2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Allah sabır versin Can'ım annen sonuçta barışacaksınız illa ki

Canım ben küsmedim, öyle bi nazlanacak anne kız ilişkimiz olmadı hiç..
Normal biri değil hasta..
O bağırdı çağırdı gitti..
Öyle bildiğin fedakar annelerden değil..
Beni sinir eden elinde telefon herkesi arayıp beni konuşuyor, konuşsun da karşısındakilerin kafası karışıyor, beni arayıp neler oluyor diye soruyorlar.. Yok yere ortalığı bulandırıyor.. Ben unutuyorum millet hatırlatıyor, sonra bana hak veriyorlar. Onun da hasta olduğunu biliyorlar. Allah yardımcınız olsun diyorlar..

Geçmiş olsun canım
Tecrübeli diye büyüklere güveniyoruz ama onlar unu elemiş elegi asmış
Bazı şeyleri unutmuşlar
Benim annem dokunmaz bile ama kv çok sever ve çok bilir..
Aynen annem 50 yaşında genç 7 çocuk büyüttü ama artık stres kosusturma derken bebek bakımını unutmuş sevsinler yeter bize :-)

Geçmiş olsun canım, Allah korumuş yavrunu. Çok üzüldüm.
Bi kere ben de yaşadım kriz geçirdim.
Emerken uyukluyordu süt fazla gelince..
Eşime verip ağladım zipladim eşim açtı.
Ama dili aktı mı bakmadım.
Çok korkmuştum.

Karnı tokken uykusu varsa emmek istemiyor , halim varsa ayakta gezdirerek kucağımda uyutuyorum, değilse ayağımda sallıyorum. Ama yastığı reflu yastığı gibi yapıyorum, kafasını parmaklarımın orada tutuyorum, bi de yan çevirip yastıkla hafif sıkıştırıp sallıyorum hemen dalıyor.
Benimki de hem emecem hem gaz çıkaracam diye uğraşır. Emerken altten çıkarcam diye ıkınıyor bu kez genzine kaçıyor. Memeyi çıkarınca ağlıyor :) biraz sakinleştirip tekrar veriyorum.

Bi arkadaşın bebeğiyle kıyaslıyorlar kızımı kucağında tutamaZmışsın bilmem kaç kiloymuş tombişmiş falan filn. O arkadaş da samimi olduğum biri Nasıl beslediğini biliyorum yani. Dedim ayda 500 liralık mamayı ben de dayasam bu Da olur o kadar kilo. :) tabi doğru diyorlar bı defa anne sütü alsın da çıtı pıtı olsun diyorlar hemen lafı değiştiriyorlar. Bi gün dövcem birini de :)

Canim beraber uyumaktan kastin tam olarak nasil bisey? Ayni odada uyumsk mi, ayni yatakta uyumak mi, ayni yatakta sarilarak uyumak mi? Ben tam olarak nasil yapacagimi bilmiyorum. Ayri odalarda uyuyoruz. Gunduz bazen bizim yataga yatrdiysam ben de obur kosesine kivriliyorum. Fakat uykusuna bi katkisini gormedim.
Ben farklı odalarda uyuyamıyorum. Gözüme uyku girmiyor kızım başka Bi odadaysa

Buyu

Büyük geçmiş olsun benim annemde hastaneden geleli üç gün olmuş ben lavaboya giderken sen kalk çocuğu hem tuzla gözüne bir limonu sık o kadar çok sıkmıski limon çocuğun soluk borusuna kacsin lavaboda baktım kosusturma sesleri çığlık sesleri sezeryanli halimle adım atamayan ben nasıl koştum anlamadım kızım bütün vücudu kaskatı kesilmiş nefes almıyor yüzü ağzı dili kararmis annem yüzüne su çalıyor sırtına vuruyor kız kardeşim bağırıyor öldü diye ay ben film sahnesi izler gibi öyle kapının önünde kaldım ne bişey söylüyorum ne müdahale ediyom öyle izliyom tam o sırada eşim geldi hemen hastaneye gittik çok şükür iyi kızım dok bidaha böyle şeyler yapmayın dedi ah şu anneler kızım ikinci kez doğdu yani
Geçmiş olsun korkunç Bi an. Allah Bi daha yaşatmasın. Sarılık olmasın diye gözüne limon skıyorlarmış değil mi duymuştum ama çok güldüm. Saçmalıktan başka bir şey değil

