Doğum yapalı 52 gün oldu hala kanamam var
Burda yazan arkadaşlar vardı aynı durumda olan normal mi kızlar bu kanama
Bide göbeğim iyice şişti gibi benim
Benim de 50günü geçmişti ama kanamadan ziyade hafif pembe somon rengi gibiydi. Geçti. Umarım senin de yakinda geçer.
Cnm benim 30. Güne kadar kanamam azalarak devam etti. 43. Güne kadar hiç gelmedi. Ama ondan beri 3-4 günde bir sadece peçeteye gelecek kadar pembe kırmızı kanamam var. Her defasında adet sanıyorum ama ertesi güne geçiyor. Zaten adet olsa 3-4 günde tekrarlamaz. Sence bu ne? Çok inceden bir sancı da var kasıklarımda
Sancı üşütmeden de olabiliyor, uzun pijamayla yatıyorum, balık ya da maya kokusu var mi?
Duşa beraber mi girdimiz? Nasıl hem tutup hem yıkadın?
Ya ben de yalnız yıkamak istiyorum ama uygun bir yöntem bulamadım
Benim ilk kızımı büyüttüğüm evin lavabosu geniş ve yataydı. İçine havlu serip yıkardım.
Bazen de fileli kuvetinde yıkardım.
Suyu guzel ayarlanıyor ve eşya koyacak yeri var diye kuvetinde mutfak tezgahinda bile yikadigimi hatırlıyorum. 6aylık olduktan sonra mama sandalyesinde yıkadığım oldu. Ama en çok eşim tuttu ben yıkadim. Bu minigi de öyle yapıyoruz.
Aynı 5-6dan sonra Bi çıldırma geliyor
Aynen. Biz dışarı çıkıyoruz ağaçları seyrediyor. Millet seviyor susuyor.
Duşakabin içine yere küvetini koydum, içine file gerdim filenin üzerine yatırdım, ben de zemine oturdum, kovaya su doldurmadim ben fıskiyeyi akışı en yumuşak hale getirdim (başlığı ayarlanabiliyor) bi elimde sürekli fıskiyeden su tutarken diğer elimle vucudunu saçını şampuanladım çok da rahat oldu bir kere de yüz üstü çevirdim öyle işte :))
Ben soyunmadım ve ben banyo yapmadım hiç ıslanmadim yani fıskiyeden akan su zaten küvetin içine doldu, hani file de yukarıda kaliyor ya küvetin için yatırmıyorsun bebişi fileyi takıyorsun havada kalıyo bebiş sen de aldın mı o filelerden?
O fileler gerçekten kullanışlı. 3. Çocukta eskiyor ama :) burda migros ve carrefoura gittim bulamadım. Internetten alsam dedim sonra vazgeçtim. Büyüyor artık.
Benim bebiş de en son 15 sularında uyanıyor sonra gece 3 veya 4te anca uyuyor gün içinde uyutmaya çalışıyorum ama.. anca bu saatte uyuyor bu saate kadar uyanık olması zararlı mıdır? Günün yarısını uyanık geçiriyor. Ne yapıp edip uyutmam mı gerek gün içinde?
Supurge, sac kurutma sesi, 90 min womb, white noise, ninni fln bunlar ise yaramıyor
Bizimkilerde aynı bi uyuyor bi uyanık. Önemli olan hiç uyumadan azami ne kadar uyanık kalıyor?
Derin uyumasa bile 5-10dk uyumak yorgunluğunu alıyor.
Artık gündüz uzun uyku sayısı 3e düşebilir.
Zamanla sabah uykusu ve öğlen uykusu olarak 2ye düşecek.
Sabah uykusundan once biraz oyalayip uzun uyumasini saglayabilirsin.
Öğlen uzun uyuması için evde gezdirmen oyalaman gerekebilir.
Gece de 8den veya 9dan sonra ışıkları kapatıp okşayarak uyumasını bekleyebilirsin.
Ben henüz arabayı evde kullanıyorum Dışarı çıkarmıyorum arabayi temuz kalsın evde ben nereye o da benimle..
Madensuyu iyimi asitli diye korkuyorum icmeye
Madensuyunu gittiğim doktorlar günde en az 2 tane önerdiler.
Emzirirken ve terlerken çok mineral kaybediyoruz.
Süümüzün kaliteli olması için icmeliyiz.
Hazmi da kolaylaştırıyor. Hergün tüketiyorum. Asitli ama bikarbonat da var, phı dengeler diye düşünüyorum, mide için de iyi.
En çok asit şeker ve şekerli besinlerde.