- 14 Haziran 2014
- 335
- 270
- 103
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #46.961
kızlar sizin de bebişlerinizin emerken çenesi titriyor mu benim oğlum emerken arada üşümüş gibi çenesi titriyor sonra duruyor acaba yorulduğu için mi öyle oluyoo 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen memede mamada da titriyorkızlar sizin de bebişlerinizin emerken çenesi titriyor mu benim oğlum emerken arada üşümüş gibi çenesi titriyor sonra duruyor acaba yorulduğu için mi öyle oluyoo![]()
Ayynen bizde de oluyo merak ediyodum ben de :) sanirim yoruluyo ama memeyi de birakmak istemiyo titriyo o yuzden.kızlar sizin de bebişlerinizin emerken çenesi titriyor mu benim oğlum emerken arada üşümüş gibi çenesi titriyor sonra duruyor acaba yorulduğu için mi öyle oluyoo![]()
Ay canım çok geçmiş olsunBende yoruluyodum ama bu sefer fakli sabah atesim cikti butun vucudum agriyodu acile gittim igne yaptilar ilac vermediler simdide ignenin etkisi gecti yine atesliyim yatiyorum cok degil atesim 37 ama bana sorarsan 40 heryerim agriyo. Bi tavsiyesi olan varmi suanda cok ihtiyacim var
Süt Allah vergisi ya ne yapsan çare olmayabiliyor. Benim 10 daha vermem gerekiyorMami power deneyen var mı sanki benim üstüm azalmaya başladı bir şeyler daha denemek istiyorum
Uyuduktan sonra yapıyorum canım uyanmıyor eğer derin uyuduysa. Uyanırsa da hemen geri dalıyor. Geceleri 60x60 müslin bezi üçgen yapıp sadece kollarına kundak yapıyorum. O zaman beşiğin içine düzgünce yerleştiriyorum. Uyuduğunda bezin üstüne koyup hemencecik katlıyorum. Çok sıkı olmuyor. Genelde acıktığında uyanıp açıyor kendi kendine :) Ama onun dışında elleri hareket etmediği için kendi kendine uyandırmıyor, derin uyuyor.9ay bi de kundagi uyumadab mi yapiyosun uyuduktan sonra mi? Uyuduktan sonra uyanir gibi geliyo bana.
Üstüne hiç bir şey örtmüyor musun? Örtüyü ben beşiğin yanlarına sıkıştırıyorum.Bn kundak yapmıyorum üstünde örtü de durdurmuyor o yüzden body üstüne alt üst takım giydiriyorum ama kundaklıyorsan da yine de içine tek body ince olabilir. Uyuyanın üstüne kar yağarmış derler Bi de yenidoğan çok üşür
Değil canım ya, devam etmiyor o. Adet bildiğin adet gibi yada daha şiddetli oluyormuş.9ay benim de dün ve bugün çok az pembe lekelenmem oldu. Adet değildir sanırım.
Ne güzle bir şey, tabi sana düşecek sen annesisin. Sana bağlanması çok güzel seni tebrik ederim. Benimki de öyle. Uyanık olduğu zamanın %90'ında kucağımda, omzumda, göğsümde vs. Gündüzleri beraber yatarsam uyuyor. Beşiğine koymaya kalkarsam 15-30 dk arası uyuyor yada direkt uyanıyor ve hiç uyumuyorKızlar benm kız 2 aylık oldu gündüzleri hiç uyumuyo sizİnde öylemi ankarada güzel uyıyodu evimize gelince huy değiştirdi hiç uyumuyo sürekli kucakta yada memede duruyum diyo kimsede durmuyor benim üstüme çokndüştü sizinde öylemi yaa![]()
Daha ne olsun. Harika. Sadece anne sütüyle mi bu kadar kilo aldı? Boyu da çok iyi uzamış. Benimki 51 doğdu, şimdi 55Canım benımkı bugun kırkı doluyo ve bugun tartıldık 4.800 gr 55 cm. Uc kilo 48 vm dolmustu iyimi sizce bilginiz varmı
Lansinosh elektrikli pompa memnunum
Ay canım kolay gelsin. Bir temizlikçi alsan? Bana haftada 3 gün yarım gün temizlikçi geliyor. Sağolsun ev işlerinde de çok yardımcı oluyor. Ben biraz beceriksizim sanırım. 1 bebekle hiç bir iş yapamıyorum. Tuvalete bile gidemiyorum öyle söliim. Sen nasıl 2 çocuk 1 bebekle yalnız bir de ev işlerini yapıyorsun? Bunun için süperselma olmak yetmez superman olmalısın.Merhaba kızlar, göğüslerim 95beden oldu. Normalde 80di bazen ayakta emziriyorum kızlar ona göre ayarliyorum.
Bebeğim gündüzleri az ve sık sık uyuyor. Az önce yemegim dibine tuttu, emzirirken dalmışım uff
Dün akşam haber verdiler kaynimlar 1saat sonra geldiler. Sepwte aldığım çamaşırları sermsyi unutmuşum sabah farkettim ve sular da kesik
Yine uyandi
Öptüm sizi..
Tesekkürler canımB bicocukbianne Canım sütün azalmıyor. 6. haftadan sonra memeler artık yumuşak hatta boş gibi hissedilirmiş. Ama süt aynı merak etme. Vücut artık bebeğe yetecek kadar üretiyor. Süt üretimi hormonların kontrolünden çıktı. Benim de yumuşacık ama bebeğim doyuyor. Mamipower denedim hiç etkisi olmalı. Cam şişede vitamalt al. En iyisi o.
Canım bir porselen bardağa 1 tatlı kaşığı olacak şekilde yapıyorum , ben 100 gr rezene ile 100 gr kimyonu birleştirip bir kavanozda karıştırdım , önceden sadece sabahları içiyordum , şimdi sabah akşam , kızım dün ağlamaktan sesi kısıldıemy0364 cnm sen bu kimyonlu rezeneyi nasıl yapiyosun ben de toz kimyon ve milupa rezene var ikisiyle yapsam olur mu
Ay canım kolay gelsin. Bir temizlikçi alsan? Bana haftada 3 gün yarım gün temizlikçi geliyor. Sağolsun ev işlerinde de çok yardımcı oluyor. Ben biraz beceriksizim sanırım. 1 bebekle hiç bir iş yapamıyorum. Tuvalete bile gidemiyorum öyle söliim. Sen nasıl 2 çocuk 1 bebekle yalnız bir de ev işlerini yapıyorsun? Bunun için süperselma olmak yetmez superman olmalısın.
Gazlı şeyler gaz yapar.
Bu arada sen hamilelikte yediklerine dikkat etmekten mi sıkıldın? Gazozlar, cipler falan :)
Kendimi gördüm sen de :)