2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Bebeğim sirt ustu yatmiyor cok agliyor altini bile degistiremiyorum yuz ustu yatinca aglamiyor bir tek oyle de uyusun diyemiyorum korkuyorum yuz ustu yatmasindan

Neden sirt ustu yatmiyor olabilir?

Bir de bebegimin gece gunduz surekli aglamasindan biraz bunaldim sanki..

Ve 53 gune girdik kanama devam ediyor bundan da usandim
Benim bebisde yatmaktan hic hoşlanmıyor. Kucağa alip dik pozisyona getirirsem susuyor. Kucağımda yatarsa yine agliyor değişik huylarimiz var

Sonradan mı hastalandı Can'ım seni ve kardeşlerini Nasıl büyütmüş ki gerçekten Allah sabır versin

4 kardeşiz. 4. Doğumdan sonra lohusayken bi komşunun oğlu gece kaçırmaya kalkmış, korkudan kendini kaybetmiş. Evimiz bahçeler arasında ıssız yerde. Silahlar falan çekilmiş. Bayağı büyük olay. Ölen olmamış bizim mutlu çocukluğumuzdan başka..

İlk üçümüzü en az 2sene emzirmiş, küçüğümü 3aydan sonra mamayla önce teyzem sonra halam büyütmüş.
Babam zaten narsist midir nedir ruh hastası manevi destek olmamış, kışkırtmışlar, ayrılıp başkasıyka evlenmek istemiş.
Hatta kız istemeye giderken kaza yaptıklarını hatırlıyorum. Bize resim göstermişti cici anneniz bu olacak diye..Annem boşanmayınca kızı da vermemişler..
Sonrasında birbirleriyle iyice yüzgöz olup saygılarını yitirdiler.
Yatılı okuyup evdeki tansiyondan kaçmış oluyorduk.
Allah razı oldun yine annem bizi çok sever öperdi.
Bi yerimiz kırılmadan ağır hastalık geçirmeden büyüttü bizi.
Bu aralar menopoz çıldırışında.. bizleri de çıldırtıyor. Zaten babamla anlaşamıyorlar. 4ümüz de evlendik.
Evde birbirlerini yiyorlar sonra bize yansıyor.. evlerinden başka sığacakları yer yok, çünkü annem gittiği yerde bi gözünü bi kulağını kapatamaz. Ev sahibinin kusurlarını arar bulur ya da uydurur, senaryolarına, zanlarına inanır ve onları yayar. Babam da evsahibi kendiymiş gini davranır ve sürekli konuşur ikram ve ilgi bekler, bir de %5 görüyor. Görme engelli yani

Ben babamı şuçluyorum. 65 yaşında hala evlenecem diyo.
Bana da eşim her fırsatta öyle dese ben de tiksinirim eşimden. Bildim bileli aynı saygısız kibirli bi eş. Ama baba olarak bize iyi polisi oynadı. İyi sanardık. Annemi sürekli manipüle ederdi, kendisiyle çeliştirirdi. Ne zaman ki büyüdük, bizi de manipüle etmeye kalkınca maymun gözünü açtı, ondan sonra anladık asıl hastanın babam olduğunu, annemin çileden çıkarılmış, şefkatsizlikten hırçınlaşmış, cahil bırakılmış, engellenmiş ve biraz da kendini bırakıp hastalığını kullanmayı tercih eden bitine dönüştüğünü anladık.
Bimde babam üniversite mezunu annemi küçümser okumamış diye. Biz de kızardık okumuş alsaydın diye.. annem çok gğzel bi kadın
Biz 4ümüz eşlerimşzle saygıyı yitirmenek için çocuklarımızı sakin bi ortamda büyğtmek için elimizden geleni yapıyıruz.
Anadan babadan böyle gördük derler ya, biz görmediğimizi yapmaya çalışıyoruz.
Çok şükürler olsun yine de evlenebildik. Eşlerimiz evlenmeden önce farketmediler anne babamızı, farketseler belki kaçarlardı :) :)

Çok uzaytım kusura bakmayın..

Son düzenleme:
4 kardeşiz. 4. Doğumdan sonra lohusayken bi komşunun oğlu gece kaçırmaya kalkmış, korkudan kendini kaybetmiş. Evimiz bahçeler arasında ıssız yerde. Silahlar falan çekilmiş. Bayağı büyük olay. Ölen olmamış bizim mutlu çocukluğumuzdan başka..

