2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Damağının beyaz olması normal canım ben doktora sormuştum. Pamukçuk bildiğim pamuk gibi oluyor. Canım sen bunları hangi adresten alıyorsun? Bana alışveriş yaptığın adresini gönderir misin ?

Tamam canim
Canim kiti kate nin i <3 organic urunleri diyorsan internetten satis bulamadim ben direkt gidip CIVIL magazasindan aldım

9ay 9ay PembeLokum PembeLokum Alemona'daki tshirtleri beğendim eylülde Antalya'da giymesi için 3-6 ay mı sipariş vereyim ?

Canim bebeginin boyu kilosu kac su an?
Benim bebegim yakladik 4buucuk kilo ve 52 cm fln su an 3-6 ay olan biraz buyuk geliyor eylulde giyer diye dusunuyorum benim bebegimin boyu biraz kisa.. :(

• Beğen
Reactions: 9ay
Tamam canim
Canim kiti kate nin i <3 organic urunleri diyorsan internetten satis bulamadim ben direkt gidip CIVIL magazasindan aldım

Benim bebegim yakladik 4buucuk kilo ve 52 cm fln su an 3-6 ay olan biraz buyuk geliyor eylulde giyer diye dusunuyorum benim bebegimin boyu biraz kisa.. :KK43:
2 hafta önce 57 cm ve 3800 grdı

Ay ben bebegimin boyunu kafama cok takiyordum bugun elime aldim metreyi kendim olctum iyice bi olctum 54 cikiyor yaa hastanede en son 51bucuk-52 olcmuslerdi de bebisim 51 gunluk ya kisa mi ? :KK43: bu arada bebegim 46 cm dogmustu cok uzulmustum

Son düzenleme:
Kizlar bugun pisikle ilgili olarak doktora gittik. Benim yedigim bisey alerji yapmis bebisime. Verdigi alerjen listesinde tukettigim sey domates ve kuruyemis. Merhem verdi iki tane, biseyi kalmaz dedi.
Gitmisken birinci ay kontrolleri yapildi. Dogum kilosunin ustune 1380gr almis, su an 4350gr, 54.8 cm olmus boyumuz. Kalca usg si normal cikti cok sukur. Sadece kalbinde ufeme gibi bi ses duydu nolur nolmaz diye cocuk kardiyolojiyle bi gorusun dedi. Cmt gunu icin randevu aldik. Birsey cikacagini sanmam ama insan emin olmak istiyor.

kizlar merhaba,
benim oglum 4900 kilo, 29 gunluk. sadece anne sutu aliyor.
Ay ben bebegimin boyunu kafama cok takiyordum bugun elime aldim metreyi kendim olctum iyice bi olctum 54 cikiyor yaa hastanede en son 51bucuk-52 olcmuslerdi de bebisim 51 gunluk ya kisa mi ? :KK43: bu arada bebegim 46 cm dogmustu cok uzulmustum

her bebek farklidir. kacinci haftada dogum yaptiniz? 40 hafta ile 36 haftada dogan bebek ayni olur mu hic? mukayase etmeyin.
kakasini, ozellikle de idrarini yapiyorsa sikinti yok.

Bugün ben de jinekoloğuma gittim. Cezarette hapı önerdi. zeyzey3428 zeyzey3428 sen de söylemiştin ya. Emzirirken kullanılabiliyor ama bebeğin 3.5 aylık olduktan sonra başla dedi. Bn de cezaretteyi kullanmaya karar verdim zaten çok korkuyordum ria takılırken çok acıyormuş. Koruyuculuğu Da düşükmüş hapa göre smear aldı bağırdım. Sen Nasıl normal doğuracaktın acaba dedi:)
Bi de kayganlaştırıcı olarak bebe yağı kullanabileceğimi söyledi.
Bana adet olnca kullanmaya bsla dedi bnde suan esim korunuyo kilo almaktn korkuyorm ilac icince. Bakalm nlck

Takma kafaya Can'ım büyüdükçe çok değişir bir anda boy atar

Tamam canim

Benim bebegim yakladik 4buucuk kilo ve 52 cm fln su an 3-6 ay olan biraz buyuk geliyor eylulde giyer diye dusunuyorum benim bebegimin boyu biraz kisa.. :KK43:
Canım seninki gayet iyi uzuyor neden kafana takıyorsun. Benimki 51 cm doğdu. 1. ay kontrolünde sadece 3 cm uzamış 54 olmuştu. Ben de şimdi evde ölçtüm 55 çıktı.

Back
X