2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar alemonaorganics'ten alışveriş yapamanızı tavsiye etmem çünkü maalesef kazıklandım. Ürünlerini çok beğendiğim için yüklü bir miktarda alışveriş yapmıştım. Faturada banka komisyonu diye ayrı bir ücret çektiklerini gördüm. Kendilerinin bankalar ile olan anlaşmalarından dolayı bankaların onlardan aldığı komisyonu müşteriden alıyorlar. Mesela benim yaptığım ödemeyi hemen hesaplarında görmek için bankaya fazldan komisyon ödemeyi taahhüt ediyorlar ve o parayı da son anda çaktırmadan faturanıza ekliyorlar.
PembeLokum PembeLokum canım sen de faturanı bir kontrol et.
Yaptığım alışverişin yanında komisyon devede kulak kalır ama buna kazıklama dendiği için ben bir daha bu firmanın hiç bir ürünü almayacağım.

Kızlar alemonaorganics'ten alışveriş yapamanızı tavsiye etmem çünkü maalesef kazıklandım. Ürünlerini çok beğendiğim için yüklü bir miktarda alışveriş yapmıştım. Faturada banka komisyonu diye ayrı bir ücret çektiklerini gördüm. Kendilerinin bankalar ile olan anlaşmalarından dolayı bankaların onlardan aldığı komisyonu müşteriden alıyorlar. Mesela benim yaptığım ödemeyi hemen hesaplarında görmek için bankaya fazldan komisyon ödemeyi taahhüt ediyorlar ve o parayı da son anda çaktırmadan faturanıza ekliyorlar.
PembeLokum PembeLokum canım sen de faturanı bir kontrol et.
Yaptığım alışverişin yanında komisyon devede kulak kalır ama buna kazıklama dendiği için ben bir daha bu firmanın hiç bir ürünü almayacağım.

Cnm ben faturaya bakmistim ama dikkat etmedim bi farklilik gormedim faturayi da attim sonradan ya komisyon ucreti ne kdr kesmisler ki?

Cnm ben faturaya bakmistim ama dikkat etmedim bi farklilik gormedim faturayi da attim sonradan ya komisyon ucreti ne kdr kesmisler ki?
İnternet sitelerinden hesabına girip bakabilirsin. Siparişlerim bölümünde görünüyor. 5 TL çekmişler. Muhtemelen alışverişinle doğru orantılu. Çok değil ama çok samimiyetsiz bir davranış. Yüzlerce mağazadan alışveriş yapmışımdır hiç biri banka komisyonunu müşteriden almaya kalkmadı.

Kizlar Merhaba, bayadir yazamiyorum. Ama sizi takip ediyorum ve bilgi ediniyorum sayenizde.

Bebebisle tatile cikan varmi aranizda?
Ben esim ve kizimla bu ayin sonunda Antalya ya otele gitcez bir haftaligina ve ozaman bebisimiz 2,5aylik olmus olacak. Sizce klima dan ve ordaki aşırı sicaktan hastalanirmi?

Biz de kurbanda tatile gidecegiz bebegim 3 ay 1 haftalik olacak o zamana ben de dusunuyorum bebegimi nasil korusam diye

Cunku otelde ic mekanlar klima yuzunden soguk olacak disarisi da cok sicak olacak bir sicak bir soguk havaya maruz kalacak bebis ya..

İnternet sitelerinden hesabına girip bakabilirsin. Siparişlerim bölümünde görünüyor. 5 TL çekmişler. Muhtemelen alışverişinle doğru orantılu. Çok değil ama çok samimiyetsiz bir davranış. Yüzlerce mağazadan alışveriş yapmışımdır hiç biri banka komisyonunu müşteriden almaya kalkmadı.

Daha once hic boyle biseye dikkat etmemistim cnm sen iyi dikkat etmissin:)

Ig hesaplarina yaz istersen hos bir davranis degil yaptiginiz diye icinde ukte kalmasin

Kizlar sizi okudukca hic bisey yapamadigimi anliyorum. Ben haftada yada 2 haftada 1 ütü yapiyorum. 2 gune 1 ancak yemek yapiyorum onuda tam bilemiyorum yapamiyorum zaten. Supurmeyi annem geliyor arada o yapiyor silme de ayni şekilde. Ben anca cocuk bakıyorum yaa baska bisey yok bende.
Bnde ayniyim hic yemek yapmiyorum annem yada ablam getieiyo kahvalti zor hazirliyrm biri gelirse evi supuruyorum gece camasr asiyorm gece topluyrm esim gelince utu yapamiyorum

