2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Eşini tebrik etmek lazım canım her koca düşünmüyor böyle aman ne gerek var yapma alma şimdi kadın pis kalsın ev ama ütülü olsun hersey e yemek yok mu of pof vs diyen cok...
Haklısın canım eşim bu konuda çok duyarlı. Bu bebeğe sahip olana kadar çok çektik, fiziksel olarak da yıprandım. Sanırım onun da etkisi var, artık yıpranmamı istemiyor. Gece benimle kalkıyor. Akşam eve gelince de hemen bebeği alıyor, ben kendi işlerimi yapıyorum.

Dikkat etmek lazım ya. Geçen yanına yaticam emzircem die kolum yüzüne bi carpti ki nasıl ağladı bağırdi yavrum
Ben de banyo yaptırırken başına maşrapa ile çarptım, önce neden yaptın der gibi baktı sonra ağlamaya başladı :(
Uyurken bazen göğsümde uyuyor, dönersem diye korkuyorum ama çok şükür hiç kıpırdamadan onu da tutarak uyuyorum. Bazen yanımda yatıyor, uyuyunca önüne arkasına yastık koyuyorum kendim kenara çekeliyorum

Canım nasılsın yavruları uyuttuk. Yarı göz açık kk ya takılmak zamanı :KK66: insan korkuyor da bu zamanı uyumakla değerlendirseydim keşke dermiyim Die :KK66: bi de benim minnoş bugün erken uyudu ki ben uyumadan kalkarsa die korkuom.
Bana dün aynen bu oldu :) akşam 9'da uyudu ben 11:30'ds yattım, 12'de kalktı 12:30'da yattı. Ben 01:30'da yattım o 02:30'da kalktı böyle olunca zombi gibiyim şimdi :)
Aynı saatlerde yatmak lazım da kendimize de mi Zaman ayırmayalım

Kızlar gecelerı bebisleri doyururken uykusu açılmasın die gazını çıkarmadan yatırıyorum. Sonra miy miy kipraniyi yavrum siz napion uz . Guk yapmasını bekliomusunuz
Yok canım zaten uykulu olduğu için yapamıyor. Biraz göğsümde yatırıyorum yaparsa yapar yapmazsa öyle yatırıyorum. Sonra huzursuz oluyor ama yapacak bir şey yok

Bu olusum bildiğim normal adet gibi. Hoş ben bundan tam 25 gün önce de adet oldum. Bu ikinci sanki . Acaba bu olduktan sonra mı olmicam. Valla p zaman da hamile miyim die korkarım. 6 ay olmamak da ne demek
Belki hep olursun belki düzensiz olur. Emzirirken prolaktin artıyor, o yumurtlamayı baskılarsa adet olmuyorsun

seker000 seker000 A Alwayshappygirl 9ay 9ay mememi verdikten sonra anneme vermiştim bebeğimi griptim o dönem bulaştırmayayım diye fazla yanaşmayayım diyordum , ben kahvaltı yapmaya gittim annem gazını çıkarmış hemen Ayağında sallamaya Başlamış geldim odaya anneme bunun gözler açık uyumaz 1-2 saat dedim, tam o anda ölsürmeye başladı annem hemen yan çevirip sırtına vurdu , bi baktım ki eller sımsıkı yumulu gözler açık dil arkada vücut kaskatı tekrar vurdum sırtına olmadı o panikle annem dışarı atmış kendini ben 112 yi Aradım, Komşular açmışlar bebeği , ambulans 1-2 dk içinde geldi , geldiğimizde açıktı dediler maske verdiler , akciğer filmimiz Çekildi biraz akciğere kaçmış , kalp atışı ve satırasyon iyiydi , ateş takibi yapın iyi dediler , nAsıl müdahale etmem gerektiğini anlattılar , akciğer filminde kalbimiz büyük çıktı , burada bir tane perinatoloğ kardoloji bir tane var doktorumuz pazartesi gelecekmiş , tam kızımıza sevindik derken bu çıktı , pazartesiye kadar uyuyamadım , Allah'a binlerce kez şükür birşeyimiz yokmuş , kalbimiz normalmiş

seker000 seker000 A Alwayshappygirl 9ay 9ay mememi verdikten sonra anneme vermiştim bebeğimi griptim o dönem bulaştırmayayım diye fazla yanaşmayayım diyordum , ben kahvaltı yapmaya gittim annem gazını çıkarmış hemen Ayağında sallamaya Başlamış geldim odaya anneme bunun gözler açık uyumaz 1-2 saat dedim, tam o anda ölsürmeye başladı annem hemen yan çevirip sırtına vurdu , bi baktım ki eller sımsıkı yumulu gözler açık dil arkada vücut kaskatı tekrar vurdum sırtına olmadı o panikle annem dışarı atmış kendini ben 112 yi Aradım, Komşular açmışlar bebeği , ambulans 1-2 dk içinde geldi , geldiğimizde açıktı dediler maske verdiler , akciğer filmimiz Çekildi biraz akciğere kaçmış , kalp atışı ve satırasyon iyiydi , ateş takibi yapın iyi dediler , nAsıl müdahale etmem gerektiğini anlattılar , akciğer filminde kalbimiz büyük çıktı , burada bir tane perinatoloğ kardoloji bir tane var doktorumuz pazartesi gelecekmiş , tam kızımıza sevindik derken bu çıktı , pazartesiye kadar uyuyamadım , Allah'a binlerce kez şükür birşeyimiz yokmuş , kalbimiz normalmiş
Ayy çok geçmiş olsun canım. Nasıl bir korku yaşadığını tahmin edebiliyorum. Allah bir daha yaşatmasın. Çok şükür kalbi de iyiymiş. Sırt sallandığı için mi olmuş? Nasıl açmışlar? Hastane Nasıl öğretti? Allah korusun bu olabilir bizim de böyle bir durumda ne yapmamız gerektiğini öğrenmemiz lazım.

Aynen bende çok pişmanım , biz birde boğulma tehlikesi atlattık 112 Ler aciller kötü bir süreçti geçen hafta 40 ı çıkınca beşiğine yatırayım diyordum , hala oturma odasına talim , dün resmen sinir kirişi geçirdim , bebek ağlıyor ben ağlıyorum , boğulma tehlikesinden bu yana annemde bakmıyor tamamen Üstüme kaldı ;(
Ben de yalnızım bu arada. Evde kimse yok. İlk gün aynen senin gibi çok ağladım ama şimdi alıştık, uyum içinde takılıyoruz. Adem Güneş dinle Can'ım. Telegram diye bir app var orada pedagoji okulu diye kanalı var

Cnm cok gecms olsn allah bi daha yasatmasin

Yok canım 6-8 haftada oluyor. Tabi bazılarında geç olabilir. Benimki çok yumuşak ve 4-5 saat bile geçse eskisi gibi şişmiyor. Demin emzirdim doydu, kalanı da sağdım. Gayet iyi bir miktar çıktı. O şişliğe sebep olan lenf ve kan da olmuyor artık. Sen bir değişiklik hissetmiyor musun?
Bnm de oyle 30 gunden fazladir gece gogsum doluyo tas oluyo snra ilk gece emzirmemde bosaliyo gun icinde gogsum sunger gibi ama bebege gidiyo sut bu iyi biseymi anlamadim

Back
X