- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #47.881
Tamam tamam buldum:):)Kızlar pusetin önünde kayışla kemeri daraltıyoruz ya ben daralttım şimdi uzatamıyorum nasıl yapacağım :/
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam tamam buldum:):)Kızlar pusetin önünde kayışla kemeri daraltıyoruz ya ben daralttım şimdi uzatamıyorum nasıl yapacağım :/
Öyleymiş ama benim doktorum özel kendi ayarlıyor günüBana ikinci ay aşısı için 18 ağustos perşembe tarihini verdi. İkinci ayından 5 gün sonra yani. Eğer o gün gelemezsen diğer hafta perşembe gel. Bu aşı perşembe yapılmak zorunda dedi. Sizlernki de öyle mi :/
Anlamamıştır o zaman yazık yavrumhttp://urun.gittigidiyor.com/kozmet...i-elma-yagi-20ml-adacayi-yagi-talya-203089112
Bu değil mi
Normalde eşim tutar cnm(ilk kızımda hep o tuttu) hemşireler bizi yaklaştırmadı, göremedim iğneyi.iki hemşirenin arasından bacakları görünüyordu orayı tuttum.tabi hissetmiştir ama....
Aynen :)) inşallah bu da onun gibi sorunsuz geçerResmen çatı muayenesi mevzusuna döndü :):):)
D vitamini vermiyorum canimD vitamini degdirip denrdin mi
Ya bir cesaret etsem ben de yaptırmayacağım. Verem aşısı sadece verimin çok görüldüğü yerlerde öneriliyor. Türkiye'de de var bildiğim kadarıyla.Benimkide persembe gunleri yapiliyo. Esimle surekli stres yapiyoruz atesi cikarmi cok aglarmi diye. Esim yaptirmayalim diyo ben ise yaptirma taraftariyim. Zor olacak off off![]()
Bizim 27temmuz ikinci ay doldu hala saglik ocagindan ne arayan var ne soran bende hic sormuyorum zaten esim yaptirmak istemiyo hic baya bi yazi okudu bununla ilgiliAynen(( neredeyse götürmeyeceğim. 1 hafta 10 gün sonra götüreceğim
Evet ben de daha doğmadan başladım okumaya. Ya hepimiz yaptrmazsak da hastalıklar geri gelir. Şu an böyle rahat olmamızın sebebi aşılar. Bizi de arayan soran yok. Bir kaç doktoru aradım daha esnek bir aşı takvimi uygulamak istiyorum ne düşünürsünüz diye hepsi saatlerce bana aşıların faydalarını anlattı. Ne kadar erken o kadar iyi dedi. 7 hastalığa karşı bir anda aşılanır mı dedim öyle daha etkili dedi. Bu kadar küçük bir bünye 7 hastalığa karşı Nasıl aynı anda bağışıklık geliştirsin. Yani vicdanım el vermiyor. Ama cumartesi yinede gideceğim. Çünkü korkuyorum ve bu sorumluluğu alamıyorumBizim 27temmuz ikinci ay doldu hala saglik ocagindan ne arayan var ne soran bende hic sormuyorum zaten esim yaptirmak istemiyo hic baya bi yazi okudu bununla ilgili
Cnm sen hastanede doğumda hepatit yaptırdın mı peki?Bizim 27temmuz ikinci ay doldu hala saglik ocagindan ne arayan var ne soran bende hic sormuyorum zaten esim yaptirmak istemiyo hic baya bi yazi okudu bununla ilgili
Ya bir cesaret etsem ben de yaptırmayacağım. Verem aşısı sadece verimin çok görüldüğü yerlerde öneriliyor. Türkiye'de de var bildiğim kadarıyla.
5'li karma aşı içinde sadece boğmaca Türkiye'de görülüyor gerisi çok nadir
Çocuk felci zaten yok
Ama bunu toplum bağışıklığı için yapıyorlar. Aşı olamayan diğer çocukları korumak için ulaşabildiklerini aşılıyorlar. Hem de hasteneden bile çıkmadan doğar doğmaz başlıyorlar. Çok spekülasyon var yan etkilerle ilgili. Gayet güzel gelişen Mutlu bebeğimi götürmek gelmiyor içimden. Dışarı bile çıkmıyoruz benden başka kimsenin kucağına bile gitmiyor. Ne var biraz büyüseler. Aşılar hayvan deneylerinde beyinde şişmeye sebep oluyor. Makaleleri var, araştırma sonuçları böyle. Bir kaç gün sürüyormuş. Yani şimdi Türkiye'de olmayan bir hastalık için neden yan etkisinin ne olduğu belirsiz şeyleri ağlata ağlata enjekte ettireyim? Hiç içime sinmiyor. Bir yandan da yaptırmam ve hasta olursa diye korkuyorum.
Ya bir cesaret etsem ben de yaptırmayacağım. Verem aşısı sadece verimin çok görüldüğü yerlerde öneriliyor. Türkiye'de de var bildiğim kadarıyla.