Beni sinir eden elinde telefon herkesi arayıp beni konuşuyor, konuşsun da karşısındakilerin kafası karışıyor, beni arayıp neler oluyor diye soruyorlar.. Yok yere ortalığı bulandırıyor.. Ben unutuyorum millet hatırlatıyor, sonra bana hak veriyorlar. Onun da hasta olduğunu biliyorlar. Allah yardımcınız olsun diyorlar..
Sonradan mı hastalandı Can'ım seni ve kardeşlerini Nasıl büyütmüş ki gerçekten Allah sabır versin

Canim senin annenmis benimde kv ayni anlattigin gibi. Sinir hastasi.aklinda birseyler kuruyo onu anlatio herkeze
Hayal dunyasinda yasiyor yalan soyluyor. Ilaclar daha da fena yapti. Yapio edio sonra ben oyle birsey soylemedim diyo hatirlamiyor. Hastaligina verdim hep ama lohusa olunca zor geldi banada . Simdi pek gorusmuyoz. Napim yoksa benide hasta edicek. Zor gercekten Allah yardimcin olsun .

Geçmiş olsun korkunç Bi an. Allah Bi daha yaşatmasın. Sarılık olmasın diye gözüne limon skıyorlarmış değil mi duymuştum ama çok güldüm. Saçmalıktan başka bir şey değil
Yok ondan degil gözü parlak olsun diye duydum ben ama benim kız bir hafta sonra sarılık oldu zaten

Canim senin annenmis benimde kv ayni anlattigin gibi. Sinir hastasi.aklinda birseyler kuruyo onu anlatio herkeze
Hayal dunyasinda yasiyor yalan soyluyor. Ilaclar daha da fena yapti. Yapio edio sonra ben oyle birsey soylemedim diyo hatirlamiyor. Hastaligina verdim hep ama lohusa olunca zor geldi banada . Simdi pek gorusmuyoz. Napim yoksa benide hasta edicek. Zor gercekten Allah yardimcin olsun .
Aman bulaşma Can'ım hastaysa kendini düşün

Kızlar bebeği ile beraber uyuyan var mı?
Ben gündüzleri uyuyorum ve çok mutlu oluyorum. Ama gece cesaret edemiyorum. Beşik ve yatağa dünyanın parasını verdik. Çok pişmanım. Keşke şu yatakla birleştirilen beşiklerden alsaydım.

Üstüne hiç bir şey örtmüyor musun? Örtüyü ben beşiğin yanlarına sıkıştırıyorum.
Canim ben o dedigin yataktan almistim. Next to me chicconun acayip memnunum aldigim en iyi seylerden biri. Gece yerimden kalkmadan alip emzirip yatiriyorum. Ama bi kac aydan sigmaz icine bu bi gercek. O zaman napicam bilmem. Odalari ayirmak icin cok erken olmaz mi? Yatak odam küçük yeni bi park yatak gibi bisey mi alirim naparim bilmiyorum. Yanimda yatirmaya korkarim cunku babasi cok feci uyuyor. Cocugu ezer Allah korusun.

Kızlar benim bebis bi tek yüzüstü rahat uyuyo gece gündüz öyle yatiriyorum ben kötü mü yapıyorum bilemedim
Benimki de çok rahat uyuyor öyle. Gazını da çok rahat çıkarıyor böyle. Popoyu dikiyor havaya pırt pırtt :) Gündüzleri sürekli yüz üstü yatırıyorum. Yanında oluyorum genelde. Ya da kamerayı kuruyorum.

Back
X