2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar bebeği ile beraber uyuyan var mı?
Ben gündüzleri uyuyorum ve çok mutlu oluyorum. Ama gece cesaret edemiyorum. Beşik ve yatağa dünyanın parasını verdik. Çok pişmanım. Keşke şu yatakla birleştirilen beşiklerden alsaydım.

Üstüne hiç bir şey örtmüyor musun? Örtüyü ben beşiğin yanlarına sıkıştırıyorum.
Aynen bende çok pişmanım , biz birde boğulma tehlikesi atlattık 112 Ler aciller kötü bir süreçti geçen hafta 40 ı çıkınca beşiğine yatırayım diyordum , hala oturma odasına talim , dün resmen sinir kirişi geçirdim , bebek ağlıyor ben ağlıyorum , boğulma tehlikesinden bu yana annemde bakmıyor tamamen Üstüme kaldı ;(

Bebeğim sirt ustu yatmiyor cok agliyor altini bile degistiremiyorum yuz ustu yatinca aglamiyor bir tek oyle de uyusun diyemiyorum korkuyorum yuz ustu yatmasindan

Neden sirt ustu yatmiyor olabilir?

Bir de bebegimin gece gunduz surekli aglamasindan biraz bunaldim sanki..

Ve 53 gune girdik kanama devam ediyor bundan da usandim

Benimde 40 ımda açık kırmızı lekelenme başladı , ama yoğun değil , alldays iş Görüyor , az emzirmeye bağlıyorlar bu durumu
Canım benim özellikle dün gece yoğun şekilde oldu gece pedi olmadığından yatak batmış :( anlamadım valla. Bebeğim duzenli emio şükurr yani.az emzirmek die bisı yoktu

vorones vorones can ben de 43. gün hafif kırmızı lekelenme görünce adet oluyorum sandım ama devamı gelmedi. O ara çok araştırdım ve gördüm ki 40'ı çıkıca adet olan çok kişi var. Bir kere olup 6 ay olmayabilirsin. Sütü etkilemezmiş. Bir zararı yok yani, gayet normal.
Bu olusum bildiğim normal adet gibi. Hoş ben bundan tam 25 gün önce de adet oldum. Bu ikinci sanki . Acaba bu olduktan sonra mı olmicam. Valla p zaman da hamile miyim die korkarım. 6 ay olmamak da ne demek

Ben gündüzleri uyuyorum ve çok mutlu oluyorum. Ama gece cesaret edemiyorum. Beşik ve yatağa dünyanın parasını verdik. Çok pişmanım. Keşke şu yatakla birleştirilen beşiklerden alsaydım.

Ben de uyumayı çok seviyorum ama korkuyorum..

Örtüyorum Da açınıyor serbest yatmayı seviyor

• Beğen
Reactions: 9ay
Kızlar gecelerı bebisleri doyururken uykusu açılmasın die gazını çıkarmadan yatırıyorum. Sonra miy miy kipraniyi yavrum siz napion uz . Guk yapmasını bekliomusunuz

Aynen bende çok pişmanım , biz birde boğulma tehlikesi atlattık 112 Ler aciller kötü bir süreçti geçen hafta 40 ı çıkınca beşiğine yatırayım diyordum , hala oturma odasına talim , dün resmen sinir kirişi geçirdim , bebek ağlıyor ben ağlıyorum , boğulma tehlikesinden bu yana annemde bakmıyor tamamen Üstüme kaldı ;(
Canım geçmiş olsun nasıl bi tehlike

Canım geçmiş olsun nasıl bi tehlike
Canım nasılsın yavruları uyuttuk. Yarı göz açık kk ya takılmak zamanı ;) insan korkuyor da bu zamanı uyumakla değerlendirseydim keşke dermiyim Die ;) bi de benim minnoş bugün erken uyudu ki ben uyumadan kalkarsa die korkuom.

9ay 9ay cnm gunduz uykusunda ben de bebegimle ayni yatakta yatiyorum ama.ona cok yakin durmuyorum carparim fln diye

Gozumu acar acmaz bebrgimi gormek harika bir duygu
Dikkat etmek lazım ya. Geçen yanına yaticam emzircem die kolum yüzüne bi carpti ki nasıl ağladı bağırdi yavrum

Bu kiz sasirtiyor beni bi bakiyom cop cop emio... bi bakiyom gelmiyo der gibi göğsüme kafa atiyo :KK66:) genelde sabahlari copluyo :KK66:. Sanırım gec doluyo sütüm. Suyu 2 lt anca bitirebiliyorum. 1 aylik oldu böyle uğraşalı daha gelir diye umut ediyorum.

3.5-4 lt icmek gerekiyormus canim biraz daha icmeye calis

ama 38. haftada doğmuş, bence gayet iyi. bizde de aynı sorun var. eşim ve ailesi çok kısa. eşim 1.65, annesi taş çatlatasa 1.60. hızlı uzamıyor iyi besleyemiyor muyum diyorum ama boy büyük oranda genetik. muhtemelen onlara çekti. iyi bakarak bütün potansiyeline ulaşmasını sağlayacağız.

Kiz cocugu ya 1.65 boya ulassa sevinirim ya benden uzun olsun yavrum.ben de 1.60im gercu mutluyum Allaha sukur de :) olsun kizim benden uzun olsun

Bu saatlerde direkt yatırıyorum ah yeter ki uyusa
Bebişinİn bi düzenı var mı. Mesela benimkı tam oturmasa da düzen 10 da yatıp bi 1 de bi 3 te kalkıp bi de 6 da kalkio ki sonra piş pıs da pıs piş. . Saat 11 é kadar uyur uyanık. Ki uyanık genelde.. 10 dan sonrasi dediğin gıbı yeterki uyusun gaz Maz cikarmiom

• Beğen
Reactions: 9ay
Ay canım kolay gelsin. Bir temizlikçi alsan? Bana haftada 3 gün yarım gün temizlikçi geliyor. Sağolsun ev işlerinde de çok yardımcı oluyor. Ben biraz beceriksizim sanırım. 1 bebekle hiç bir iş yapamıyorum. Tuvalete bile gidemiyorum öyle söliim. Sen nasıl 2 çocuk 1 bebekle yalnız bir de ev işlerini yapıyorsun? Bunun için süperselma olmak yetmez superman olmalısın.
Eşini tebrik etmek lazım canım her koca düşünmüyor böyle aman ne gerek var yapma alma şimdi kadın pis kalsın ev ama ütülü olsun hersey e yemek yok mu of pof vs diyen cok...

Back
X