2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Keyfi oyle istiyo beyfendinin :ıslık: bibeorn istiyo canim. Sabirsiz cok hemen emsin doysun istiyo cildiriyo.
Ayy bizimki gece oyle oluyo agzina loplop gelmesn kiyamet kopuyo
Inslalah duzelr hepsi
Alemsin var ya, sesli harfleri atlıyosun ya hızlı okuyamıyorum

Benimki de gündüzleri genelde öyle

Ya cocukla ugrasirken ne yazdigima bakmiyorum bile :)

Akşam üstü çay bahçesine gittik iki emme arası :) mıZırdanıp ağlayıp durmayınca emzik verdim. Emzik susturucu oluyor. Yoksa kucaktan inmez :) ama emzik düşünçk duruyor ağzından. Avent soothie kullanıyoruz. Değiştirsem mi acaba?

Ya benimki de ayni durumda.. Keyifli ve karni tok oldugu zamanlar vermeyi deniyorum israrla, ta ki sinirlenene kadar. Sinirlenince aliyorum agzindan. Sonra sakinlesince tekrar deniyorum. Umutluyum alacak emzigi :)
3tane oldu hicbirini almadi esim dalga geciyo buyuyunce kolye yaparsin diye. Ben bikre denerken kustu okadar almiyo yani. Ama bazen cok yoruluyorum devamli memede

Canimm seni cok seviyorum oncelikle bunu ne zamandir dicem diyemedim.sen gercektende nickin gibi super selmasin:) burda herkese harika destek oluyosun. Dediklerine gelince hepsinde haklisin. Cok sukurki ne kadar yorgun uykusuzda olsam bebegime catik kaslarla bile asla bakmadim sinirlenmedim sinirlenemiyorum yaramaza. Ve dedigin gibi bebegin ustunde etksii oldugunu biliyorim bunun.hamileykende cok dikkat ederdim stres yapicam herseyden kactim. Isten bunalicak gibi pldugumda streslenmemek icin rapor aldim kafa dinledim sirf bebegim huzurlu olsun diye.

Canımbenim sağol, ben de seviyorum be bi kaç gün yazmayanlari merak ediyorum.
Ve yapabileceğine inanıyorum,
Sen de inanmalisin pes etme,
Çaresiz kalan çocuk birgün boyu emer az az da olsa, başka bişey vermezsen.
Bugün akşam az mama verip uyumasini sağla amaç senin dinç olman. Yarının kararlı ve dinç olursan daha kolay geçecek..

3tane oldu hicbirini almadi esim dalga geciyo buyuyunce kolye yaparsin diye. Ben bikre denerken kustu okadar almiyo yani. Ama bazen cok yoruluyorum devamli memede

Canım her emzik farklı açıyla veriliyor.
Kimi dile hafif baski yapacak şekilde kimisi damaga doğru. Kimisi de rastgele verip sonra elinle tutarsan duruyor.

Kucağında emmiş ve dalarken işaret parmaginla yandan memeyi çıkarırken emziği yitiverip, önce elinle sonra memenle tutacaksin çıkmasın diye.
Hem fazla emip hazimsizlik çekmez hem de ilerde emzikle bi kiyafetini koklayarak kendi kendine uyuyabilir.

Kolye esprisi harika :)

Kızlar oğlum 22 günde 500 gr almış günde 2 defa 30 cc mamada veriyorum sütüm hiç çok olmadı ama bu kadarda yetersiz olduğunu bilmiyodum napıcam ben çok çaresizim yardım edin 3300 doğmuştu oğlum şuan 56 günlük 5400 kg
Bence sütün var canim.
Koşullarını bilmiyorum ama eğer sütün artmasını istiyorsan,

Emzirdikce, uyudukca, bol su ictikce ve bebeğini sevdikce çoğalır sütün.

Gündüzleri de bebeğinle uyumani tavsiye ederim. Geceleri karanlikta uyuyun bi de bi süre kucağında veya yanında uyut, şefkat büyümeye yardımcı olur. Konuş şarkı söyle onunla dans et.

Bana soğan bulgur irmik incir ve tavuk süt yapıyor. Hergün madensuyu da içiyorum.

En önemlisi moral. Kendine iyi bak canım

Canımbenim sağol, ben de seviyorum be bi kaç gün yazmayanlari merak ediyorum.
Ve yapabileceğine inanıyorum,
Sen de inanmalisin pes etme,
Çaresiz kalan çocuk birgün boyu emer az az da olsa, başka bişey vermezsen.
Bugün akşam az mama verip uyumasini sağla amaç senin dinç olman. Yarının kararlı ve dinç olursan daha kolay geçecek..
Canim ben anlamadim bu cocugu ne istiyo. Simdi tum gunumuzu anlatiyim.gece uyandi emdi guzelce sorun yok.sabah kalktik emdi. Gun boyu habire memeye yapisik gezdik sadece bikez yine ittirdi aglamaya basladi susturamadim biberonla azicik su verdim icti azicik sonra memeyi denedim aldi. Yine gun boyu surekli memede uyumak istedi biraz once yine krize grdi azcik biberon verdim iki kez cekti memeyi verdim biraz direndi aldi. Iki gundur gunduz hic uyumuyohep memede olmak istiyo uyuyakaliyo kucagmdan birakinca uuyaniyo gecicidr ins. Yapisik gezioz iki gundr

Canim ben anlamadim bu cocugu ne istiyo. Simdi tum gunumuzu anlatiyim.gece uyandi emdi guzelce sorun yok.sabah kalktik emdi. Gun boyu habire memeye yapisik gezdik sadece bikez yine ittirdi aglamaya basladi susturamadim biberonla azicik su verdim icti azicik sonra memeyi denedim aldi. Yine gun boyu surekli memede uyumak istedi biraz once yine krize grdi azcik biberon verdim iki kez cekti memeyi verdim biraz direndi aldi. Iki gundur gunduz hic uyumuyohep memede olmak istiyo uyuyakaliyo kucagmdan birakinca uuyaniyo gecicidr ins. Yapisik gezioz iki gundr
Bence çoğumuzunki böyle canım
Benim kızımda gündüz uyur uyanık ve sürekli aç

Doğum yapalı 52 gün oldu hala kanamam var
Burda yazan arkadaşlar vardı aynı durumda olan normal mi kızlar bu kanama
Bide göbeğim iyice şişti gibi benim

Kızlar ya benim bebiş aniden korkmaya başladı. Üstüne eğilsem, sesimin tonu biraz ince yada yüksek çıksa gözlerini Kocaman açıyor, kollarını ve bacaklarını de açıp ah ah ah ah diye ses çıkarıyor :KK43: neden acaba? Böyle bir şey yasayan oldu mu?
Bebegin buyudukce algilari ve farkindaligi artiyor bu nedenle bazi uyaranlar ilk etapta fazla geliyor olabilir. Tabi sadece bir tahmin :) biseyi yoktur insallah annesi zaman zaman benimkinin de neyden korkacagi belli olmuyo aciveriyo kollarini gozler kocaman oluyo :) hemen ellerinden tutup sakinlestiriyorum.

Back
X