seker000
A
Alwayshappygirl
9ay
mememi verdikten sonra anneme vermiştim bebeğimi griptim o dönem bulaştırmayayım diye fazla yanaşmayayım diyordum , ben kahvaltı yapmaya gittim annem gazını çıkarmış hemen Ayağında sallamaya Başlamış geldim odaya anneme bunun gözler açık uyumaz 1-2 saat dedim, tam o anda ölsürmeye başladı annem hemen yan çevirip sırtına vurdu , bi baktım ki eller sımsıkı yumulu gözler açık dil arkada vücut kaskatı tekrar vurdum sırtına olmadı o panikle annem dışarı atmış kendini ben 112 yi Aradım, Komşular açmışlar bebeği , ambulans 1-2 dk içinde geldi , geldiğimizde açıktı dediler maske verdiler , akciğer filmimiz Çekildi biraz akciğere kaçmış , kalp atışı ve satırasyon iyiydi , ateş takibi yapın iyi dediler , nAsıl müdahale etmem gerektiğini anlattılar , akciğer filminde kalbimiz büyük çıktı , burada bir tane perinatoloğ kardoloji bir tane var doktorumuz pazartesi gelecekmiş , tam kızımıza sevindik derken bu çıktı , pazartesiye kadar uyuyamadım , Allah'a binlerce kez şükür birşeyimiz yokmuş , kalbimiz normalmiş