2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Bugun kac kez okumusumdur bilmiyorum. Sabah 8de uyandi 5dk once uyudu ve evde tekim emme sorunumiz var wcye gidiyorum aglama krizine giriyo cildircam valla. Bende uyuycam ins basimin agrisindan uyuyabilirsem. Memeyi de ewde uyduruk bi pompa var onla cektiriyorum bikac kez sut gelince ucuna baya suruyorum oyle aldi ama yine aglaya zirlaya.napicam bilmiyorum.bu saate kadar dayandim insallah bugun biberonsuz atlatabilirim.esim evde yok bugun kendi kendime care bulmaya calsiyorum
Kuzum allah yardimcin olsun

Beşiğinde sallıyoruz biz bazen de memede uyuyor o kdr yorulmuş oluyor ki gazını çıkartırken bile uyanmıyor fazla uğraşmıyorum yatırıyorum. 15 dk sonra çığlık atarak uyanıyor gaz varsa eğer basende babası omzunda uyutuyor biz de aynen 12de 1de ancak uyuyoruz
Offnlck bu gec saate kalmalar ya saglik ocagndaki ebe cok gec ytiyo erkene al dedi ama nsl olck

Ana kucağında sallanıyorsa şükret cnm.bende sağda sola bayağı bir sallanan beşik var ama onu da beğenmedi zilli.ben bir ara dondy(elektrikli) alacaktım ama kızım başka yerde sallanmıyor diye almadim.şu an yine ayakta sallıyorum
Uyusnd nrdevuyursa uyusn ya gun icnde is yapaniyrm hep kycaktayz

Akşam eşimin kuzeninin düğünü var. Düğün mevlütlü olacak. Oynama yok yani. Oğlumu götürmemin sakıncası olur mu? Aslında götürmeyecektim kalabalık nazar olur diye. Eşim götürelim dedi. Anneme bırakacaktım. Aslında bir yandan da bırakmak istemiyordum çünkü şimdi anneme bıraksam başka bir şeyde de kv ye bırakmak lazım :)

Ben her yere cocugumla gitme taraftariyim kucuklukten alistirmak gerek cnm yoksa ailecek gezmeler bi yerlere gitmeler zorlasir cocuklar her ortama girmeli bence artik 40lari da cikti

Yine de sen bilirsin cnm anne babasi olarak siz en iyisini bilirsiniz

Bizim esimizle mantigimiz biz nereye bebisimiz oraya her yere beraber gidelim hep beraber olalim

Bugun kac kez okumusumdur bilmiyorum. Sabah 8de uyandi 5dk once uyudu ve evde tekim emme sorunumiz var wcye gidiyorum aglama krizine giriyo cildircam valla. Bende uyuycam ins basimin agrisindan uyuyabilirsem. Memeyi de ewde uyduruk bi pompa var onla cektiriyorum bikac kez sut gelince ucuna baya suruyorum oyle aldi ama yine aglaya zirlaya.napicam bilmiyorum.bu saate kadar dayandim insallah bugun biberonsuz atlatabilirim.esim evde yok bugun kendi kendime care bulmaya calsiyorum
Off cnm kolay gelsin ya :( günü bitirmişsin zaten. O uyurken süt dolar. Aç kalkar emer inşallah . Pes etme Can'ım çok iyi gidiyorsun
Kızlarrr benim emzirmekten kamburum çıkacak dik duruş korsesi alsam bi faydası olurmu kullanan varmıı
Ben de aynı şeyi düşünüyorum

selam kızlar ne olur bılen yardımcı olsun benım 2 dusugum oldu daha sonra bu ay temmuz 25 adet oldum adetın 3 gunu yanı 2 gün önce beta hgc gebelık testı 4.20 cıktı adetım normalınden az gelıyordu adetım bıttı ve
bugun tekrardan gebelık testı yaptırdım 27.50 yukselmıs 2 gunde cok fazla deger arttı doktor cok ıyı dedı lakın oyle bır sıkıntı var bugun beta hgc le bırlıkte progteron testı yapıldı ve 0.68 cıktı ıntenette bussuru sey yazılo korktumm daha doktorada gosteremedm aradım ama ulasamadım acaba bu bebegmde dusucekmı sızce progestoron benım hamılelıgımı ne kadar etkıler korkmama gerek varmı gebelık testı bu kadar ıyı yukselırkennn bır dusugu daha kaldıramam dger hamılelıklermde hıc progestron testi yaptırmamıstm lutfen yardım edın

