2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Canım ben de aşıları karşıyım eşim de destekliyor Ama bir türlü cesaret edemiyorum ve doktorlarla inatlaşmaktan yoruldum. Hepatit b yaptırmadım. Rota ve ağızdan çocuk felci de yaptırmayacağım. Ama doktor iki gün sonra verem aşısı için çağırdı hem de daha iki ayı dolmadı . Halbuki ilk gittiğimizde önce karma yapıp veremi üçüncü ayı geciktirmeden yaparız diye konuşmuştuk. Bir kutu ilaç açtığında 20 bebeğe birden yapmak zorunda imiş 10'un için bizi çağırıyor. Aşı konusunda azda olsa anlaştığım tek doktor bu olduğu için mecbur gideceğim Ama çok mutsuzum.

Tabii ki tümden aşılara karşı değilim sadece bu kadar erken bu kadar fazla aşının yapılması doğru bulmuyorum heleki bu kadar çok şüphe varken
Sen aşı yaptırmadığın Zaman 1000 lira kesiliyormuş aile hekiminin maaşından bana öyle dedi. En azından 6 aylık olduktan sonra yapılsa bu aşılar diyorum ben de hem de aynen dediğin gibi taksit taksit olsa. Küçücük bedenlere bu kadar şeyi bir anda yüklemek doğru değil

Canım morhipodan simms marka emzirme t-shirtlerine bak. Onlardan önce atletle emziriyordum. Terleyip sonra terimin üstümde soğumasından her yerim ağrıyordu. 2 kere hasta oldum. Şimdi 5 tane ondan aldım, değiştire değiştire giyiyorum. Mavi, gri ve mercan aldım her şeyle uyuyor. Biri geldiğinde içine atlet giyip ped koyuyorum uçlarını %90 gizliyor. Çapraz olanı rahat gelmedi bana aldım iade ettim. Klasik modelini al çok rahat edersin. Kumaşı da çok iyi.
Ya bu tisortler gercektem guzele benziyo. 2 tane siparis ettim bakalim begenirsem bikac tane daha alicam. Sagol canim :)

baldamlasxixmelis baldamlasxixmelis
Evet çok kilo verdim çok kustum, sürpriz bi gebelikti belki de gebelik depresyonundaydım.

9ay 9ay A Alwayshappygirl
Aşı konusunda, hasta olma ihtimalini düşününce, teslim oluyorum, çünkü tedbirli olmak lazım.
Hasta olsa bile en azından vücudu aynı antikoru üretip daha kolay atlatabilir ve tedaviye daha kolay cevap verir diye düşünüyorum

@Yazkadini ne alemdesin hic gelmiyorsun

Bebekle uğraşıyorum herkes gibi.
Kızım salı günü 2 aylık oluyor. Kontrolü aşıları var. Şu aralar süt stoklamakla meşgulum. Bayramdan sonra işe başlayacağım, tabi yıllık izin alabilirssm ekimde başlayacağım. Bu yüzden sürekli süt sağıp biriktirmeye çalışıyorum bu aralar.
Uykusuzuz, yorgunuz ama çok mutluyuz.
Sen nasılsın? Gülsima nasıl?

Yanliz ben aylik almayi talep ettim.yani dogum sonrasi toplu almayi degil.dolayisiyla dogum oncesi rapor parasinin yatmis olmasi gerekiyor.işyerinde dogum iznine ayrilan tum arkadaslarin boyle olmustu
Devlete oyle bi talep mi varmis? Ben hic duymadim sirketle anlasanalr var ama devlete oyle bisey oldugunu bilmiyordun

zeyzey3428 zeyzey3428 yapan da bir yapmayan daaaaaa kendimizi hırpalamaya değmez! Madalya mı takmışlar analarımıza ? Belleri fıtık olmuş boyunları fıtık olmuş anca
Aynen cnm dgru dedin. Cok sukur kocam sikayet etmiyor ama gunah uzuluyorum adam isten gelmis yemek yok evde hergunde menemen olmuyoki