İlk üçümüzü en az 2sene emzirmiş, küçüğümü 3aydan sonra mamayla önce teyzem sonra halam büyütmüş.
Babam zaten nrsist ruh hastası manevi destek olmamış, kışkırtmışlar, ayrılıp başkasıyka evlenmek istemiş.
Hatta kız istemeye giderken kaza yaptıklarını hatırlıyorum. Bize resim göstermişti cici anneniz bu olacak diye..Annem boşanmayınca kızı da vermemişler..
Sonrasında birbirleriyle iyice yüzgöz olup saygılarını yitirdiler.
Yatılı okuyup evdeki tansiyondan kaçmış oluyorduk.
Allah razı oldun yine annem bizi çok sever öperdi.
Bi yerimiz kırılmadan ağır hastalık geçirmeden büyüttü bizi.
Bu aralar menopoz çıldırışında.. bizleri de çıldırtıyor. Zaten babamla anlaşamıyorlar. 4ümüz de evlendik.
Evde birbirlerini yiyorlar sonra bize yansıyor.. evlerinden başka sığacakları yer yok, çünkü annem gittiği yerde bi gözünü bi kulağını kapatamaz. Ev sahibinin kusurlarını arar bulur ya da uydurur, senaryolarına, zanlarına inanır ve onları yayar. Babam da evsahibi kendiymiş gini davranır ve sürekli konuşur ikram ve ilgi bekler, bir de %5 görüyor.

Ben babamı şuçluyorum. 65 yaşında hala evlenecem diyo.
Bana da eşim her fırsatta öyle dese ben de tiksinirim eşimden. Bildim bileli aynı saygısız kibirli bi eş. Ama baba olarak bize iyi polisi oynadı. İyi sanardık. Annemi sürekli manipüle ederdi, kendisiyle çeliştirirdi. Ne zaman ki büyüdük, bizi de manipüle etmeye kalkınca maymun gözünü açtı, ondan sonra anladık asıl hastanın babam olduğunu, annemin çileden çıkarılmış, şefkatsizlikten hırçınlaşmış, cahil bırakılmış, engellenmiş ve biraz da kendini bırakıp hastalığını kullanmayı tercih eden bitine dönüştüğünü anladık.

Biz 4ümüz eşlerimşzle saygıyı yitirmenek için çocuklarımızı sakin bi ortamda büyğtmek için elimizden geleni yapıyıruz.
Anadan babadan böyle gördük derler ya, biz görmediğimizi yapmaya çalışıyoruz.
Çok şükürler olsun yine de evlenebildik. Eşlerimiz evlenmeden önce farketmediler anne babamızı, farketseler belki kaçarlardı :) :)

Çok uzaytım kusura bakmayın..
Yok Can'ım merakla okudum sen de içini döktün ne güzel. Burası bunun için var zaten. Annen çok çekmiş böyle hastalanmasına şaşmamalı. Şükür ki sen ve kardeşlerin kendinizi yetiştirmişsiniz en güzel şekliyle

Buyu

Büyük geçmiş olsun benim annemde hastaneden geleli üç gün olmuş ben lavaboya giderken sen kalk çocuğu hem tuzla gözüne bir limonu sık o kadar çok sıkmıski limon çocuğun soluk borusuna kacsin lavaboda baktım kosusturma sesleri çığlık sesleri sezeryanli halimle adım atamayan ben nasıl koştum anlamadım kızım bütün vücudu kaskatı kesilmiş nefes almıyor yüzü ağzı dili kararmis annem yüzüne su çalıyor sırtına vuruyor kız kardeşim bağırıyor öldü diye ay ben film sahnesi izler gibi öyle kapının önünde kaldım ne bişey söylüyorum ne müdahale ediyom öyle izliyom tam o sırada eşim geldi hemen hastaneye gittik çok şükür iyi kızım dok bidaha böyle şeyler yapmayın dedi ah şu anneler kızım ikinci kez doğdu yani
Ay geçmiş olsun canım sana da , ambulansta hemşireyle doktor bebekle ilgilenmeyi Bıraktı beni sakinleştirmeye çalıştılar , ben de şoka girmişim gitti gitti diye :( Allah acılarını göstermesin evlatlarımızın ...

Bi arkadaşın bebeğiyle kıyaslıyorlar kızımı kucağında tutamaZmışsın bilmem kaç kiloymuş tombişmiş falan filn. O arkadaş da samimi olduğum biri Nasıl beslediğini biliyorum yani. Dedim ayda 500 liralık mamayı ben de dayasam bu Da olur o kadar kilo. :) tabi doğru diyorlar bı defa anne sütü alsın da çıtı pıtı olsun diyorlar hemen lafı değiştiriyorlar. Bi gün dövcem birini de :)
Ay Allah'ım yaa, küçücük sabiyi şimdşden kıyaslamalarına fitil oluyorum resmen , benimde kuzenim 6 ay önce doğum yaptı , bebeğe basıyor market mamasını duba gibi şişermiş , kendisi hemşire bu arada, (sözde sağlıkçı) benim kız yok çok minnakmış , yok zayıfmış aç olsa ister heralde midesi o kadar demekki ... Zaten Hayatları hep rekabet içinde geçecek ama daha böyle minnakken kıyaslamalarına ayar oluyorum

