- 22 Ekim 2015
- 1.361
- 1.622
- 133
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #47.481
Canım kanamaya döndü bile :/Bnmkide 56 gnluk bgun 40 gn kanamam oldu 10 gn olmadi 6 gndr gene var kana donerse doktora gt
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım kanamaya döndü bile :/Bnmkide 56 gnluk bgun 40 gn kanamam oldu 10 gn olmadi 6 gndr gene var kana donerse doktora gt
Ayneeeennn sunduruyo agzindan cikarsada cok kiziyor tekrar basa dönüyoz zaten cok zor tutuyoKızlar sizinkiler de bazen emerken kıvranıyor gibi oluyor mu? Memeyi de bırakmıyor sündürüyor :/
Seninki adet kanıdır artık 10gğn gelmemiş sonra 6gün gelmiş çünküBnmkide 56 gnluk bgun 40 gn kanamam oldu 10 gn olmadi 6 gndr gene var kana donerse doktora gt
Yok canim ergo baby aldim, yarin ya da obur gun gececek elime. Deneyip yazarim ben de buraya. Videosunda cok kolay gorunuyor. Benim oglumun 40i cikmadi daha haziran sonunda dogum yaptim. O yuzden kullanirim diye dusunuyorum, cok kucakci benim oglumMomfortbaby mi aldın canım yenidoğan aparatı deyince. Ben ondan aldım yenidoğan aparatlı. Ama beceremedim takmayı bir türlü. Videosunu da izledim. Olmuyor bir düzensizlik oluyor :/ keşke aparatı almasaydım boşuna para verdim. Zaten 2 aylık oldular nerdeyse. Aparatsız da 3aydan itibaren kullanılıyor.
Beşiğinde sallıyoruz biz bazen de memede uyuyor o kdr yorulmuş oluyor ki gazını çıkartırken bile uyanmıyor fazla uğraşmıyorum yatırıyorum. 15 dk sonra çığlık atarak uyanıyor gaz varsa eğer basende babası omzunda uyutuyor biz de aynen 12de 1de ancak uyuyoruz@9ay bebegini o satte yatrmayi nasil basariyosun ya ne kdr guzel bizimki gndz hic uyumuyo e aksam da agzi yirtiliyo esnemekten bn 8.30 da sallamaya basliyrm artk 12 1 i buluyo dalmasi.
Bnm gibi sallaya mecbur kalan var mi
Bebeklerini kacta nasil uyuyuyosunuz
Kızlar ya ben neyi yanlış yapıyorum? Gayet güzel bir şekilde saat 21'de bebeğimi yatırıyorum. Kıpırdamadan güzelce uyuyor. 3 saatte bir kalkıyor, emziryorum. 2. Emzirmemden sonra artık sabaha kadar kıvranıyor. Gecenin ilk yarısını sakin ikinci yarısını kıvranarak geçiriyor. Emzirmeden sonra Gazını çıkarmaya çalışıyorum ama genelde hemen geri uyuduğu için çıkmıyor. Acaba sorun bu mu? Ne yapabilirim peki bunun için? Altını kaka yapmamışsa değiştirmiyorum. Açarsam genelde uykuya dönmesi 1-1.5 saat alıyor. Gece uykusu da büyümesi için önemli. Ne yapmalıyım sizce?
Canım o dönemi bende yaşadım çok zor Allah yardım etsin şuan 59 günşüğüz 15 gündğr evime geldim bebeğimle tek başımayım ve biraz zor bebek tekrar bunalıma girmek üzereyim korkuyrumSanirim ben dogum sonrasi depresyona girdim
Gebelikten oncede antidepresan kullaniodum
Yan etkisi enaz olan cipralexi vermisti doktorum. Gebelikte kullanmadim tabi.
Kendimi Kuran okumaya verdim kafami dagittim iyiydim.
Ama simdi yine basladi ataklarim.
Bu durumda olmamin bir sebebide zor bir kv sahip olmam. Cok mukemmelliyetciyim ben.
