2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Evet, benimki açık kahve veya ela olacak sanırım. Benimki mavi esiminki kahverengi. 3u de kahve :)

Ben de geç adet olmak istiyorum. Oglumda 2sene olmamıştım. Ilk kızımda zayiflarim sanıp 10aylikken ilaçla adet oldum, sinirlerim bozuldu kilo da aldim ustelik..

Bebeğine emzik versen iyi olabilir çok sıkılıyorsan.. Ama haz alırsan herşey daha kolay olur ikinize de.. Sana verilmiş en güzel hediye o sonuçta, her nimetin de külfeti olurmuş canım sabret eğer böyle giderse doktor 4aydan sonra ek gıda onerebilir, meyve püresi gibi, ilk kızım da az kilo alırdı 4aylıkken kaşıkla ek gıdaya başlamıştım.

Benim ilk kızım da gece gündüz yüzüstü yatardi, bu kızım rahatsız oluyor.

Ikinciyi düşünüyorsan aradan çıkar bence, koşullarını bilmiyorum ama ikisi beraberurlu büyürler, ikiz gibi olur ama ikizden kolay olur, yani en azından biri oturabiliyor olur. Tandem nursing yaparsın

Pnomokok: zaturre gibi solunum yolu hastaliklari, diye biliyorum

Canim bence cildiyeye gitmelisin.
Korkutmak istemem canım,
Cok karasizim yaa kustugundan beri korkuyorum vermeye ama emmeye cok meyilli elini emiyo okadar emzigi varken napcam bilmem recelden baska bisey olmazmiki yaa
D vitamini degdirip denrdin mi

Ya ben nasıl dayanacağım :KK43: bir de erken yapıyor sinir oluyorum. Daha bitmedi 2 ayımız. 4-5 günden bir şey olmaz diyor. Sizin bitmiş miydi?
Çok ağladı garibim.iki hemşire birden sanki bir yerini kesiyorlar gibi....bu 2.bebek bu kadar hareketli olan dediler.bacaklarını tuttum ben de cabuk bitsin diye.
Zor ama onlar için dayanıyoruz.Evet cnm 26 sı doğum günümüz 29 unda yapıldı

Hatta kuzum o gün huysuzdu.ağrı kesici verdim iki kez.iç çeke çeke ağladı

Nete ve doktorlara bakarsan biz bu çocuklarla baş gelemeyiz. Yalancı meme tamam hoş değil ama yarı yardımcı oluyo insana dönence bile otizm yapar uazıyo nette. Napcaz bu çocukları nasıl oyalıycaz zaten uyku yok bişey yok ://
Aynen oda var. Yalanci meme yine cok faydali oluyo aslinda. Bende dun tutturdum ilk defa memeyi ama bugun tekrar denemedim kararsiz kaldim beni emmeyi birakirmi acaba diye

Çok ağladı garibim.iki hemşire birden sanki bir yerini kesiyorlar gibi....bu 2.bebek bu kadar hareketli olan dediler.bacaklarını tuttum ben de cabuk bitsin diye.
Zor ama onlar için dayanıyoruz.Evet cnm 26 sı doğum günümüz 29 unda yapıldı

Hatta kuzum o gün huysuzdu.ağrı kesici verdim iki kez.iç çeke çeke ağladı
Cnm aklında olsun hemşire ve doktorlar tutsun sen tutma. Annesi onu çaresiz bırakmamalı. En kotu babası tutsun. Sen teselli et. Aşıdan sonra mı Ağladı? Ne kadar sürdü ?

baldamlasxixmelis baldamlasxixmelis @taze_anneee Hayır kızlar acı elma yağı araştırın netten.
http://urun.gittigidiyor.com/kozmet...i-elma-yagi-20ml-adacayi-yagi-talya-203089112
Bu değil mi

Bırakmaz canm onu bırakır seni bırakmaz onun devamında süt gelmiyo ama senn geliyo :KK70:
:KK70::KK70::KK70:

Cnm aklında olsun hemşire ve doktorlar tutsun sen tutma. Annesi onu çaresiz bırakmamalı. En kotu babası tutsun. Sen teselli et. Aşıdan sonra mı Ağladı? Ne kadar sürdü ?
Normalde eşim tutar cnm(ilk kızımda hep o tuttu) hemşireler bizi yaklaştırmadı, göremedim iğneyi.iki hemşirenin arasından bacakları görünüyordu orayı tuttum.tabi hissetmiştir ama....

• Beğen
Reactions: 9ay
Ya ben nasıl dayanacağım :KK43: bir de erken yapıyor sinir oluyorum. Daha bitmedi 2 ayımız. 4-5 günden bir şey olmaz diyor. Sizin bitmiş miydi?
Bana ikinci ay aşısı için 18 ağustos perşembe tarihini verdi. İkinci ayından 5 gün sonra yani. Eğer o gün gelemezsen diğer hafta perşembe gel. Bu aşı perşembe yapılmak zorunda dedi. Sizlernki de öyle mi :/

Bana ikinci ay aşısı için 18 ağustos perşembe tarihini verdi. İkinci ayından 5 gün sonra yani. Eğer o gün gelemezsen diğer hafta perşembe gel. Bu aşı perşembe yapılmak zorunda dedi. Sizlernki de öyle mi :/
Benimkide persembe gunleri yapiliyo. Esimle surekli stres yapiyoruz atesi cikarmi cok aglarmi diye. Esim yaptirmayalim diyo ben ise yaptirma taraftariyim. Zor olacak off off :(

Back
X