyor
Yok canım Il içi oldu Allah'a şükür :)Hayirli olsun canim doguya çıkmamıştir umarim
Benimde sağ memem öyle , sağıyorum dünden beriMeme ucunun bembeyaz olması ne anlama geliyor, mantar mı?
Benimkinin de bacaklarinda hep iz oluyo ya. O halinden memnun ama ne bileyim ben uzuluyorum uyusuyo mudur acaba bacaklari? Bi de bahsettigin gibi bacaklar disarida ne zaman baglayabiliyoruz? Ben hep iceri koyiyorum simdilik.Ya çok seviyorlar slingleri! Çok sıkı yapma. Gevşek yaparsan hafif aşağı sarkar ama düşmez yani korkma. Ben ne kadra gevşek yasam da bacaklarında hep iz oluyor. Sen bacaklarını içeridemi bırakıyorsun yoksa açıyor musun?
Haklısın canım, çok sağol içim rahatlattın. Doktoru da anlattıklarımdan bir şey olmadığını düşündü. Şimdi biraz büyüdü ya eskiden bütün gün hep azar azar yapardı. Artık azar azar yapmıyor, yaptı mı tam yapıyor :) Bügün gözümün içine baka baka gayet rahat yaptı kakasını. Kıvranma ağlama yok. Susuzluk belirtisi de yok. Çok şükür sağlıklı olduğuna kanaat getirdim.
Evet kız erkek fark etmez harika desenler. Atlet çok zor buldum ben. Woody marka aldım. Organik değil ama oeko-tex sertifikası var. Body çok kalın oluyor diye her şeyin içine çıt çıtlı atlet giydiriyorum ben. E Bebek'te de atlet var ve çok daha ucuz. Ama çıt çıtı sert, zor kapatıyorum.
Benimde sağ memem öyle , sağıyorum dünden beriçok acıyor emmeye başlayınca
Kizlar bunlar ne ? Ne farki var diğer kiyafetlerden?3-6 ay cok da buyuk degil canim benim bebisim 50 gunluk ben sanirim agustos sonu eylul gibi giydirebilirim yani 3 aylikken giydirebilirim
Senin yavru kac gunluk? Benimkinde yaklasik 4bucuk kilo ve 52 53 cm
Ben de cok cok begendim bu firmanin urunlerini benim aldiklarim şunlar
Eki Görüntüle 1862791 Eki Görüntüle 1862792 Eki Görüntüle 1862793
Ben de biraz daha mi alsam diye dusunuyorum valla:))
Desitin mavi mi alicaz canim mor mu? Onlarin biri pisik onleyici biri pisik giderici sanirim ama hangisi hangisi hic bilmiyorum pisik onleyici olani almak istiyorum altini acinca surmrk icindesitin alin.
bizim her urunumuz mustela, ilk cocugumda da hep mustela kullandim.
ama pisik kreminde desitinden sasmadim.
Zannetmem canim. Benim de oluyor emzirdikten sonra. Hele de canim cok yanmissa. Su toplamis gibi beyaz beyaz oluyo ucu. Insallah mantar degildir seninki. Bi de bebeginde pamukcuk var mi? Bebegin agzindaki pamukcuk anne memesine bulasabiliyomus. O da bi cesit mantar sonucta.Meme ucunun bembeyaz olması ne anlama geliyor, mantar mı?
Sanırım ben kalın giydiriyorum :OBen de istanbulda yasiyorum. Bebegim 28 gunluk. Yarim kollu citcitli, patikli alt giydiriyorum. Bir de corap ve eldiven.
Banyodan sonra sadece hirka ekliyorum bu kiyafetlere.
Bana yeterli gibi geliyor.
Evim çok esiyo Hem kapı en pencere aynı anda acamiyorum. Hem terliyorum hem usuyorum aynı anda. O yüzden bebeğe de kalın giydiriyorum ama içme de sinmiyoBenim bebegim de 1bucuk aylik ve istanbulda yasiyorum. Evimizin her odasi gunes aliyor,sauna gibi sicak. Ben kolsuz body ve corap giydiriyorum sadece.
Sarı kaka bebegin yaglı süt emdigini, yeşil kaka ise karbonhidrat bakımından yoğun olan ön sütü emdigini gösterir. Memedeki süt bitene kadar emzirin. En son kalan süt yaşayışı olan yağlı sutturOooouuuu canim Allah yardimcin olsun yaa
Benimkinin de gunduzleri sari aksamlari yesil renk oluyor neden acaba![]()
Ikı üç kere yeşil gelmişti korkmustum cok şükür hasta degılmişSarı kaka bebegin yaglı süt emdigini, yeşil kaka ise karbonhidrat bakımından yoğun olan ön sütü emdigini gösterir. Memedeki süt bitene kadar emzirin. En son kalan süt yaşayışı olan yağlı suttur
Benımki bes dakikadan fazla emmiyorkiIkı üç kere yeşil gelmişti korkmustum cok şükür hasta degılmiş
Ben kızıma şimdilik sadece 2 adet hastane çıkışı almıştım , onun dışında olanlar hep anlamdan geldi , yeğeniminde kız olması Artı oldu bizim için , ablam hep iAnladim cnm civil de kitikate diye bi markanin organik kiyafetleri var uzerlerinde IOrganic yaziyor oyle pahali da degiller atlerlet 12-15 lira fln
Hic gordun mu?
Atletleri ordan mi alsam bol bol
Dedigin gibi body kalin oluyor atlet giydirmek daha iyi oluyor
Benimki de cok cok aciyor ya, bi sebebi var sanirim cnm boyle beyaz olmasi normal degil gibi
Bize hiç hediye kıyafet gelmedi :/ bir tane geldi o da uzun kollu sonraya kaldı yani. Aslında sağlık ocağındaki hemşireyle konuşabilirsin bunun için. İlla ki durumu iyi olmayan bir anne geliyordur. Onlara verebilir. Tabi uğraşmak istemezse o ayrı :)Kızlar hediye olarak gelen kıyafetleri be yapmayı düşünüyorsunuz ? Bazıları Markasız , baskasına hediye olarakta götüremem , biriktirip bi yardım kuruluşuna mı versem ?
Birde burun spreyi olarak ne kullanıyorsunuz ? Kızım 2 gündür gribi hafif atlatıyor, babası sabah ve akşamları şırınga ile serum yapıyordu ben onu beceremiyorum , bugun sabah eczaneden tonimer lab baby diye bir sprey almış , ilk bi dışarda sıkayım dedim kendime yapsam benim beynimi uçurur çok hızlı ve sert bir akışı var ...
Benim de yeğenim erkek olunca onunkileri giydirdim ben de bayaa. Ama artık pek kıyafeti kalmadı. Lcw dan aldığım ürünleri çok seviyorum. Yaz için çok iyi. İnce ve yumuşaklar.Ben kızıma şimdilik sadece 2 adet hastane çıkışı almıştım , onun dışında olanlar hep anlamdan geldi , yeğeniminde kız olması Artı oldu bizim için , ablam hep iorganic in ürünleri , kanz ve chicco almış , bilmiyorum gönül rahatlığıyla kullanıyorum şu anda , birde o kadar çok almış ki sadece yenidoğan 0-3 ay grubunda 100 Ün üzerinde Kıyafet var , başka birşey almayı düşünmüyorum
Bir dahaki emdiğinde yine aynı memeyi ver. Benimki de 5 dk anca emiyor bazen.Benımki bes dakikadan fazla emmiyorki