slm kızlar yoğun istek üzerine bi yoklama vereyim :)))
iyiyim eşim subay biliyorsunuz en son ankarada kursta mahsur kalmıştı. geçen perş akşamı döndü iyiyiz çok şükür.
biraz onunla vakit geçirdik. tayinimiz çıktı ama lojman henüz çıkmadı. eşimin gidip başlaması gerekiyor. dolayısı ile eşimin alabildiği izinde evi kabaca toplayıp memlekete geldik. yaylada kyınvalidemdeyiz. yarında benim aileme geçicez. eşim bizi bırakıp döncek. lojman çıkana kadar biz antalya da ailemde eşim ağrı da mesaide olacak. daha kavuşaman ayrılık yazılmış bize yahu :))
bu arada ücretsiz izin dilekçemi verdim. müsait olunca döncem yine inş sahalara :)) görüşürüz.

Anladım canım sağ ol verem aşısı yüzünden banyo yaptırmayın diyorlarmış aşı yerinin üç gün ovulmaması lazım mış 10'un dışında başka bir kısıtlama yok. İkinci ayda kaç tane aşı oldu
Hatta bize 3 gün sonra yaptırdığımizda da kolunu ovmayın dedi.
Maalesef 2 bacak,1 kol cnm.bacaklar değil de kolda (bir de derinin altına yavaş yavaş yaptılar sanırım) ağlamaktan mahvoldu kuzum

Kızlar bebemi emzirdim çıktım dışarı yemek yeme kaçamağı yapioz ankara sokaklarina attım kendimi tıpkı bebikim yokken ki rahatligim da . Kuzum ama o kadar tatliydi ki bırakırken içim gitti. Neyse geceyi çok uzatmadan geri dönsek barı.
Bu arada bıraktım derken ananesi evde :KK66:
Biz de önceli gün ilk defa anneme bırakıp benim için alışverişe çıktık eşimle..aklım hep ondaydı gözüm birşey görmedi bulamadım da birşey zaten kendime diye çıktım bebeğime kıyafet aldım döndüm:)

Bebekle uğraşıyorum herkes gibi.
Kızım salı günü 2 aylık oluyor. Kontrolü aşıları var. Şu aralar süt stoklamakla meşgulum. Bayramdan sonra işe başlayacağım, tabi yıllık izin alabilirssm ekimde başlayacağım. Bu yüzden sürekli süt sağıp biriktirmeye çalışıyorum bu aralar.
Uykusuzuz, yorgunuz ama çok mutluyuz.
Sen nasılsın? Gülsima nasıl?

Biz de iyiyiz cnm cok sukur dedigin gibi uykusuz, yorgun, daginik, duzensiz ama.cok mutluyuz:)
Yillik izin alabilirsin umarim cnm ekime kadar izin cok iyi olur

_peri_ _peri_ valla biz reçelle alıştırdık bişey yapmıyosunki ucundam dokunduruyosun komple emziği sokmuyosun yoksa öğütemez tabi yararlı bişey değil ama zaten 3 günde tutturduk biz reçelle
Cok karasizim yaa kustugundan beri korkuyorum vermeye ama emmeye cok meyilli elini emiyo okadar emzigi varken napcam bilmem recelden baska bisey olmazmiki yaa

Biz de önceli gün ilk defa anneme bırakıp benim için alışverişe çıktık eşimle..aklım hep ondaydı gözüm birşey görmedi bulamadım da birşey zaten kendime diye çıktım bebeğime kıyafet aldım döndüm:)
Annelerin geneli öyle.bir kişi de gördüm şimdiye kadar,kızına diye mağazaya girip kendine bakan

Acı elma yağı dedigin adacayi yağimi canim eger oysa aldim ve berbat agir kokuyo ben bile tikadim bi damlasiyla. Bidahada suremedim attim cope
Aynen ya, biz de bir kez sürdük.banyo yaptırdığımız halde 3 gün koktu

Hatta bize 3 gün sonra yaptırdığımizda da kolunu ovmayın dedi.
Maalesef 2 bacak,1 kol cnm.bacaklar değil de kolda (bir de derinin altına yavaş yavaş yaptılar sanırım) ağlamaktan mahvoldu kuzum
Ya ben nasıl dayanacağım :( bir de erken yapıyor sinir oluyorum. Daha bitmedi 2 ayımız. 4-5 günden bir şey olmaz diyor. Sizin bitmiş miydi?

Back
X