5'li karma aşı içinde sadece boğmaca Türkiye'de görülüyor gerisi çok nadir
Çocuk felci zaten yok
Ama bunu toplum bağışıklığı için yapıyorlar. Aşı olamayan diğer çocukları korumak için ulaşabildiklerini aşılıyorlar. Hem de hasteneden bile çıkmadan doğar doğmaz başlıyorlar. Çok spekülasyon var yan etkilerle ilgili. Gayet güzel gelişen Mutlu bebeğimi götürmek gelmiyor içimden. Dışarı bile çıkmıyoruz benden başka kimsenin kucağına bile gitmiyor. Ne var biraz büyüseler. Aşılar hayvan deneylerinde beyinde şişmeye sebep oluyor. Makaleleri var, araştırma sonuçları böyle. Bir kaç gün sürüyormuş. Yani şimdi Türkiye'de olmayan bir hastalık için neden yan etkisinin ne olduğu belirsiz şeyleri ağlata ağlata enjekte ettireyim? Hiç içime sinmiyor. Bir yandan da yaptırmam ve halabilwasta olursa diye korkuyorum.
Evet canim maalesef bize sormadan yaptilar. İkinciyide yaptirdik ama daha sonra esim arastirdi ve yaptirmicaz. Tanidigim cok insan var yaptirmayan ve cok ileri goruslu insanlar. Tabi herkesin kendi karariCnm sen hastanede doğumda hepatit yaptırdın mı peki?
Evet ben de daha doğmadan başladım okumaya. Ya hepimiz yaptrmazsak da hastalıklar geri gelir. Şu an böyle rahat olmamızın sebebi aşılar. Bizi de arayan soran yok. Bir kaç doktoru aradım daha esnek bir aşı takvimi uygulamak istiyorum ne düşünürsünüz diye hepsi saatlerce bana aşıların faydalarını anlattı. Ne kadar erken o kadar iyi dedi. 7 hastalığa karşı bir anda aşılanır mı dedim öyle daha etkili dedi. Bu kadar küçük bir bünye 7 hastalığa karşı Nasıl aynı anda bağışıklık geliştirsin. Yani vicdanım el vermiyor. Ama cumartesi yinede gideceğim. Çünkü korkuyorum ve bu sorumluluğu alamıyorum
Ben onu yaptırmadım ama habersiz yapmasınlar diye doğumdan on gün önce hastaneye gitmeye başladım. Size onay formu imzalatmadan yapamazlar ben onay vermedim. Hatta kağıt yazıp verdim kabul etmiyorum diye. Yalnız 2 doz yaptırdıysanız bari 3. Dozu da yaptırın bağışıklığı olsun. Yoksa boşa gidecek. Benim tanıdığım hiç yok ve üzerimde acayip aile baskısı varEvet canim maalesef bize sormadan yaptilar. İkinciyide yaptirdik ama daha sonra esim arastirdi ve yaptirmicaz. Tanidigim cok insan var yaptirmayan ve cok ileri goruslu insanlar. Tabi herkesin kendi karari
Haklısın canım. Aşının yan etkisinden kaçarken hasta olmak var. Boğmaca salgını var Türkiye'de yine. Artık aileleri de aşılayın diye bakanlık doktorlara yazı gönderiyor. Ben de doğduğumda boğmaca olmuşum ama annem kendi iyileştirmiş.Canım çok endiselisin
Umarım herşey kolay geçer
Ben aşıları yaptırmaktan yanayım
İnşallah bi yan etki falan olmadan atlatiriz
Amacımız ağır durumlara karşı tedbir alabilmek.
Arkadaşımın çocuğu dogunca hastanede bogmaca kaptı uzun süre yoğun bakımda kaldi.
Saglam görünüyor ama bi arıza var belli.
Bi tuhaf inadi var anlamiyor ya ds gereksiz diretiyor gibi.
O kadar süre yoğun bakımda ilgisiz yalniz kalmak eser bırakır tabi. Kucakta olmak nerde kuvezde olmak nerde..
Allah yardım etsin hasta çocuk annelerine yaa
Milupa nin gece cayi ustnde 6 aydan once bebeklere verlmez yaziyo ama bn verdm verenlerde cok sonucta lop lop icirmiyrmO ne olıyo ya hemen almam lazım
Bu ulkede en ck gorulen rahatszlk hepatit bence bu konuda bilincli olun anneler 7 kusaktan gecen bi hastalikEvet canim maalesef bize sormadan yaptilar. İkinciyide yaptirdik ama daha sonra esim arastirdi ve yaptirmicaz. Tanidigim cok insan var yaptirmayan ve cok ileri goruslu insanlar. Tabi herkesin kendi karari
Canim en cok ergo baby oneriliyor bldigim kadarylaKanguru tavsiyesi istiyorum![]()