2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Bebeğiniz gündüzleri kaç saat uyuyor benimki ıkınmaktan uyuyamıyor uykusu gelince ve gazı olunca memeyi de almıyor uyutmak için bir kaç saat uğraşıyorum max yarım saat uyuyor 32. Günümüz
bizimki ilk hafta surekli uyudu, ikinci ve ucuncu hafta surekli memedeydi, hic uyumadi. bu hafta masallah bir nebze uyuyor. :nazar:

Göbişler ne durumda kızlar... eski kiloma kavustum ama göbek kaldı 5 aylik hamile gibiyim ;/
Benim gebelik boyunca catlamayan gobegim bu sabah aniden catlayiverdi! Halbuki biliyodum catlak kremini kullanmaya dogumdan sonra da devam edilmesi gerektigini.. ha bugun sureyim ha yarin derken bebisle ugrasmaktan kaynadi gitti ahh kafam ah:kızgın: bu sabah bi baktim karnim korkunc halde. Gecmis olsun artik.

Benim gebelik boyunca catlamayan gobegim bu sabah aniden catlayiverdi! Halbuki biliyodum catlak kremini kullanmaya dogumdan sonra da devam edilmesi gerektigini.. ha bugun sureyim ha yarin derken bebisle ugrasmaktan kaynadi gitti ahh kafam ah:kızgın: bu sabah bi baktim karnim korkunc halde. Gecmis olsun artik.
Benim de bacaklarım yeni yeni kilo verirken çatlamaya başladı

Benimde tam aksi kucukler. Gaz sancisina boyle dolanmak cok iyi geliyo kendi rahatladigindan kasmiyo ve cikariyo hemen. Ben bi elimde boynu belini tutuyorum diger elimlede dizkapaklarinin arkasindan tutup gezdirirken yukari asagi yapiyorum rahatliyo oyle. Oturdugunyerde emzirirken geziyomus gibi salla belki oylede ise yarar canim. Cok sinir bozucu bisey bu gaz ne zaman bitcek bekliyodum sabirla
Evet şu gaz olayı bitse de rahatlasak ya :(

Canım sağıp vermen kısa vadede iyi bir çözüm olabilir ama uzun vadede kötü bir çözüm. Emecek başka çare yok. Bir sıkıntısı olmalı. Benimki memeden nefret eder gibi davrandığında genelde gazı oluyor ve ardından kusuyor. Sonra bir daha veriyorum, almazsa diğerini, sonra tekrar diğerini diye diye ikisinden de max içmesini sağlıyorum. Ağzının içine baktın mı pamukçuk falan olmasın? Onu rahatsız eden bir şey yoksa ısrarcı ol emecektir.
Canim gazi var muhtemelen ondan yapiyor yaa

Gazlı şeyler gaz yapar.
Bu arada sen hamilelikte yediklerine dikkat etmekten mi sıkıldın? Gazozlar, cipler falan :)
Kendimi gördüm sen de :)
Yok aslinda pek etmedim ama gazli bi oglum oldugu icin simdi ne yesem me yemesem muhabbeti oluyor malesef :((

Merhaba kızlar, göğüslerim 95beden oldu. Normalde 80di bazen ayakta emziriyorum kızlar ona göre ayarliyorum.
Bebeğim gündüzleri az ve sık sık uyuyor. Az önce yemegim dibine tuttu, emzirirken dalmışım uff
Dün akşam haber verdiler kaynimlar 1saat sonra geldiler. Sepwte aldığım çamaşırları sermsyi unutmuşum sabah farkettim ve sular da kesik
Yine uyandi
Öptüm sizi..

Kızlar uyku tulumunun içine ne giydirilir?
Bir de bizim bez yine kakayı sızdırdı, sırtına kadar battı kızım. Üstümü temizleyip değiştirirken çok ağlıyor. Gözü hiç bir şeyi görmüyor. Bittikten sonra bile sakinleşmesi Zaman alıyor. Bir müddet iç çekiyor. Üstünü değiştirmeyi bu kadar sevmeyen bir bebiş daha var mı? Ona bir zararı yok ki, canı da acınıyor. Neden bunca ağlıyor?

Canım ben her gün hasta gibi olup gece dinlenince iyileşiyorum. Sürekli bebek kucağımızda hareket halindeyiz. Ben de çok terliyorum. Atletle durunca da her yerim tutuluyor. Emzirme t-shirtleri var. Onlarla rahat ettim. Biri ıslanır ıslanmaz diğerini giyiyorum.
Bende yoruluyodum ama bu sefer fakli sabah atesim cikti butun vucudum agriyodu acile gittim igne yaptilar ilac vermediler simdide ignenin etkisi gecti yine atesliyim yatiyorum cok degil atesim 37 ama bana sorarsan 40 heryerim agriyo. Bi tavsiyesi olan varmi suanda cok ihtiyacim var

38+1 iken dogum yaptim
Oğluna maşallah nerdeyse 5 kilo:))

Cok minik dogdu diye takiyorum cnm bi de bnm kv 1.50 fln herhalde epey kisa bi kadin ona ceker diye korkuyorum boy konusunda
Canım benımkı bugun kırkı doluyo ve bugun tartıldık 4.800 gr 55 cm. Uc kilo 48 vm dolmustu iyimi sizce bilginiz varmı

@vorones can ben de 43. gün hafif kırmızı lekelenme görünce adet oluyorum sandım ama devamı gelmedi. O ara çok araştırdım ve gördüm ki 40'ı çıkıca adet olan çok kişi var. Bir kere olup 6 ay olmayabilirsin. Sütü etkilemezmiş. Bir zararı yok yani, gayet normal.
Benim kahverengi kırmızıya yakın renkte lekelenmeler devam ediyo bugun40. Gunumdeyım aksam bonya yapcaz ama ne olcak bılemıyorum

Back
X