2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ne güzle bir şey, tabi sana düşecek sen annesisin. Sana bağlanması çok güzel seni tebrik ederim. Benimki de öyle. Uyanık olduğu zamanın %90'ında kucağımda, omzumda, göğsümde vs. Gündüzleri beraber yatarsam uyuyor. Beşiğine koymaya kalkarsam 15-30 dk arası uyuyor yada direkt uyanıyor ve hiç uyumuyor
Ya öyle tabi ama bazen kollarımın hali kalmıyo kangurıyada koyamıyorum korkuyorum kalça testine girmedk daha ve hiç bi iş yapamıyorum benmde aynı yanında ben uyursam uyuyo.

:)
Canım sağol,
Şu an okul tatil eşim evde
Kendimi genelde zorlamam
Bugünler uykumu alamadım.
Eşim de ev işlerinden anlıyor
Kızım da büyüdü
Çöpleri döküyor falan

İnce işlere pek giremiyorum
Artık taksit taksit yapıyorum işleri

Annem psikolojimi bozdu biraz. Konuşmuyoruz hala..
Allah sabır versin Can'ım annen sonuçta barışacaksınız illa ki

Aynen bende çok pişmanım , biz birde boğulma tehlikesi atlattık 112 Ler aciller kötü bir süreçti geçen hafta 40 ı çıkınca beşiğine yatırayım diyordum , hala oturma odasına talim , dün resmen sinir kirişi geçirdim , bebek ağlıyor ben ağlıyorum , boğulma tehlikesinden bu yana annemde bakmıyor tamamen Üstüme kaldı ;(
Allah bir daha yaşatmasın o korkuyu Can'ım

Eşini tebrik etmek lazım canım her koca düşünmüyor böyle aman ne gerek var yapma alma şimdi kadın pis kalsın ev ama ütülü olsun hersey e yemek yok mu of pof vs diyen cok...
Sanki biz bütün gün yan gelip yatmışız gibi yorgunum diye gelip uyuyorlar Bi de :)) içimi dökeyim az :))

@Parker06 Canım sütün azalmıyor. 6. haftadan sonra memeler artık yumuşak hatta boş gibi hissedilirmiş. Ama süt aynı merak etme. Vücut artık bebeğe yetecek kadar üretiyor. Süt üretimi hormonların kontrolünden çıktı. Benim de yumuşacık ama bebeğim doyuyor. Mamipower denedim hiç etkisi olmalı. Cam şişede vitamalt al. En iyisi o.
Memelerin terbiye olması için daha erken değil mi ben 3.4. Aylarda diye okumuştum

Bebeğim sirt ustu yatmiyor cok agliyor altini bile degistiremiyorum yuz ustu yatinca aglamiyor bir tek oyle de uyusun diyemiyorum korkuyorum yuz ustu yatmasindan

Neden sirt ustu yatmiyor olabilir?

Bir de bebegimin gece gunduz surekli aglamasindan biraz bunaldim sanki..

Ve 53 gune girdik kanama devam ediyor bundan da usandim
Ah o ağlama krizleri. Dişlerim dökülecek sıkmaktan :( karnı ya da midesi ağrıyor olabilir. Bazen bizimki de öyle yatmak istiyor. Reflü yatağı var baş kısmı boğulma önleyici şeklinde bakabilirsin

Memelerin terbiye olması için daha erken değil mi ben 3.4. Aylarda diye okumuştum
Yok canım 6-8 haftada oluyor. Tabi bazılarında geç olabilir. Benimki çok yumuşak ve 4-5 saat bile geçse eskisi gibi şişmiyor. Demin emzirdim doydu, kalanı da sağdım. Gayet iyi bir miktar çıktı. O şişliğe sebep olan lenf ve kan da olmuyor artık. Sen bir değişiklik hissetmiyor musun?

Bebişinİn bi düzenı var mı. Mesela benimkı tam oturmasa da düzen 10 da yatıp bi 1 de bi 3 te kalkıp bi de 6 da kalkio ki sonra piş pıs da pıs piş. . Saat 11 é kadar uyur uyanık. Ki uyanık genelde.. 10 dan sonrasi dediğin gıbı yeterki uyusun gaz Maz cikarmiom
Düzenimiz yok her gün başka bir kişiliğe bürünüyoruz hala. Ama genelde akşamüstü 5ten sonra mızıltı çığlık başlıyor gece bu saatlere kadar

Yok canım 6-8 haftada oluyor. Tabi bazılarında geç olabilir. Benimki çok yumuşak ve 4-5 saat bile geçse eskisi gibi şişmiyor. Demin emzirdim doydu, kalanı da sağdım. Gayet iyi bir miktar çıktı. O şişliğe sebep olan lenf ve kan da olmuyor artık. Sen bir değişiklik hissetmiyor musun?
Benimkiler hala doluyor şişiyor daha terbiye edemedim demek :)

• Beğen
Reactions: 9ay
Bebeğim sirt ustu yatmiyor cok agliyor altini bile degistiremiyorum yuz ustu yatinca aglamiyor bir tek oyle de uyusun diyemiyorum korkuyorum yuz ustu yatmasindan

Neden sirt ustu yatmiyor olabilir?

Bir de bebegimin gece gunduz surekli aglamasindan biraz bunaldim sanki..

Ve 53 gune girdik kanama devam ediyor bundan da usandim
Aslinda en sagliklisiymis yuz ustu yatmasi. Kussa bile refleks olarak kafasini kaldiriyor, gazini daha rahat cikariyor. Ben emzirdikten sonra oyle yatiriyorum ama bizimki de yuz ustu yatmayi sevmiyor. Ayrica bu kafa seklinin de duzgun olmasini saglayan bir pozisyonmus. Annem beni oyle yatirirmis,onun yani sira doktor da bunu onerdi. Yani bebis de rahatsa hic korkma bence

Back
X