- 15 Eylül 2015
- 1.150
- 1.145
- 83
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #47.921
Kanguru kacinci aydan itibaren kullaniliyo? Bende almayi dusuniyorumTesekkur ederim canim
Memnun musun canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kanguru kacinci aydan itibaren kullaniliyo? Bende almayi dusuniyorumTesekkur ederim canim
Memnun musun canim
Amin canım. Ya bana görnemişin çocuğu olmuş diyeceksiniz ama gerçekten de görmemişimben çok bekledim bu bebeği. Aşırı düşünmeden edemiyorum. Bir de işim bu benim :) sağlık sektöründeyim
Söyle canım zaten sana hediye ederler :) ben olsam söylerim ama hayatta geri gönder deseler kalkıp kargoya veremem. Siz gelin alın derim. Bu arada alemona parayı geri yatırdı. Çok ilgilendikler çok iyi bir firmaymış. Pişman oldum hemen yargıya vardığım için
Kanguru kacinci aydan itibaren kullaniliyo? Bende almayi dusuniyorum
Valla bilmiyorum ki canım sadece acı elma yağı dedi ama buda acı elma yağı diyo bu heraldehttp://urun.gittigidiyor.com/kozmet...i-elma-yagi-20ml-adacayi-yagi-talya-203089112
Bu değil mi
Normalde eşim tutar cnm(ilk kızımda hep o tuttu) hemşireler bizi yaklaştırmadı, göremedim iğneyi.iki hemşirenin arasından bacakları görünüyordu orayı tuttum.tabi hissetmiştir ama....
İle yarıyormu gündüz versek okurmu bizim gece iyide gndüz sıkıntıMilupa nin gece cayi ustnde 6 aydan once bebeklere verlmez yaziyo ama bn verdm verenlerde cok sonucta lop lop icirmiyrm
Yenidoğan aparatı ile çok rahat kullandık biz 2 ayımızı doldurduk. Daha önce cesaret edememiştik küçük diyeKanguru kacinci aydan itibaren kullaniliyo? Bende almayi dusuniyorum
Yenidoğan aparatı ile çok rahat kullandık biz 2 ayımızı doldurduk. Daha önce cesaret edememiştik küçük diye
Bisey diyemem canim bilmiyorum ama koku etkilermi sutu? Cokmu cektin icine? Bol su ic temiz hava alYaa bana yardım edin lütfen porçözle çamaşır suyunu bi arada kullandım biraz içime çektim sütten geçmez demi acill cevap lütfenn
Canım senin yazını okuyunca internete baktım ama kesin bilgi bulamadımYaa bana yardım edin lütfen porçözle çamaşır suyunu bi arada kullandım biraz içime çektim sütten geçmez demi acill cevap lütfenn
Hametan canım , şu an meme uçlarıma sürüyorum :))Pişik için önerebileceğiniz bir krem var mı???
Canım hepatit b yi niye yaptırmadın ki ? Bebek doğar doğmaz yapıyorlar o Şıyo 2. Aşı tamamlayıcı oluyorCanım ben de aşıları karşıyım eşim de destekliyor Ama bir türlü cesaret edemiyorum ve doktorlarla inatlaşmaktan yoruldum. Hepatit b yaptırmadım. Rota ve ağızdan çocuk felci de yaptırmayacağım. Ama doktor iki gün sonra verem aşısı için çağırdı hem de daha iki ayı dolmadı . Halbuki ilk gittiğimizde önce karma yapıp veremi üçüncü ayı geciktirmeden yaparız diye konuşmuştuk. Bir kutu ilaç açtığında 20 bebeğe birden yapmak zorunda imiş 10'un için bizi çağırıyor. Aşı konusunda azda olsa anlaştığım tek doktor bu olduğu için mecbur gideceğim Ama çok mutsuzum.
Tabii ki tümden aşılara karşı değilim sadece bu kadar erken bu kadar fazla aşının yapılması doğru bulmuyorum heleki bu kadar çok şüphe varken
Aynen bende öyle , 3 aşı çok fazla ya2. Ay asisi icin cok stres yapiyorum((
Canım bizede salı günü dediler , bu aşılar tsm şerden haftada 1 geliyormuş , her doktor kendisi gün belirlemiş sisteme o gün düşüyormuş , aynı gün içerşsinde vurulması lazımmışBana ikinci ay aşısı için 18 ağustos perşembe tarihini verdi. İkinci ayından 5 gün sonra yani. Eğer o gün gelemezsen diğer hafta perşembe gel. Bu aşı perşembe yapılmak zorunda dedi. Sizlernki de öyle mi :/
O kanguru degil mi? Valla bnce cok pahali i yzdn sling almak istyrmMomfort baby nasıl acaba fiyat olarak uygun baya
İle yarıyormu gündüz versek okurmu bizim gece iyide gndüz sıkıntı
Aparatın içine oturtuyorsun beli kıvrılmıyor dert etme cırtını da geçiriyorsun ellerini çenesinin altına alıp göğüs hizanda duruyor Bebek, ayaklarına göbeğinde duruyorCanım ben beceremedim aparatla ya :/ videoyu da izledim olmadı sanki. Benim oğlan büyük geldi gibi oldu :/ kısaca anlatır mısın![]()
Bel destek minderini kullanamadık biz mlesef boşa gitti oPuset için de bel destek minderi sipariş edeceğim alan var mı? Ya da önerisi olan? Bir hafta sonra iki saatlik yok gideceğiz kucakta gidemez. Pusete oturtcam mecbur.