Ben hic yemek yapmıyorum her akşam dışardan yiyoruz ya da annem yapıyor

Ev işi konusunda da çok vasatım kafama estikçe evi süpürüyorum ve vileda yapıyorum gayet tembel bi anneyim :)

Bebiş uyuyunca film filan izliyorum ben ya kalkıp iş yapmak istemiyor canım

Sabah kahvaltıda da tost ya da yumurta

Günde 2 öğün anca yiyoruz

Ve genelde geceleri McDonalds a gidiyoruz bebiş uyumuyor geceleri arabada uyuyor biraz hiç değilse :)

Biz de kurbanda tatile gidecegiz bebegim 3 ay 1 haftalik olacak o zamana ben de dusunuyorum bebegimi nasil korusam diye

Cunku otelde ic mekanlar klima yuzunden soguk olacak disarisi da cok sicak olacak bir sicak bir soguk havaya maruz kalacak bebis ya..
Aynen oda var tabi. Bide havadegisimine ugricak bebisler. Insallah hastalanmazlar.

Kizlar Merhaba, bayadir yazamiyorum. Ama sizi takip ediyorum ve bilgi ediniyorum sayenizde.

Bebebisle tatile cikan varmi aranizda?
Ben esim ve kizimla bu ayin sonunda Antalya ya otele gitcez bir haftaligina ve ozaman bebisimiz 2,5aylik olmus olacak. Sizce klima dan ve ordaki aşırı sicaktan hastalanirmi?
Bende çok istiyorum ama cesaret edemiyorum , eşimde işkenceye dönüşür , gitmeyelim diyor , günü birlik gezelim diyor , benim bi Arkadaşımın beneğinde geçen yıl 4-5 aylıkken gitmişlerdi, havuz suyundan alerji olmuştu bebek , tatilden geldiklerinde Bebeğin her yeri kızarıktı...

Ben hic yemek yapmıyorum her akşam dışardan yiyoruz ya da annem yapıyor

Ev işi konusunda da çok vasatım kafama estikçe evi süpürüyorum ve vileda yapıyorum gayet tembel bi anneyim :)

Bebiş uyuyunca film filan izliyorum ben ya kalkıp iş yapmak istemiyor canım

Sabah kahvaltıda da tost ya da yumurta

Günde 2 öğün anca yiyoruz

Ve genelde geceleri McDonalds a gidiyoruz bebiş uyumuyor geceleri arabada uyuyor biraz hiç değilse :)
Bizimde pek farkımız yok aslında, yarın 15 Kişilik grup gelecek ev şu an dindan resmen...ben gebelikten bu yana ilk defa McDonalds a gittim , çok tuhaf hissettim kendimi , barbekü sosu özlemişim resmen :)

Kizlar gunluk ev islerini nasil yapiyosunuz yaa.
Ben bir kap yemek yapsam gunu kurtarmis oluyorum. Sabah ilk isim lavabolari temizlemek oluyo
O sirada bebisim uyanmis gulucukler sacio
Onu besiginde donencelere birakip dandini olan evi toparliyorum heryer bebek esyasi oluyor aksamdan.
Eger duruyorsa cornflex yiyom apar topar tabi o sirada huzursuzlugu basliyor
Hergun yumurtali peynirli kahvalti yapicam diyorum niyette kaliyo hep.
Gun icindeki uykusu hep boluk boluk oluyo.
Yemegin soganini kavuruom aglio kapatiom ocaga sonra devam ediom.
Iki gundur hele cok mizmiz gazi cok birde gazini tam cikaramazsam beslenmeden sonra o gaz kusturuyo onu . Bi sefer kusuyor
Utu desen sadece bebegimin kiyafetleri ile esimin haftada 5 gomlegini utuluom
Daha şimdi oturabildim
Sabahları hah şimdi uyusun bende biraz kestireyim diyorum uyutana kadar bi bakıyorum saat öğleni bulmuş
Kimi zaman öğlen 2 de kahvaltı yapıyorum hatta çoğu zaman :)

Bu cocuk uyumuyoooooo
Gozundende uyku akiyo

Bugün benimki de zor daldı. Akşam hiç ses istemiyor. Gündüz de rahatsız oluyor. Geçen hafta komşum cati yaptırıyordu, kaynak sesinden uyanip durdu. 2-3gündür de evin karşısındaki eski okul binası yıkılıyor ondan uyuyamadi bu türlü.

Back
X