Dusuklerinin sebebi arastirildi mi? Gen testi yaptirdin mi? Kacinci haftalarda dusuk yaptin? Kanamali dusuk mu oldu kuretaj mi?

Kızlar ya benim bebiş aniden korkmaya başladı. Üstüne eğilsem, sesimin tonu biraz ince yada yüksek çıksa gözlerini Kocaman açıyor, kollarını ve bacaklarını de açıp ah ah ah ah diye ses çıkarıyor :KK43: neden acaba? Böyle bir şey yasayan oldu mu?

9ay 9ay gece gunduzu bnde oyleypiyrm ama yok uyumayan uyumuyor msdalh sxe
Uyuttuğun oda karanlık mı? Konuşuyor musun sallarken? Sallamak yerine sling alıp yürüsen? Sling'de inanılmaz çabuk uyuyorlar. Ben 8:30'da uyutmaya çalısmaya başladım, şimdi uyudu. Önce ninni ile kucakta gezerek uyuttum. 10dk sonra uyandı. Sonra da emzirerek uyuttum. İnşallah uyanmaz 3 saat.

Kızlar ya benim bebiş aniden korkmaya başladı. Üstüne eğilsem, sesimin tonu biraz ince yada yüksek çıksa gözlerini Kocaman açıyor, kollarını ve bacaklarını de açıp ah ah ah ah diye ses çıkarıyor :KK43: neden acaba? Böyle bir şey yasayan oldu mu?

Eğer bugün farklı bişey gormemisse ya da yuksekn ses duymadiysa nazar değmiş olabilir. Kucağında tut ve oksa. Öyle olunca eşime okuturum ben

Ben her yere cocugumla gitme taraftariyim kucuklukten alistirmak gerek cnm yoksa ailecek gezmeler bi yerlere gitmeler zorlasir cocuklar her ortama girmeli bence artik 40lari da cikti

Yine de sen bilirsin cnm anne babasi olarak siz en iyisini bilirsiniz

Bizim esimizle mantigimiz biz nereye bebisimiz oraya her yere beraber gidelim hep beraber olalim
Benim esim hicbiyere götürmüyor oglani ağlayacak diye

Eğer bugün farklı bişey gormemisse ya da yuksekn ses duymadiysa nazar değmiş olabilir. Kucağında tut ve oksa. Öyle olunca eşime okuturum ben
:( Babanesi geldi ya o kadar sallama desem de sallıyor. Hatta bugün kucağında zıplattı 7 haftalık bebeği :( Hemen müdehale ettim ama 2-3 kere yapmış bulundu. Acaba sallanmaktan mı korktu?
Yüksek ses duymadı ama iki gündür kv kp evde ya belki fazla hareket korkuttu. Ama en çok da benden korkuyor anlamadım :(
Felak nas okudum ama nazar için başka ayet var mı?

Uyuttuğun oda karanlık mı? Konuşuyor musun sallarken? Sallamak yerine sling alıp yürüsen? Sling'de inanılmaz çabuk uyuyorlar. Ben 8:30'da uyutmaya çalısmaya başladım, şimdi uyudu. Önce ninni ile kucakta gezerek uyuttum. 10dk sonra uyandı. Sonra da emzirerek uyuttum. İnşallah uyanmaz 3 saat.
Benimki bugun sling de basbasbagirdi. Çıkardım bende sonunda yaa

• Beğen
Reactions: 9ay
Back
X