2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Arkadaslar merhaba
Yazma firsatim hic olmadi ama genelde takip ettim..bende haziran annesiyim.. elektrikli sut sagma makinesi alacam.. kullanip memnun oldugunuz markalar var mi? Bir turlu karar veremiyorum..

Bem philips avent kullanıyorum memnunum ama şimdiki aklım olsa çiftli olan pompalardan alırdım ameda vs. Gibi. Zaman kaybı çok tekli de.

Kızlar ben 2 gündür normal adet oldum. Annem çok garipsedi duyunca . 25 günde bir olma duzenim devam edio die bana çok normal gelmişti oysaki .. doğumdan sonra adet olunmaz mi ya emzirirken. . Var mj bilgisi olan

Arkadaslar merhaba
Yazma firsatim hic olmadi ama genelde takip ettim..bende haziran annesiyim.. elektrikli sut sagma makinesi alacam.. kullanip memnun oldugunuz markalar var mi? Bir turlu karar veremiyorum..
Medela swing ten cok memnunum hem prizli hem pilli. Pil iyi oluyo biyere sabit oturmak zorunda değilsin. Ama simdiki aklim olsa ciftlisinden alirdim.

Yine 3 gündür kakasını yapamadı sıkıyor kendini acı çekiyor acı çekmekten ememiyor napsam doktora götürsem mio_O
Bizimkide 2 gündür zordaydı kakasını yapamıyordu
En sonunda bu sabah süt verirken araya bir kaşık zeytinyağı tıkıştırdık sütü bitmeden yaptı kakasını

Kızlar ben 2 gündür normal adet oldum. Annem çok garipsedi duyunca . 25 günde bir olma duzenim devam edio die bana çok normal gelmişti oysaki .. doğumdan sonra adet olunmaz mi ya emzirirken. . Var mj bilgisi olan
Doktorum bana da adet olmayabilirsin dedi. Ama çevremdeki arkadaşlarım hep oldular düzenli belli olmaz bu

kizlar merhaba,
benim oglum 4900 kilo, 29 gunluk. sadece anne sutu aliyor.

her bebek farklidir. kacinci haftada dogum yaptiniz? 40 hafta ile 36 haftada dogan bebek ayni olur mu hic? mukayase etmeyin.
kakasini, ozellikle de idrarini yapiyorsa sikinti yok.

38+1 iken dogum yaptim
Oğluna maşallah nerdeyse 5 kilo:))

Canım seninki gayet iyi uzuyor neden kafana takıyorsun. Benimki 51 cm doğdu. 1. ay kontrolünde sadece 3 cm uzamış 54 olmuştu. Ben de şimdi evde ölçtüm 55 çıktı.

Cok minik dogdu diye takiyorum cnm bi de bnm kv 1.50 fln herhalde epey kisa bi kadin ona ceker diye korkuyorum boy konusunda

Bütün gün bebeğim ememedi bi türlü ve saat gece 10 a kadar ağladı nerdeyse gerildim ve çok yoruldum sütü yutamiyor oğlum fazla geliyor tutma pozisyonunu değiştirdim ama yok olmadı bi türlü :(

Arkadaslar merhaba
Kraft aldım,memnunum.

Kızlar uyku tulumunun içine ne giydirilir?
Bir de bizim bez yine kakayı sızdırdı, sırtına kadar battı kızım. Üstümü temizleyip değiştirirken çok ağlıyor. Gözü hiç bir şeyi görmüyor. Bittikten sonra bile sakinleşmesi Zaman alıyor. Bir müddet iç çekiyor. Üstünü değiştirmeyi bu kadar sevmeyen bir bebiş daha var mı? Ona bir zararı yok ki, canı da acınıyor. Neden bunca ağlıyor?

Canım ben her gün hasta gibi olup gece dinlenince iyileşiyorum. Sürekli bebek kucağımızda hareket halindeyiz. Ben de çok terliyorum. Atletle durunca da her yerim tutuluyor. Emzirme t-shirtleri var. Onlarla rahat ettim. Biri ıslanır ıslanmaz diğerini giyiyorum.
Canim bebisler ciplakken kendilerini boslukta gibi hissederlermis ya o yuzden rahatsiz oluyodur. Ozellikle ust kisimlarini soyarken huysuzlasirlar cok normal. Benimki de bagiriyor. Sonrasinda biraz emzirirsen rahatlamasi lazim baska bi sikintisi yoksa.

Bütün gün bebeğim ememedi bi türlü ve saat gece 10 a kadar ağladı nerdeyse gerildim ve çok yoruldum sütü yutamiyor oğlum fazla geliyor tutma pozisyonunu değiştirdim ama yok olmadı bi türlü :KK43:
Canim eger sutun fazla tazyikliyse elini makas yaparak emzirmeyi dene. Makas sut akisini azaltan bir teknik. Normalde memeyi c seklinde tutmamiz gerekiyor makas sut akisini azalttigi icin yanlis bir teknik, fakat fazla tazyikli sut durumunda makasi oneriyolar.

Benimde 40 ımda açık kırmızı lekelenme başladı , ama yoğun değil , alldays iş Görüyor , az emzirmeye bağlıyorlar bu durumu

38+1 iken dogum yaptim
Oğluna maşallah nerdeyse 5 kilo:))

Cok minik dogdu diye takiyorum cnm bi de bnm kv 1.50 fln herhalde epey kisa bi kadin ona ceker diye korkuyorum boy konusunda
ama 38. haftada doğmuş, bence gayet iyi. bizde de aynı sorun var. eşim ve ailesi çok kısa. eşim 1.65, annesi taş çatlatasa 1.60. hızlı uzamıyor iyi besleyemiyor muyum diyorum ama boy büyük oranda genetik. muhtemelen onlara çekti. iyi bakarak bütün potansiyeline ulaşmasını sağlayacağız.

Back
X