- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.431
- 198
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #47.701
Yarim fitil atsaydn bn oyle yapicam haftaya bgn bizimde asimiz var2.ay aşısını da olduk korkuyorum ateşi çıkacak diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarim fitil atsaydn bn oyle yapicam haftaya bgn bizimde asimiz var2.ay aşısını da olduk korkuyorum ateşi çıkacak diye
Sirtina kucuk yastkl desteklw bn oyle yapiyrmOğlum gece hep yan yatırsam da fıkır fıkır sırt üstüne dönüyor. Kollar havada. Kundağını da açınca hemen yukarı kaldırıveriyor öyle uyumayı seviyor. O yüzden kundaktan hoşlanmıyor sanırım :) ben de hiç kundak yapmıyordum ama bir ay bittikten sonra başladı bu durum yapmaya başladım :/ her zaman da yapamıyorum zaten istemiyor. O zaman bırakıyım ben de yapmayı.
Bebeğin mutlu olduğunu nasıl anlarız canım? Benimki huzursuz ama gaz sıkıntı sanırım. Sürekli bir gaz çıkarmaya çalışma halinde. Zinco veriyorum ama işe yaramıyor mu bilmiyorum. Biraz da kucağa alıştı sanırım ondan mı yattığı yerde mızırdanıyor.A Alwayshappygirl canım peki o zaman başka sorular soralım bulalım birşeyler:
Çok kusuyor mu?
Sürekli memede zaten seninki, sence bebeğin nasıl, mutlu mu rahat uyuyor mu?
Bebeğin boyu uzamış mı, kasları gelişmiş mi sence? Iyiyse takma her bebek obur olmaz ki.
Senin beslenmen nasıl sence,
her ne kadar su, uyku ve mutluluk süt yaparsa da diyet yapıyor musun acaba?
Sütün yag oranı düşük mü acaba? Hominigirtlak yemek de kaliteyi düşürür.
Uykusu nasıl, karanlıkta uyuyor mu?
Yanında mı besiginde mi?
Çok ağlar mi?
Ona şarkılar söyleyip onunla dans eder misin?
Ritim algısı ve şefkatle gelişimi güzel olur.
Herşey normalse bünyesi bu kadar demekki deyip keyfine bak canım moralini bozup güzelim sütunu etkileme, benim teyzemin kızı az emermis az yermiş zayıftı, sonra çocuklukta bi fırladı boy 1.78cm, böyle kalmaz yani..
Yastıkları kafasının üstüne çıkarıyor :):) ben de büyük havluyu rulo yapıp koydum arkasına ama yine düzeliyor benim sıpa :):)Sirtina kucuk yastkl desteklw bn oyle yapiyrm
Eskiden daha koyuydu şimdi açık grii gibi canım. Görenler ela olacak diyor ama bilmiyorum :):)Kızlar bebişerin gözleri hala gri mi?
Evet canm annem batırdıDün aldik nuk kaucuk. Her agzina verdigindemi batirdin recele canim
Valla bence görün derim ben evet adet tekrarlmax ama benmkide adet değil bnce kan yok kahve leke sürekliCnm benim 30. Güne kadar kanamam azalarak devam etti. 43. Güne kadar hiç gelmedi. Ama ondan beri 3-4 günde bir sadece peçeteye gelecek kadar pembe kırmızı kanamam var. Her defasında adet sanıyorum ama ertesi güne geçiyor. Zaten adet olsa 3-4 günde tekrarlamaz. Sence bu ne? Çok inceden bir sancı da var kasıklarımda
Demek donem donem hepsi oluyo benimki bugun uyuyo cok sukur iki gundur cok garipti gercekten. Gecici canim ins hep boyle degilse tabi. Benimki uyurdu iki gun degisti huyu simdi cok sukur normale dondu.suan geziyoz disrda o uyuyo :)Bnmm kız dün 15 saat boyunca hiç uyumadı sakinleştirip memeyi alıyordu uykuya dalamadı bi türlü akşam 22:30 da zor uyudu gece 4 e kadar uyanmadı
İyi çok şükür sevindim cnm bizimki de bugün iyi gibiDemek donem donem hepsi oluyo benimki bugun uyuyo cok sukur iki gundur cok garipti gercekten. Gecici canim ins hep boyle degilse tabi. Benimki uyurdu iki gun degisti huyu simdi cok sukur normale dondu.suan geziyoz disrda o uyuyo :)
Bebeğin mutlu olduğunu nasıl anlarız canım? Benimki huzursuz ama gaz sıkıntı sanırım. Sürekli bir gaz çıkarmaya çalışma halinde. Zinco veriyorum ama işe yaramıyor mu bilmiyorum. Biraz da kucağa alıştı sanırım ondan mı yattığı yerde mızırdanıyor.