Hersey herkez cok iyi olsun istiyorum.
Uzuluyorum Allah im gunahami giriyorum sen bana evlat verdin ben yine hastayim.
Cok agliyorum nedenli nedensiz asiri duygusalimm kizlar. Ornegin cocuga nenni yada ilahi soylerken salya sumugum. Emziriyorum arti mama takviyesi alıyo bebegim. Napcam bilmiyorum..
sutun gunde 23 grama tekabbul ediyor bebek icin. ortalama zaten 20 ile 30 arasi. lutfen canini sikma. uzmanlar bebek 500 gram aliyorsa ayda sikinti yok diyor.Kızlar oğlum 22 günde 500 gr almış günde 2 defa 30 cc mamada veriyorum sütüm hiç çok olmadı ama bu kadarda yetersiz olduğunu bilmiyodum napıcam ben çok çaresizim yardım edin 3300 doğmuştu oğlum şuan 56 günlük 5400 kg
Sanirim ben dogum sonrasi depresyona girdim
Bu durumda olmamin bir sebebide zor bir kv sahip olmam. Cok mukemmelliyetciyim ben.
Cok agliyorum nedenli nedensiz asiri duygusalimm kizlar. Ornegin cocuga nenni yada ilahi soylerken salya sumugum. Emziriyorum arti mama takviyesi alıyo bebegim. Napcam bilmiyorum..
11 yaşında falandım.Bir arkadaş da rotavirus ten ölmüştü.Yaylaya gitmişlerdi, ishal diye fazla önemsenmemiş ve vücut susuz kalınca....Kızım hastanede yatarken aklıma hep o geldi.kendimi "onlar hastaneye götürmemişler"diye teselli ettim ama serum da takıldığı halde 2 güne yakın kızım hic bir şey yemeyince çok kötü atlattık.allahım uzak etsin o günleri
Cnm, henüz sormadık ama 150tl üstü diye biliyorum
Amin cnmAllahimmm korusun evlatlarimizi ya..![]()
Canim psikolojini düzeltecek olan en başta sensin o yüzden öncelikle kayinvalide olayını zor biliyorum ama kenara bırakmaya çalış istediğini söylesin sen bildiğini oku bi çoğumuzun kayinvalidesi benzer çünkü ben de yeri geliyo ona giickligimdan uyuyamiyorum yeri geliyo amaan cahil işte boşver diyorum nihayetinde anne.yavrunun yüzüne bak onun sana ihtiyacı var bir sene sonra el ele parka gideceginz günleri düşün bu günlerin hepsi geçecek sen kendinden ve bebeginden başka herseyi herkesi sil at kafandan seni rahatlatacak şeyler yap eşın nasıldır bilmiyorum ama destek iste ondan dışarı çıkın bebisinle sarıl Rabbim bir.mucize verdi hepimize çok şükür yerinde olmak isteyen o kadar çok kadın var ki.emin ol hepimiz sıkıntılar yaşıyoruz.sorunları dusunmeden kenara at gitsin çoźulmezse çözülmesin.Sanirim ben dogum sonrasi depresyona girdim
Ana kucağında sallanıyorsa şükret cnm.bende sağda sola bayağı bir sallanan beşik var ama onu da beğenmedi zilli.ben bir ara dondy(elektrikli) alacaktım ama kızım başka yerde sallanmıyor diye almadim.şu an yine ayakta sallıyorumBn ana kucagnda salliyrm ayakta sevmiyo hic gundz is yapamiyrm delircem ya
Çok huysuz ve uykusuz bir oğlum var Birde kakasını 2 yads 3 günde 1 yapıyo dün kayınvalidem tüm gün aç bu çocuk dedi çok moralim bozuldu artık sanki hiç sütüm yokmuş gibi hissediyorumsutun gunde 23 grama tekabbul ediyor bebek icin. ortalama zaten 20 ile 30 arasi. lutfen canini sikma. uzmanlar bebek 500 gram aliyorsa ayda sikinti yok diyor.