- 22 Ekim 2015
- 1.361
- 1.622
- 133
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #47.621
Canm bizimkide almıyodu annem çok tavisye edilmez ama reçele batıra batıra alıştırdıOglum emzik almiyo yaa napabilirim bi akil verin lutfennnnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm bizimkide almıyodu annem çok tavisye edilmez ama reçele batıra batıra alıştırdıOglum emzik almiyo yaa napabilirim bi akil verin lutfennnnn
Canm kauçuk dene almadıysa ben anca onu tutturduöAkşam üstü çay bahçesine gittik iki emme arası :) mıZırdanıp ağlayıp durmayınca emzik verdim. Emzik susturucu oluyor. Yoksa kucaktan inmez :) ama emzik düşünçk duruyor ağzından. Avent soothie kullanıyoruz. Değiştirsem mi acaba?
Kauçuk emzik dene3tane oldu hicbirini almadi esim dalga geciyo buyuyunce kolye yaparsin diye. Ben bikre denerken kustu okadar almiyo yani. Ama bazen cok yoruluyorum devamli memede
Canm artarsa ve ağrın olursa dr.a git ben 60. Günümdeyim kahve akıntı geliyo son 10 gündür bitmedi bi türlüDoğum yapalı 52 gün oldu hala kanamam var
Burda yazan arkadaşlar vardı aynı durumda olan normal mi kızlar bu kanama
Bide göbeğim iyice şişti gibi benim
Arada adet sancısıymış gibi geliyor ama uzun süreli değil 5 dk falanCanm artarsa ve ağrın olursa dr.a git ben 60. Günümdeyim kahve akıntı geliyo son 10 gündür bitmedi bi türlü
Benimde devam caim 47 gun olduDoğum yapalı 52 gün oldu hala kanamam var
Cok garip huylari cikti anlayamiyorum artik ne istiyodlrsordn canm biz hergün öyleyiz ama bi çözüm buldum arabasına bindirip dışarı çıkıyoruz orda uyuyo 40-50 dk o bile yetiyo onun dışında uyku yok uyusada 5-10 dk birde akşam 7-30--9.30 arası felaket ağlıyo ne yapsam susmuyo 9.30 da uyuyo artık belim kırılıyo. İlk bende benmki anormal diyordum ama burayı okuyunca çoğu bebek aynı
Ya bunu vermemekte haklısınE iyi o zaman kalsin paketler 2. Cocuga ben cimriyim biraz vermiyorum bak kimselere![]()
Cnm nasıl oldu bebiş geçti mi? Biz de bu cumartesi ilk aşıları olacağız. Çok heyecanlıyım@semurcanBalkizin_Annesi @Sirinemm_lina
superselma yanıtlarınız için çok teşekkür ederim. Bu durumun kalıcı olmasından çok korkuyorum. Aşı yerleri normal, belli bile değiller, herhangi bir inflamasyon yok. Normal besleniyor ağlamadığı zaman doğru düzgün emiyor ama ağladığı zaman tutmuyor memeyi. Bir de emmek için emiyor bu sabah yutmuyor ağzındaki sütleri çıkartıyor.
Bizim evde su an 5 tane emzik var :) henuz hicbirini istahla emmedi..3tane oldu hicbirini almadi esim dalga geciyo buyuyunce kolye yaparsin diye. Ben bikre denerken kustu okadar almiyo yani. Ama bazen cok yoruluyorum devamli memede
Canim ben anlamadim bu cocugu ne istiyo. Simdi tum gunumuzu anlatiyim.gece uyandi emdi guzelce sorun yok.sabah kalktik emdi. Gun boyu habire memeye yapisik gezdik sadece bikez yine ittirdi aglamaya basladi susturamadim biberonla azicik su verdim icti azicik sonra memeyi denedim aldi. Yine gun boyu surekli memede uyumak istedi biraz once yine krize grdi azcik biberon verdim iki kez cekti memeyi verdim biraz direndi aldi. Iki gundur gunduz hic uyumuyohep memede olmak istiyo uyuyakaliyo kucagmdan birakinca uuyaniyo gecicidr ins. Yapisik gezioz iki gundr
Canim ben anlamadim bu cocugu ne istiyo. Simdi tum gunumuzu anlatiyim.gece uyandi emdi guzelce sorun yok.sabah kalktik emdi. Gun boyu habire memeye yapisik gezdik sadece bikez yine ittirdi aglamaya basladi susturamadim biberonla azicik su verdim icti azicik sonra memeyi denedim aldi. Yine gun boyu surekli memede uyumak istedi biraz once yine krize grdi azcik biberon verdim iki kez cekti memeyi verdim biraz direndi aldi. Iki gundur gunduz hic uyumuyohep memede olmak istiyo uyuyakaliyo kucagmdan birakinca uuyaniyo gecicidr ins. Yapisik gezioz iki gundr
Güzel kızıma ilk defa tek başıma banyo yaptırdım
Bebeğim 56 günlük![]()
Hiç ara verdin mi eğer ara verdiysen tekrar başladıysa adetin başlamış oluyormuş ama artma ve ağrı olursa dra git dedi hemşirem içinde parça kalmış olablir dediArada adet sancısıymış gibi geliyor ama uzun süreli değil 5 dk falan
Hakikatten bitmedi bir türlü bu socak havada kaç aydır
Cnm benim 30. Güne kadar kanamam azalarak devam etti. 43. Güne kadar hiç gelmedi. Ama ondan beri 3-4 günde bir sadece peçeteye gelecek kadar pembe kırmızı kanamam var. Her defasında adet sanıyorum ama ertesi güne geçiyor. Zaten adet olsa 3-4 günde tekrarlamaz. Sence bu ne? Çok inceden bir sancı da var kasıklarımdaHiç ara verdin mi eğer ara verdiysen tekrar başladıysa adetin başlamış oluyormuş ama artma ve ağrı olursa dra git dedi hemşirem içinde parça kalmış olablir dedi
Canım nerede ve nasıl yaptırdın?Güzel kızıma ilk defa tek başıma banyo yaptırdım
Bebeğim 56 günlük![]()
Duşa beraber mi girdimiz? Nasıl hem tutup hem yıkadın?Bendeee ilk defa bugün yıkadım :)
Hatta kızımla birlikte banyo yaptık
Benim de var ve benim de şiş. Çözemedim ben de ne oluyor. 54. GünümDoğum yapalı 52 gün oldu hala kanamam var
Aynı 5-6dan sonra Bi çıldırma geliyordlrsordn canm biz hergün öyleyiz ama bi çözüm buldum arabasına bindirip dışarı çıkıyoruz orda uyuyo 40-50 dk o bile yetiyo onun dışında uyku yok uyusada 5-10 dk birde akşam 7-30--9.30 arası felaket ağlıyo ne yapsam susmuyo 9.30 da uyuyo artık belim kırılıyo. İlk bende benmki anormal diyordum ama burayı okuyunca çoğu bebek aynı
Canım nerede ve nasıl yaptırdın?