Anladım cnm.bende de pko var aslındaCnm yaparsa karma ateş yapabilir ama sen rahat ol çoğunda olmuyor.
o neden :)
Ya bende endonetriosis var. Adet olunca aktifleşiyoradet olmaya başlarsam acilen ikinciyi yapmam lazım. Yumurta kalitesini düşürüyor, içerdeki ortamı bozuyor, Bebek tutunamıyor yoksa...
Yeğenimde dil altı bağı vardı.dil altına baktınız mıKizlar benim oglan hic duzgun ememiyor. Her tutkunmadi degsiik degisik sesler cikariyor buda efektif emmesini engelliyor. Kuzenimin cocugunu da emzirdim o daha kucuk olmasina ragmen cuk cuk emdi guzelce. Annemgilde benim oglanin damaginin düşük olduğunu söylüyorlar. Ondan ememiyormus. Bunu daha once duydunuz mu?
Benim kızımda sabahları çok neşeli oluyorUyandığında günaydın uyandin mi seeen?
Nerden geldin? hosgeldin, diyorum bunları ben derke gülerek bakıyor. Uyanırken gazı yoksa seslenerek uyanıyor. kendisiyle konuşan olduğunda gülücükler atar.
Benimki de kucakci koyar koymaz ağlıyor bazen nazli nazlı. Kalabalikta tatli tatlı sevilmeyi seviyor ama gürültülü yüksek sesli ortamda, sıcaklayinca, klimadan üşüyünce hiç durmuyor. Ayağında hep çorap oluyor.
Babasını kardeslerini taniyor ve onlara gülümsüyor.
Şunu da yazamadan geçemeyeceğim, ev işlerini senin sayende elime almıştım çok korkuyordum dikislerden, sen yaptıklarını yazınca ben de başladım ve kendimi daha iyi ve zinde hissetmeye o zaman başladım. Allah razı olsun. Bi de9ay ve
Mandalinam07 mesajlari cesaret berdi o zaman. Herkesten Allah razı olsun
Anladım cnm.bende de pko var aslında
Neden, göbek gider zayıflarım diye adet olsam demiştim.superselma zayıflanmıyor mu
Yeğenimde dil altı bağı vardı.dil altına baktınız mı
Merhaba kizlar. Sizlere bi sorum olacak, ozellikle calisan anneler. Ben 23 mayis ta 37 haftalikken dogum iznine ayrildim, son 3 haftaya kadar calistim.9 haziran da dogum yaptim ve 12 eylülde dogum sonra si raporum bitiyor. Yanliz dogum oncesi raporum un ucreti halen tarafima yatmadi. Isverenim raporumu onayladigini belirtiyor ve bununla ilgili ekran görüntusunu de tarafima paylaşti ama sgk tarafinda bi türlü ilerleyemiyorum. Bu sekilde benzer tarihlerde dogum yapan ve halen odemesini alamayan arkadaslar var mi merak ettim.sorun bende mi:/
Canim doktor muayenede bakmisti yok demistiAnladım cnm.bende de pko var aslında
Neden, göbek gider zayıflarım diye adet olsam demiştim.superselma zayıflanmıyor mu
Yeğenimde dil altı bağı vardı.dil altına baktınız mı
Bi fikrim yok Sgkya sormak gerekA Alwayshappygirl arkadaşımız belki cevap verebilir
Keşke ama diyen olmadı aşıdan sonra calpol içirdimYarim fitil atsaydn bn oyle yapicam haftaya bgn bizimde asimiz var
Aynı beni anlatmışsın canım..ben ütü de yapamıyorumKizlar gunluk ev islerini nasil yapiyosunuz yaa.
Ben bir kap yemek yapsam gunu kurtarmis oluyorum. Sabah ilk isim lavabolari temizlemek oluyo
O sirada bebisim uyanmis gulucukler sacio
Onu besiginde donencelere birakip dandini olan evi toparliyorum heryer bebek esyasi oluyor aksamdan.
Eger duruyorsa cornflex yiyom apar topar tabi o sirada huzursuzlugu basliyor
Hergun yumurtali peynirli kahvalti yapicam diyorum niyette kaliyo hep.
Gun icindeki uykusu hep boluk boluk oluyo.
Yemegin soganini kavuruom aglio kapatiom ocaga sonra devam ediom.
Iki gundur hele cok mizmiz gazi cok birde gazini tam cikaramazsam beslenmeden sonra o gaz kusturuyo onu . Bi sefer kusuyor
Utu desen sadece bebegimin kiyafetleri ile esimin haftada 5 gomlegini utuluom