2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
kızlar bebişimin yüzünde sivilceler çıktı çok fena:KK43: iki yanağında da var :mad:nasıl geçer sizin başınıza da geldi mi ne yaptınız
sicaklardan yahut sutunuz yagli... bizde de oldu. biz her gun yikiyorduk yoktu oyle bir sey, fakat 32 gunde hala gobek dusmeyince yikamayin dedi dr. ne vakit yikamadik bizde de puturler oldu.

Doktordan geldik kızlar. Göbeğinde akinti vardi. Bide kapalıydı. Makasla kesti mercimek gibi biseyi. Kanadi ama aglamadi kizim. Simdi rahatlarmis yedigi yarar diyor. Bakalim kilo alimi iyi olacakmı. Birde laktamil ve still tea onerdi. Still tea sutu artırmak lactamil kaliteyi artirmak icinmis. Ins faydasini görürüz.
gecmis olsun.

A Alwayshappygirl cnm dun bi yazi okudum bizinkide duzelck yeri iyice kotuye gtti saat basi ister oldu meger o yaziyo okuyunca aklm basima geldi onlrda susuyo lar o yzdn bizi istiyolar dogru dedm bn nasil susuyorm veya terliyrm icicek ariyrm oda oyle
Bide bizimki nuk kaucuk tuttu bi tek dene mtlaka tutmayab bebek yok sanirim
Evet anne sütü susuzluğunu Da gideriyor doğru valla Bi de nuk alayım uğraşıyorum şimdi. Uykusu varken tutuyor biraz sanki ama kısa

Doktordan geldik kızlar. Göbeğinde akinti vardi. Bide kapalıydı. Makasla kesti mercimek gibi biseyi. Kanadi ama aglamadi kizim. Simdi rahatlarmis yedigi yarar diyor. Bakalim kilo alimi iyi olacakmı. Birde laktamil ve still tea onerdi. Still tea sutu artırmak lactamil kaliteyi artirmak icinmis. Ins faydasini görürüz.
Lactamil i merak ediyorum ama kilo yapar şimdi o

muhakkak cok zor ancak bir sekilde baslamak lazim :anne:

belki yanlis biliyorumdur ama 40 gun bebekle degil, anne ile ilgili bir surec. 40 gunde rahim gebelik oncesi boyuta doner. dolayisiyla bebegin 40inin bir onemi yoktur herhangi bir seyde.

her bebegin duygusal ve fiziksel ihtiyaclari farkli. bebeginiz belki de size ihtiyac duyuyor :)
Bence de Bebek'le alakalı değil bizzat tecrübe ettim :)

Back
X