Canim senin annenmis benimde kv ayni anlattigin gibi. Sinir hastasi.aklinda birseyler kuruyo onu anlatio herkeze
Hayal dunyasinda yasiyor yalan soyluyor. Ilaclar daha da fena yapti. Yapio edio sonra ben oyle birsey soylemedim diyo hatirlamiyor. Hastaligina verdim hep ama lohusa olunca zor geldi banada . Simdi pek gorusmuyoz. Napim yoksa benide hasta edicek. Zor gercekten Allah yardimcin olsun .
Benimki de aynı , ben birde yüzüne dedim hastasın kabul et diye , iyice Zıt belledi beni , muhatap olmuyorum , bırak aramayı telini bile açmıyorum , bi kocam yanımdaysa açıyorum , hoparlörden konuşuyorum , böylece delilim oluyot

Gazdan canım maalesef, Düne kadar hiç ilaç kullanmadık kimyon rezene kendim içiyordum idare ediyorduk 2 gün önce o kadar masaja rağmen alttan üstten pırt pırt çıkarmasına rağmen Öğlen yediğim ufak bir armut Yüzünden sesimiz telef oldu :KK43: dün ilaç kullanınca rahattık nurse harvey , Şiş a göbeği hala ama bebeğe Ağrı vermiyor galiba .. Sabah ve aksam birer Çay kaşığı , yarısını zaten diliyle dışarı attırıyor :))
Evet bende o ilacı kıçullanıyoruö cok rahatlatıyo canım

Canım ben küsmedim, öyle bi nazlanacak anne kız ilişkimiz olmadı hiç..
Normal biri değil hasta..
O bağırdı çağırdı gitti..
Öyle bildiğin fedakar annelerden değil..
Beni sinir eden elinde telefon herkesi arayıp beni konuşuyor, konuşsun da karşısındakilerin kafası karışıyor, beni arayıp neler oluyor diye soruyorlar.. Yok yere ortalığı bulandırıyor.. Ben unutuyorum millet hatırlatıyor, sonra bana hak veriyorlar. Onun da hasta olduğunu biliyorlar. Allah yardımcınız olsun diyorlar..
Benim annemde fazla ilgisiz dogurdum gun hastanede kaldı yanımda bi daha da kalmadı yanımda kaynanam var altlı üstlü yasıyoruz ona muhtac kaldım

Bnm de oyle 30 gunden fazladir gece gogsum doluyo tas oluyo snra ilk gece emzirmemde bosaliyo gun icinde gogsum sunger gibi ama bebege gidiyo sut bu iyi biseymi anlamadim
iyi bir şey Öyle taş gibi yaşanmaz
Bizde Reflü varmış o güne kadar bilmiyorduk , hortum sallandıttırmadık ama bulgular onu gösterdi , oturduğu yerden sallıyordu , annemde bebek sallama hastalığı var :))) her ağladığında hadi battaniyeye sarıp sallayalım diyor şimdiye kadar yaptırmadım 2 ay sonra gidecek izmire , alıştırmak istemedim ... Salıncakta yasak artık , boyundan sonraki Sırt Bölgesi'ne tam orta kısmına enlemesine , avuç içi ile sert bir şekilde ters çevirerek vurmak gerekiyormuş o günden sonra 2 defa daha oldu ama saniyesinde açtık Allah'a şükür , çok kötü bir duyguymuş 112 acilde adres soruyorlar , adres Aklıma gelmiyor:KK43:
of çok geçmiş olsun tekrar.

Canim ben o dedigin yataktan almistim. Next to me chicconun acayip memnunum aldigim en iyi seylerden biri. Gece yerimden kalkmadan alip emzirip yatiriyorum. Ama bi kac aydan sigmaz icine bu bi gercek. O zaman napicam bilmem. Odalari ayirmak icin cok erken olmaz mi? Yatak odam küçük yeni bi park yatak gibi bisey mi alirim naparim bilmiyorum. Yanimda yatirmaya korkarim cunku babasi cok feci uyuyor. Cocugu ezer Allah korusun.
Evet o işte çok güzel. Yatak boyu kaç? Hala alsam mı diyorum ama ucuz da değil. Babası başka yerde yatsın ;) çok erken ayırmak için

Benimki de çok rahat uyuyor öyle. Gazını da çok rahat çıkarıyor böyle. Popoyu dikiyor havaya pırt pırtt :) Gündüzleri sürekli yüz üstü yatırıyorum. Yanında oluyorum genelde. Ya da kamerayı kuruyorum.
Yerim ben onları ya bizimki de popoyu havaya dikiyo tosba gibi oluyor :)

Haklısın canım eşim bu konuda çok duyarlı. Bu bebeğe sahip olana kadar çok çektik, fiziksel olarak da yıprandım. Sanırım onun da etkisi var, artık yıpranmamı istemiyor. Gece benimle kalkıyor. Akşam eve gelince de hemen bebeği alıyor, ben kendi işlerimi yapıyorum.
Masallah esine. Benimki sadece sevmeye aliyor bebegi yaa..

• Beğen
Reactions: 9ay
Back
X